Astia ar trebui batuti, da batuti bine....asa se invata minte. Numa ca te poate prinde odata singur, si ai pus-o....HellRAISER scrie:aceeasi problema cand am iesit duminica...nicky stie faza....uni pe balta la racovita....marle pna in 200 gr.. eu imi ansamblam batzul...puneam mulineta.....cand sa lansez il aud pe tampit....".BAI baiatule...dute dreaq mai incolo in capu alalalt de balta ca nu mai prind nimic de voi astia cu tzagani de alea artificiale"......si mai zicea dar nu mai are rost sa scriu....
pe langa ca habar nu are sa vb si sa poarte o conversatie civilizata...mai tine si sub dimensiunea legala....eu unu zic ca pe astia nici legea nu i mai educa
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
si cum ti s-a parut oltul ?Kingfischer scrie:Nicky , tu unde ai fost ieri la pescuit pentu ca si eu am tras ieri dupamasa o tura cu barca pe Olt de la Bradu pana la Racovita,tot fara nici un fel de rezultat (a se citi atac)?
dupa marsa in jos ii beton ii o taula acolo ,de dai pe spate.

cred ca la vara pe acolo imi fac veacul (daca merge cleanul)
daca nu vrea , ca de obicei pe si sub baraje

ieri am fost pe balta de la turnu-rosu.
are careva dintre voi ceva capturi pe balta asta ?

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior
azi am dat dupa stiuca pe lacul de acumulare de la avrig,o marla de 600-700g...si inca vreo trei atacuri faine..dar ca oriunde ,ce e mai mare scapa...
...iar printre altele am povestit cu un ficioras-despre plasele care se intind pe lac---
nu-mi venea sa cred...cica se lasa cate trei patru zile "plasutele"-k sa se adune grosu---zicea ca fusese de curand martor la golirea uneia...rezultatul: citez"un sac de caras din ala baban,doi salai la vreo 4 kile si ceva,si cinci avati-faini avatii,mari"
...so,what the fuck...mai apoi ,umbland el descult prin apa a dat de o setca,a tras de ea,erau atat pesti vii cat si morti...deci avea ceva timp setca in apa-iar cand se se pricopseasca si el cu ceva cleni ,carasi au iesit din boscheti proprietarii plasei...si-a ramas cu buza umflata...apropos...am vazut jandarmii in control astazi...cred ca au batut o zona destul de mare...........ceva rezultate...plasari prinsi....?????????????????????????Sau doar rutina?

MARlACHI
-
- veteran
- nickydarnico
- senior
ma bucur ca a intervenit pescuitorul ,pt ca astfel de postari ne dau speranta si incredere.
alex te astept cu alte postari ale actiunilor pe care le interprindeti si cu incurajari pt cei care nu mai cred in controale.
moarte sau viata lunga (dupa gratii) celor ce isi bat joc de pesti.!

alex te astept cu alte postari ale actiunilor pe care le interprindeti si cu incurajari pt cei care nu mai cred in controale.
moarte sau viata lunga (dupa gratii) celor ce isi bat joc de pesti.!

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )