suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 13 Apr 2007, 20:19

Salut.Am fost zilele astea la Turnu Rosu la stiuca si mare mi-a fosr dezamagirea........desi era ceva activitate, nimic in afara de 6 marlitze si un avat( la care le-am dat drumul, bineinteles :D )
Oltul astazi a fost un pic taiat, nush de la ce sa tulburat un pic.....in rest, apa mica si mult soare........
:oops: :shock: :D
Pentru aventura cu barca...., e interesanta si plina de provocare ideea, dar parca nu chiar acum, peste vreo luna, cam asa...... :D :D :D

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 14 Apr 2007, 08:32

da! se pare ca nu o fost sa fie. :(
o intervenit ceva si o trebuit sa o amanam.
poate week-end-ul aviator :D .pana atunci o sa ma duc sa ma aprovizionez cu naluci.
stie careva dintre voi care ar fi cea mai indicata ? :help:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 14 Apr 2007, 12:29

...cea mai indicata e cea care "prinde".....acum depinde de tine sa vezi daca o nimeresti :D
MARlACHI

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Apr 2007, 20:44

mama ce m-am intepat. :(
am fost pe olt cu barca si m-am lansat de la avrig pana la racovita. nu ca nu am avut nici macar un singur atac , dar am mai tras si o spaima pe repezisurile alea :headbash: (la gandul ca am toate sculele cu mine ) .
nu merita sa te lansezi la vale, mai bine o greutate si unde nu-i mare curentul , poti sa stai atarnat de greutate si sa dai pe toata latimea oltului si pe malurile inaccesibile . :D
eu unul nu mai fac asemenea prostii . am fost in ani trecuti sub centrale si am avut rezultate f bune , :lol: asa ca , nu merita.
voi ? ati avut ceva atacuri ? :roll:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Apr 2007, 20:58

mama ce teapa am luat :cry:
am fost cu barca pe olt si m-am lansat de la avrig pana la racovita dar nu merita. nu numai ca nu am avut nici un atac dar am tras o spaima pe repezisurile alea. (la gandul ca am toate sculele la mine )
cu barca merita sa te lansezi sub centrale si sa stai atarnat de o greutate pe mijlocul oltului de unde poti sa lansezi pe toata latimea oltului si pe malurile inaccesibile.eu asa am facut anii trecuti si am avut rezultate destul de bune . pt mine s-a terminat cu expeditile pe olt.
voi ati fost la pesti ? ati prins ceva ?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Apr 2007, 07:46

te lasa sub centrale langa Pila cu barca? nu vin aia sa fac scandal?

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 16 Apr 2007, 07:56

[quote="pikeman"]te lasa sub centrale langa Pila cu barca? nu vin aia sa fac scandal?[/quote.
mai striga cate odata aia de la avrig dar in rest nu am avut probleme.
mai mult scandal fac "pescarii" care nu stiu ce-i aia investitie si daca tu ai ceva la care ei viseaza (si nu au) , nici tu sa nu folosesti, ca le sperii pestii.
dar sunt BATRANI saracii si nu inteleg sportul asta.(pescuitul)

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 16 Apr 2007, 10:15

:D .........ai vazut.........ce spuneam......experienta o dobandesti.....le-am mai dat altora sfaturi,dar credeau ca ceea ce le spun e doar k sa nu mearga ei in zonele in care "am vorbit eu cu pestii sa traga numai la mine"......... :D :D :D ..........sa le fi vazut fetele fara ancore adecvate....in rest marle...si fuuuuuuuuuulllllllll de pescari.......deh cica a dat caldura.........si-au iesit sa "prinda"? :D ...e bine ca e frumos... :D si mai pot praji cate un peste de la alimentara........ :D
MARlACHI

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 16 Apr 2007, 13:21

Apropos, e chiar prohibitie? :twisted:
Vineri si sambata pe la Avrig plin de pescari care mai decare cu mamaliga, viermusi si rame, abia mi-am putut arunca lingura printre plute si bambine ( intersectia oltului cu bratul mort si bratul mort tot). Unde mai pui ca vineri, o dacie rosie cu baieti de bine, dadeau cu plasele...sau mi s-a parut? :shock:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 16 Apr 2007, 15:09

Paul Adrian scrie:Apropos, e chiar prohibitie? :twisted:
Vineri si sambata pe la Avrig plin de pescari care mai decare cu mamaliga, viermusi si rame, abia mi-am putut arunca lingura printre plute si bambine ( intersectia oltului cu bratul mort si bratul mort tot). Unde mai pui ca vineri, o dacie rosie cu baieti de bine, dadeau cu plasele...sau mi s-a parut? :shock:
imi pare rau ca nu esti sigur, ar trebuii !.daca ti s-a parut ca dau cu plasele , trebuia sa te asiguri si daca era adevarat , un telefon la filiala nu era mare lucru.

Scrie răspuns