suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Feb 2007, 22:00

Badie_talmaciu scrie:blesteme :)) imi merge greu netu
glumeam deci ceva nou de olt ......debit... .....culoare.... orice :(

Ieri am fost la Marsa si Oltu era mare tare si galben rau de tot.

fishpolice
junior
junior

Mesaj de fishpolice » 24 Feb 2007, 22:20

pai,oltul e cam tulburel...dar stii cum e ,doar cine incearca prinde!

fishpolice
junior
junior

Mesaj de fishpolice » 24 Feb 2007, 22:35

merge si pe la avrig,dar din cate mi-au spus ceva prieteni de pe acolo se braconeaza la greu-asta e opinia majoritatii pescarilor din zona-mi-au dat si ceva nume de braconieri din zona,care er trebui luati in vizor si aspru pedepsiti-imi spunea un angajat de-al meu ca a facut o iesire cu prietena lui pe la olt,seara bineinteles :D ,iar doi stateau de paza cu o masina alba,in asteptarea probabil a celorlalti,caci nu au mai avut rabdare si au coborat spre ei,motiv din care au si plecat din zona porumbeii,ca sa-si exercite ceilalti operatiune plasa,hata,setca,sau te mai miri ce...pe la avrig am mai prins salau...dar nu mare-pe toamna,stiuca frumoasa,cat despre avat,intre 0,5-1 kg
numai bine tuturor,s-auzim de bine
domnul Pescuitorul in urmatoarea interventie o sa fac publica lista cu numele celor pe care ii stiu(m) ca braconieri-sper sa le venim impreuna da hac!

pescuitorul
veteran
veteran

ptr fishpolice

Mesaj de pescuitorul » 25 Feb 2007, 12:47

nu le publica lista. daca vrei da o pe privat si putem stabili mai multe impreuna. sau daca vrei nu ma intereseaza numele lor ci cat mai multe detalii de ora. loc si tot ce se poate. astept un semnn pe privat si vei avea si n r meu.mersi

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Feb 2007, 12:57

ok itnrebare de 2000 de puncte cine de aici este pe la jandarmerie sau AJVPS am vazut o gramada de apropouri ....poate daca facem un pact cu cei de la jandarmerie un schimbde nr de tel am avea toti de castigat....
voi ce ziceti?? Eu unu cred k ar fi extrem de productiv. Cat despre branconieri asi vrea si eu lista poate mai adug si eu ceva nr de masina sau nume pe acolo private pls :twisted:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Feb 2007, 14:21

jandarmeria are nr scurt. dar trebuie sa fii foarte bine documentat despre fapta si sincer nu stiu daca se pot deplasa ala fiecare telefon care l-ar primii.
dar merita sa incerci si cred ca de verificat te vor suna ei inapoi.nu stiu asta trebuie vorbit. eu sunt sigur ca impreuna vom fi mai puternici.
in ideea asta am si creat un topic pentru noi sibienii.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Feb 2007, 15:22

Foarte buna ideea,sper sa luatzi initziativa si sa concretizatzi ceva.un exemplu de luat in seama si de pescarii sportivi din restul tzarii.Daca se poate totusi o mica critica la:"in ideea asta am creat un topic pentru noi sibienii"-adica stat in stat? NO, AMU NE SCUZATZI ! :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 25 Feb 2007, 15:29

ok deci nr de la jandarmeri este.....Nr de la AJVPS il am dar nu stiu daca merita sa sun :lol: Nr de masina .....nu dau (aici) k poate se simte vreunu.. deci daca vreti sa facem ceva hai safacem oricum de podu olt am eu grija mai ales de "laboratorul" meu (cursul vechi izolat al oltului) zona asta de la sebes pana la turnu rosu i a mea voi ce alegeti??? astept raspunsuri initiativa si startul a fost dat acum sa va vad si pe voi :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Feb 2007, 17:40

Badie, sper ca imi accepti scuzele...
Ti-am sters ultima postare cu link-ul catre nush ce mega naluca KickTail.
Era o reclama ieftina si f. dubioasa, mi-a restartat browserul si antivirusul a sughitat.
Mersi de intelegere

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 25 Feb 2007, 17:50

beeetonnnnn..........incepem sa ne intelegem...........
in rest numai marle pe lac la porumbelu'[
fir intins!!!!
MARlACHI

Scrie răspuns