suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Dec 2012, 21:16

De la scorobeti-cleni-vin fiert-copca-scobari-triple-asociatie-sms-sibieni....mi-a scapat 'subiectul'...scuze.
In rest ,ma miram si io ca tot omul,ce scandal visezi??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Dec 2012, 22:42

grey-wolf scrie:... noroc ca APSS vegheaza , paznici sunt alerti si vin in control dar dau SMS ca vin, doar nu or veni asa pe nepregatite sa faca braconierul ,,infarct " . inginerul isi face treaba si vegheaza asupra paznicilor si a modului in care acestia isi duc la indeplinire sarcinile de servici iar Conducerea ...... e cu ochiul in luneta si care misca gresit se trezeste cu supozitor 7,62 mm . noroc cu AG ( adunarea generala anuala ) din 25-01-2013 ( treisprezecele ala sa fie cu ghinion?) in care ne vor fi prezentate marete realizari , fapte de vitejie , impaunari si vom fi aspru mustruluiti cei care am criticat APSS . oare vom fi aratati cu degetul ? oare ni se va comunica ca se maresc taxele de acces pe apa ? oare ......?
oare de ce nu pot eu sa imi vad de treaba mea ? oare de ce mi-e SILA ?
Vad ca esti foarte bine informat ce se petrece in interiorul APSS ... de la paznici si pana la Conducere ! Aproape ca nu mai e nevoie de AG, as zice... la cat de informati sunteti !
Totusi, va trebui sa o tinem, pentru ca, asa cum am stabilit anul trecut la infiintare, trebuie sa facem alegeri !
Vom tine AG, pentru ca nu vrem sa furam dreptul nimanui de a se afirma si a iesi in fata ! Cei care ne-au criticat, au acum sansa, democratica, sa ne dea jos si sa ne inlocuiasca !
In acelasi timp insa, vom incerca sa va prezentam realizarile si faptele noastre de vitejie, si ne vom impauna cu ele, intr-un mod firesc, pentru ca vrem sa ne pastram functiile si trebuie sa avem un atuu electoral, in fata altor pretendenti care vor dori sa se implice... cred ca e de inteles acest lucru ! :mrgreen:
Daca reusim sa ramanem in functie, e posibil sa va comunicam ca se vor mari taxele de acces pe ape, cotizatiile , etc. ! Daca nu, va hotari noua conducere altfel !
De ce nu poti tu sa-ti vezi de treaba, nu stiu sa-ti spun, nici de ce ti-e sila !
Pot sa-ti spun doar, ca si eu am o mica greata , dar mi-o stavilesc !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 08 Dec 2012, 23:21

Tavi scrie:De unde stii ca paznicii dau SMS?
Au venit sau nu paznicii acolo?
Tavi ai MP .
stiu ca il trimit fara sa iti cer acordul inainte dar nu esti obligat sa il citesti daca te deranjaza .
daca te deranjaza TE ROG nu il deschide sterge-l !
multumesc pt intelegere
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Dec 2012, 09:22

semlecangheorghe scrie:De la scorobeti-cleni-vin fiert-copca-scobari-triple-asociatie-sms-sibieni....mi-a scapat 'subiectul'...scuze.
In rest ,ma miram si io ca tot omul,ce scandal visezi??
Eu cred ca nu ai citit titlul topicului...ca altfel iti dadeai seama si nu faceai constatari a la Gigi

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Dec 2012, 11:11

No lua asa...din moment ce este public topicul asta ....Sint si eu curios,poate ca si altii,cum functioneaza anumite lucruri....poate luam exemplu...ce este asa de gresit in asta??

No, daca e secret,apoi atunci nu ma bag...

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Dec 2012, 11:18

semlecangheorghe scrie:No lua asa...din moment ce este public topicul asta ....Sint si eu curios,poate ca si altii,cum functioneaza anumite lucruri....poate luam exemplu...ce este asa de gresit in asta??

No, daca e secret,apoi atunci nu ma bag...
Gigi, nu te ascunde dupa deget.
Stii foarte bine unde bateai.....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Dec 2012, 11:20

Nus, ce vrei sa insinuezi... :arrow:

.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Dec 2012, 11:32

Nu esti?
Sau
Nu stii?

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 09 Dec 2012, 13:05

Baiati , haideti sa revenim la lucruri mai frumoase ... ... ... de exemlu ... ... ... ce frumos ninge afara ... ... ... cu sau fara vin fiert ... ... ... ia treceti voi la impins zapada ... ... ... :lol1: :lol1: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Dec 2012, 16:56

Faina neaua...baga-mi-as picioru'...taman cind sa ma duc si io la peste...

.

Scrie răspuns