suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 05 Apr 2007, 11:57

Salutare Sibieni!
Merge cineva la concursul de pescuit din Moldova?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Apr 2007, 19:07

dorine iesim iara mah...sa ciocnim un ou de data asta :P poate vi si tu nicky...ce zici vb deseara pe mess

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 05 Apr 2007, 20:28

Da......poate daca am timp o sa ies si eu sambata la un ultim pescuit pe Olt inainte sa se inchida pescuitul.......apoi pana pe 7 inunie doar dupa coana STIUCA mai merge, si acolo la artificiale......:)) :D :) :lol:
E bine daca se limpezeste, acum sa vedem cat de mult si de repede o sa fie diferentele de nivel ..........

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 09 Apr 2007, 11:02

Care vine maine la pesti?? :?:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Apr 2007, 21:36

[quote="dorin_sb"]Care vine maine la pesti?? :?:[/quote]

hehehe dorine...am fost ...defapt am vb la tel....sfat iati campioni dca vrei ceva rezultate...ca eu unu......miam pierdut campionu ....R.I.P.....BIG CHAMPION :cry: :cry:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 09 Apr 2007, 22:42

ce sa-i faci.se mai intampla.....las ca se va ridica altul la gradul de campion :lol:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 09 Apr 2007, 23:20

Miercuri o sa merg si eu dupa coana stiuca......daca aveti ceva rezultate sau comentarii pana maine, le astept nerabdator.....( inca nu stiu exact unde sa merg = marea dilema din totdeauna..... )
:lol: :shock: :o

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 13 Apr 2007, 08:46

nu stiu ce face-ti voi ?! dra eu cu HellRAISER vrem sa ne lansam cu barca sub barajul de la Avrig 8) . vrem sa ne lasam dusi de curent la vale (evident)si sa dam unde vrem noi si unde credem ca ii mai promitator , fara sa na mai facem grij de locuri inaccesibile. :D
care dintre voi a facut asa ceva si cat de periculos ii oltu, la vale de avrig?
astept raspuns si sugestii. !
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 13 Apr 2007, 11:24

daca te-ai mai dat cu barcuta nu e periculos...acum de pinde si de ape-cat sunt de mari...grija la repegusuri...sa nu dai in crengi sau bolovani :D :D
oricum mare lucru nu aveti ce sa patiti...eventual o baie :D :D -daca ai o gonflabila cat de cat buna o rastorni mai greu...experienta o faci pe apa...si daca nu te pierzi cu firea cand te mai ia curentul...poate o sa ai parte si de fire intinse!!!
sa ne spui care sunt rezultatele! :!:
MARlACHI

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 13 Apr 2007, 12:12

nickydarnico scrie:nu stiu ce face-ti voi ?! dra eu cu HellRAISER vrem sa ne lansam cu barca sub barajul de la Avrig 8) . vrem sa ne lasam dusi de curent la vale (evident)si sa dam unde vrem noi si unde credem ca ii mai promitator , fara sa na mai facem grij de locuri inaccesibile. :D
care dintre voi a facut asa ceva si cat de periculos ii oltu, la vale de avrig?
astept raspuns si sugestii. !
Banuiesc ca aveti o gonflabila de calitate (mai multe compartimente si material cat de cat rezistent, NU colaci gen METRO) sau barca rigida, fibra sau aluminiu.
Daca nu aveti asa ceva, va sugerez sa ramaneti pe mal macar pana se mai incalzeste apa :lol:

Scrie răspuns