suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Feb 2007, 20:47

ok TAvi stai calm asta e daca nu era bun nu era ce sa i fac??

pescuitorul
veteran
veteran

ptr badie

Mesaj de pescuitorul » 26 Feb 2007, 09:29

ptr badie: trimite pe privat nr de telefon care il ai de la ajvps. si daca ai nr de masina poti spune.sau cat mai multe date despre locuri si ore.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 26 Feb 2007, 09:35

Acuma intreb si eu ca sa ma aflu in treaba dar o fac ca si eu sunt de la sb si ma intereseaza ce ese intampla cu apa:
daca iti dam telefon ca sunt baietii pe metereze si braconeaza ziua la vedere vii si ii iei in primire sau ramane o simpla reclamatie sau primesc un raspuns de genul "nu avem echipaj sa ne deplasam la fata locului" citat dupa politia din avrig?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Feb 2007, 10:49

daca ai nr meu de mobil si ne si cunoastem poti suna cand vrei.dar nu ma pot deplasa la orice telefon ptr ca am primit si mesaje false noaptea la 2

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 26 Feb 2007, 10:50

sa ne cunoastem inseamna sa vii la filiala sa vb. nu ca trebuie sa fii prieten cu mine.

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 26 Feb 2007, 10:54

Inca nu am nr tau si chiar as vrea sa ne cunoastem ca sa vad si eu pe cineva care chiar se intereseaza de ape si de peste!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 26 Feb 2007, 11:42

ptr. pescuitorul: joi am fost la Marsa la balta de langa balastiera si dadeau aia la hata in draci. am gasit si o plasa uitata in apa, in care 3/4 din pesti erau morti, putrezi. am incercat s-o scot afara, am tras putin de ea si s-a rupt. ziceau unii de acolo s-o las ca nu eu am pus-o acolo, eu le-am zis sa vina mai aproape daca au sa-mi zica ceva dar n-au venit.
Acum te-as ruga daca vrei sa-mi lasi nr. de mobil poate mai dau de ei si sa am pe cine sa sun. mersi.

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 26 Feb 2007, 12:12

sambata cu un prieten forumist am fost sub baraj la avrig sa pierdem vremea...fara sa fie o surpriza pentru mine, locul ca de obicei ocupat de hitari (de data asta doar 1) care la vederea noastra, si-a strins unealta si a luat drumul pribegiei.curios este ca anul trecut si acum 2 ani ii intilneam des la intersectia bratului mort cu oltul in haita de 3-4 cu cite 2 pustani care tineau de 6.la vederea unui auto care se apropia, ascundeau betele si priveau in gol la apa, lua aer si se uitau incruntati.dupa identificarea intrusului strecurau apa. acum cel putin anul asta, fara nici o jena sunt chiar sub baraj laudindu-se cu capturti de stiuca de 10 kg si alte asemenea intimplari.fenomenul parerea mea se datoreaza controlului tot mai intens, a amenzilor si eventual dosarelor penale intocmite. ca o completare pescuiesc in zona avrigului de aproximativ 6 ani, spinning de 3-4 in toti acesti ani am fost controlat o singura data de un nene cu pusca, imbracat verde. deci...aceasta postare ar trebui sa-i puna pe ginduri pe responsabili si sa-si adapteze strategia conform informatiilor pe care le au nu dupa grafice de control sau alte asemenea bazaconii.in plus cred ca o mai mare mediatizare a acestui fenomen si o disponibilitate a responsabililor ar trebui sa reduca fenomenul..lucru care de altfel nu-l intilnesti.in schimb intilnesti pescari 20jde bete care ocupa 50 de m de mal iar daca te pomenesti sa intri in vorba cu ei despre principii, reguli sau norme iti zimbesc in nas si-ti atrag ateantia ca este momentul sa-ti vezi de cararea ta sa nu ajungi sa faci baie linga juvelnic...doar o parere

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 26 Feb 2007, 12:26

macar ati luat ceva? (in afara de aer). A batut vantu tare ? ca in sibiu...dezastru

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 26 Feb 2007, 12:27

postarea anterioara nu vrea sa fie o acuza pentru x sau y dar vreau sa fie un semn de alarma pentru cei ce vor sa-si petreaca timpul liber pe malul apei indiferent de metoda legala folosita la pescuit, indiferent daca prind sau nu.as vrea ca cei care sunt raspunzatori sa-si faca treaba in acelasi timp cei care pot da si ajuta cu astfel de informatii sa o faca. degeaba acuzam ca z nu controleaza daca y nu transmite informatii corecte sau nu transmite informatia la timp. am vrut chiar sa fac poze la masini si biciclete, persoane si ustensile dar ti se face frica cind vezi 4-5 persoane brunete care te fileaza nonstop si sunt la 20 de metri de tine, in consecinta mi-am bagat coada intre picioare si am plecat suparat dupa o partida de pescuit pre care o doream excelenta.

Scrie răspuns