suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Feb 2007, 20:29

inca un loc plasuit...
acum 2 duminici am facut o iesire la avrig pe canalul de fuga in dreptul baltilor de la sacadate (chiar in dreptul baltii private),... e acolo un loc unde canalul de fuga are aspect de balta,... totul frumos, ... miscari la suprafata, cercuri,... se vedea ca este viata,... pescari ... de loc... ce-ti poti dori mai mult decat un astfel de loc linistit...
ce mai... a fost o zi placuta cu cleni activi la musca, ...destui cat sa ma faca sa-mi doresc sa revin curand...
ieri am repetat iesirea, pe la 11.00 dimineata,... acelasi loc, o zi superba, dar...
...nu numai ca n-a tras nimica, dar apa zici ca era moarta,...toata ziua nici o miscare, nici un cerculet, nici un semn de viata,... nimic... un lighean plin cu apa...
spre seara cand m-am mutat amarat mai la vale pe bratul mort,langa baraj, am aflat ca in urma cu 2-3 zile ... actiune mare: doua dacii, tipi destui...intindeau plase de pe un mal pe altul,... au strecurat-o ca pe supa,... ziua in amiaza mare...
ma intreb: ...daca toata lumea de pe balta stia asta (numai eu nu :cry: ), cum se face ca nu stie nimeni dintre cei care ar trebui sa vegheze?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 13 Feb 2007, 19:20

Da tu crezi ca interezeaza pe cineva din aia pe care ar trebui sa intereseze?
Pana atuci imi fac datoria si spun ca s-a luat stuik sub baraj la avrig
una de 55 cm si una de 75 cm , amandoua la peste viu
in rest nu am mai auzit nik
poate mai stiti voi cate ceva
domnu sorin va rog sa mai impartasiti cu noi daca mai umblati pe undeva

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 13 Feb 2007, 23:55

salutare.treaba e cam nasoala pe olt,am fost la podu olt duminica la un scobar dar teapa oltul mic si limpede ne-am mutat la avrig, in fata la ecluzelor plin de ''ei'' cica sar prinde la "scorobete" platica dar nu am vazut activitate,am dat si o geana pe bratul mort si am ramas uimit "ca vara" 11 masini ingramaditi la fostul pod nu puteai da,am coborat mai in jos apa scazuta plina de plante se inplanta woblerul in ea,era activitate 5insi la stiuca si am vazut 2 capturi erau marlite prinse la carasel de vreo 30tanti,cam asta e sa speram ca mai cresc apele si se mai incalzeste

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 14 Feb 2007, 00:43

acolo trebuia popper si faceai treaba ca banuiesc ca nu era vegetatie pana sus

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 14 Feb 2007, 07:31

Sambata mi-am muiat plasticele de la baraj avrig pana la bratul mort, in afara de vo` 2 fire de 0.4 - 0.6 cu ancore si plumbi care s-au napustit la shd niik :shock:
Apa destul de rece, plute la stiuk destule, rezultate 0. Am insistat la shd si vobler, singurul lucru cu care m-am ales o plimbare pe mal la aer curat.
Incercam sambata viitoare, poate..poate 8)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 16:51

[quote="sprosalmorapala"]salut !
partide frumoase am avut vara trecuta la Arpasu si scorei binenteles..
anu asta as vrea sa merg la avrig pentru ca nu am ajuns inca..dar am auzit ca-s foarte multe agatatori..cum e? e sau nu? :roll:[/quote]

De avrig pot sa iti spun k e paradisul Rapitorilor(sub baraj) Stiuca Avat Salau.... si lista continua daca chiar mergi luna asta (februarie dami un mesaj k vin si eu (mai invat ceva de la cei mai experimentai) ok?? astept

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Intrebare....

Mesaj de liliacul007 » 17 Feb 2007, 14:49

Salut....vreau sa imi atasez si eu o poza si nu reusesc.......Stie cineva sa imi spuna ce si cum sa fac??............ms
Am gasit asta pe forum..., dar nu ma prea ajuta :(....Cum pot afisa o imagine sub numele meu de utilizator?
Pot fi doua imagini sub numele de utilizator cand vizualizati mesajele. Prima este o imagine asociata cu rangul dumneavoastra, in general acestea luand forma de stele sau blocuri indicand cate mesaje ati scris sau statutul dumneavoastra pe forumuri. Sub aceasta ar putea fi o imagine mai mare cunoscuta sub numele de avatar (imagine asociata). Aceasta este, in general, unica sau personala fiecarui utilizator. Administratorul decide daca sa activeze imaginile asociate si au posibilitatea de a alege modalitatea prin care imaginile asociate pot fi folosite. Daca nu puteti folosi imaginile asociate, atunci aceasta este decizia administratorului si ar trebui sa-l intrebati pe acesta despre motivele care au dus la aceasta decizie (suntem siguri ca vor fi intemeiate!)
Sus

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 23 Feb 2007, 12:24

ba,era vegetatie si apa era scazuta numai la pluta puteai da,dar si aia se agata sper sa mai creasca apa cu ploile astea sa fac ceva treaba,in rest fir intins si sa auzim de bine anul asta,pa pa

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Feb 2007, 20:21

ma liliacule :)) i simplu dai click pe profil (dupa ce te loghezi) dai in josu pagini vezi k acolo ai o casuta la care ti se explica pt ce este dai browse poza trebuie sa fie mik de 600x800 sau ceva de genu asta selectezi poza din pc de la u si gata dai trimite si ai si tu poza k toti :lol:

ceva nou de olt stiti??? oricum eu mam bagat la constructie de arsenal voblere k vine data ai de 26 martie si sa vezi tu atunci..... :twisted: .....
oricum mai este pana atunci ...deci succes la modelare sau cum vreti voi sa i spuneti
:P

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 23 Feb 2007, 20:22

blesteme :)) imi merge greu netu
glumeam deci ceva nou de olt ......debit... .....culoare.... orice :(

Scrie răspuns