suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
salutare!
ieri a fost limpede si frumos............astazi...precum ciocolata cu laptic...tare ciudat....ieri lacul de acumulare avea ceva nivel......azi...dezastru...mic de tot...am luat cativa clenuti pescuind dupa albitura(papa pt nea shal'u) la varsarea porumbacului in olt....astazi s-au jucat urat de tot cu debitele...cred ca ai avea ceva sanse din zona garii avrig pana la podul bradu sau chiar pana la marsa daca ai timp de umblat...
....sa vad cum stau cu timpul...as "fortza "un clean....
"keep in touch"...si fir intins
ieri a fost limpede si frumos............astazi...precum ciocolata cu laptic...tare ciudat....ieri lacul de acumulare avea ceva nivel......azi...dezastru...mic de tot...am luat cativa clenuti pescuind dupa albitura(papa pt nea shal'u) la varsarea porumbacului in olt....astazi s-au jucat urat de tot cu debitele...cred ca ai avea ceva sanse din zona garii avrig pana la podul bradu sau chiar pana la marsa daca ai timp de umblat...
....sa vad cum stau cu timpul...as "fortza "un clean....
"keep in touch"...si fir intins
MARlACHI
- liliacul007
- utilizator constant
Apa
Salut. Stie careva daca e tulbure Oltul???Vreau sa merg maine si eu la o pescuiala.....

pai nu stiu cum a mers la voi pe uichendu' asta dar la ce vanturi si vreme proasta a fost nici macar aia micuti si neexperimentati nu au pus boticelu'..marlituci..........si alea razlete si putine..........asa ca ne-am dat pe pasnic care se pare ca incepe sa pape din ce in ce mai bine-albitura la porumbacu,zona casete,unde se varsa raul in olt,iar la avrig in pe bratul mort,la vechiul pod car educe la sacadate...te sperii....au urcat toti "flamanzii"-papa de parca s-ar temina mancarica......asa ca distractie si fir intins.............sau mai bine zis relaxare la soarele binefacator al primaverii...am avut si vreo 2 tzkuri la shad....ced ca au urcat ceva strapazani in zona.......cam aglomerat,dar merge...........sper sa nu citeasca si braco'

MARlACHI
-
- junior
- liliacul007
- utilizator constant
salut...
Duminica vreau sa fac si eu o iesire la Olt....sper sa fie reusita....