suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 22 Apr 2007, 23:18

o sa postez rezultate dar numai anumitor actiuni, caci se poate ca nu de fiecare data sa am rezultate, si ca sa nu divulg o logica dupa care ma ghidez in organizarea actiunilor ptr prinderea celor care practica anumite sporturi extreme la pescuit.fac mentiunea asta ca sa nu se formeze falsa impresia numain dupa rezultatele publicate.
sincer acum urmaresc o gasca de hatari de la porumbacu. vreo 2 masini de sb si le stiu si nr.
in curand vor pica.

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 23 Apr 2007, 08:11

Felicitari Pescuitorul pentru actiunile intreprinse.Si on-topic: simbata m-am plimbat pe malul Oltului cu un atv, undeva intre Sacadate si Simbata de Jos."Jepcari' nu am vazut, in schimb erau citva pescari la pluta, prin stuf.Stiau ca-i prohibitie, da' nu-i deranja prea tare. :?

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 23 Apr 2007, 09:43

Laudabile actiunile. Cei care incalca legea trebuie sa plateasca !!!

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 23 Apr 2007, 13:21

mai scapa si ei nu ii poti prinde pe toti si care sunt destepti mai si scapa numai cu amenda sau cu betele luate si pusi sa isi faca abonament,ma refer la cei care nu plasuiesc sau hatuiesc pestii care pe an ce trece tot mai putin e si pescari se inmultesc cred ca e sportul national la noi pacat pacat

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 25 Apr 2007, 14:44

sal
ce parere aveti de o iesire cu barca pe barajul de la scoreiu ?
sa ma duc sau sa nu ma duc ? :lol:
as vrea sa incerc putin in spatele barajului unde intra oltul in el si pe partea unde curentul formeaza un ochi imens.
si o intrebare , ce recomandati intr-o asa apa ?(plina de plauri ,pe timp de vara si cu o adincime de la 80 cm pana la cativa metrii buni , daca sti unde ii vadul vechi al oltului ) :oops:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 25 Apr 2007, 17:06

te duc eu si iti arat ce prinzi :shock: , vb noi mai amanuntit dar la mare lucru sa nu te astepti din partea ''agitatilor'' :? cu pasnici faci treaba acolo dac cunosti locurile :P

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 26 Apr 2007, 11:26

[quote]Nicky daca mergi in coada lacului la Scoreiu astept vesti cu rezultatele partidei![/quote]

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 26 Apr 2007, 17:56

ed scrie:te duc eu si iti arat ce prinzi :shock: , vb noi mai amanuntit dar la mare lucru sa nu te astepti din partea ''agitatilor'' :? cu pasnici faci treaba acolo dac cunosti locurile :P
eu vb de rapitori ca acuma ii prohibitie pe care eu personal o respect si bine ar fi daca toti ar face la fel.
am primit oferte undeva la avrig cu un localnic dar nu vreau (zicea respectivul ca sa ma duc cu el , cand incepe bataia prin papuris.)
daca i-am zis ca ii perioada si am incercat sa le explic ce inseamna nerespectarea ei , mi-o zis ca sa stau linistit ca sunt pesti enorm de multi si nu ii afecteaza .(gandire de roman)

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 26 Apr 2007, 18:29

frate alex ! ce draku se intampla pe shopa ?
am fost astazi la shopa si la intoarcere pe autobuz un concitadin , imi povestea cum el si inca cativa "pescari" au prins " niste carasoi tot injur de 1 kg " cu mincioacele, printre plauri . :shock: :shock:
poi ce naiba ?, shopa nu mai are nici un paznic ? cine sta la cabana de langa padure ? un vanator ? ca ieri am auzit focuri de arma in padure .(binenteles ca am fost si ieri ) adica este timp de vanat si sub nasul lor , indienii dau iama in balta. :evil:
poi nu se poate ! zicea ca doi sibieni au luat un sac de rafie plin si o galeata de 25l pe trei-sfert .( chiar am vazut pe marginea lacului , namol si buruieni de la golirea mincioacelor.)
eu pt ce am vizat si pe shopa ? :? sa aud tot felul de povesti ? sau sa prind peste pe nu lac ingrijit ?
si apropo tot ala care imi spunea cele intamplate , avea in ranita , 4 salai mai mici decat o schioapa.
alex frate , fa ceva ca nu se poate asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da-ti si voi un impuls lu' ala de la cabana , ca o adormit in post. sa vina pe lacuri si sa-i caute braconieri in plase (ranite)sa-i intrebe daca au permis :lol: :lol: :lol:
pe mine ( chiar daca nu sunt braconier) nici ieri nici astazi nu m-o cautat careva de permis.
oare maine? sau poate niciodata ? :? :? :?
fara suparare ,ca ajunge cat m-am suparat eu. :)

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Apr 2007, 18:54

dpdv al vanatorii terenul (padurea )de acolo nu e a noastra deci nu erau focuri de arma de la paznic.
in rest am retinut aspectul si o sa ma ocup de problema.
mersi de informatie.
maine vesti noi

Scrie răspuns