suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
]
tu nici nu vei prinde prea mult peste, ca tu dai mai mult dupa pasari nu dupa pesti.
(porumbelul pacii )
ce faci in week-end ?[/quote]
Beeeeei Nicky, la o adica sunt bune si pasarile. (numai alea cu sani).
In week-end cred ca o sa merg tot pe la Avrig pe bratu mort, depinde cum e (crescut sau nu). Tu pe unde mergi, ca poate ne vedem?
Ai uitat ca pe langa porumbei mai prind si crengi.
[/quote]
tu nici nu vei prinde prea mult peste, ca tu dai mai mult dupa pasari nu dupa pesti.

ce faci in week-end ?[/quote]
Beeeeei Nicky, la o adica sunt bune si pasarile. (numai alea cu sani).
In week-end cred ca o sa merg tot pe la Avrig pe bratu mort, depinde cum e (crescut sau nu). Tu pe unde mergi, ca poate ne vedem?
Ai uitat ca pe langa porumbei mai prind si crengi.

-
- utilizator nou
Lamuriri
Domnule Nichy cum treci podul (de la gara Porumbacu)o iei in stinga si treci de cabana si baltile lui Procuroru si la cealalta cabana sint citeva balti ingradite si acolo am pesciut si ne-am distrat bine cu rosioara.....Cu taxa ne-am descurca
Daca o iei in dreapta cum treci podul sa sti ca este destul de greu sa pescuiesti la baltile respective deoarece trebuie sa arunci departe ca sint cioturi si agataturi.Atentie balta nu este privata este cineva care o luat terenul acolo si se da mare ca ar fi si balta lui dar nu este adevarat asa ca nu muscati....
P. S. Pentru toata lumea sin Dumitrescu si nu D-mnul ..va rog sintem intre noi pescarii................Fir......
Daca o iei in dreapta cum treci podul sa sti ca este destul de greu sa pescuiesti la baltile respective deoarece trebuie sa arunci departe ca sint cioturi si agataturi.Atentie balta nu este privata este cineva care o luat terenul acolo si se da mare ca ar fi si balta lui dar nu este adevarat asa ca nu muscati....
P. S. Pentru toata lumea sin Dumitrescu si nu D-mnul ..va rog sintem intre noi pescarii................Fir......
- nickydarnico
- senior
Re: Lamuriri
]dumitrescu scrie:Domnule Nichy cum treci podul (de la gara Porumbacu)o iei in stinga si treci de cabana si baltile lui Procuroru si la cealalta cabana sint citeva balti ingradite si acolo am pesciut si ne-am distrat bine cu rosioara.....Cu taxa ne-am descurca
astazi a-m ajuns si eu la acele balti, dar "gherla" a-m dat in canalul din fata baltilor ,de care vb tu ca era prezent un oarecare domn si zicea ca baltile sunt inchise de 2 ani si ca mai raman 2 ani tot asa.
cat despre balta din dreapta, fi atent :

acum un an sau doi a-m dat si eu pe-acolo si o venit shchiopul de care zici ca o luat terenul si ca , sa plecam ca ii balta lui.
noi: ia mai date dracu , ca noi nu plecam. dupa ceva galceava ;
el: bine ba baiete dar nu mai ziceti la nimeni ca merge balta , ca cu voi n-am nimic.

dupa vre-o cateva zile ma duc singur. binenteles ca o venit shchiopul cu caprele si m-o vazut. vine la mine si zice :"merge?" eu, da . pleaca mosul la stana si in 5-7 minute se intoarce si-mi zice :
" ia ba baiete o bucata de telemea da capra ca esti baiat fain "(binenteles ca nu l-am refuzat)

cat despre pescuit , balta are niste cotloane super . risti sa lashi ceva carlige dar merita.
ati incercat careva anul asta balta lu' shchiopul ?
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior
poi tinere, the magic place , s-ar putea sa nu fie caea mai buna alegere, avand in vedere ca oltul isi pastreaza urata culoare de dupa ploi.HellRAISER scrie:gata am reusit...deci nicky cum ramane pe weekend-ul asta mai iesi eu ma duc la "the magic place" hehehehe banuiesc k iesi si tu...deci ne vedem pe colo sau call me mai bine...
oricum , da pe ei ! si sa-mi zici si mie un scor !
eu poate ma asa pe la avrig; sau la porumbacu ?

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- liliacul007
- utilizator constant
carashi rapitori...:))
Desi e un mesaj off topic ( carasul rapitor...)))) stie cineva daca si-a dat drumul sub baraj ( desi e apa nasoala......).???
P.S. Anul trecut, cand era apa la fel de tulbure dupa zapada.....am fost pe la avrig pe bratul mort....la intoarcere mare mi-a fost mirarea sa vad cativa carasoi in traista la un avrigean bastinas care stia cum merge treaba......si erau prinsi la undita nu la hatza...::))))))
P.S. Anul trecut, cand era apa la fel de tulbure dupa zapada.....am fost pe la avrig pe bratul mort....la intoarcere mare mi-a fost mirarea sa vad cativa carasoi in traista la un avrigean bastinas care stia cum merge treaba......si erau prinsi la undita nu la hatza...::))))))