suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Apr 2007, 17:16

hehehe aici te secondez nicky ....un simplu telefon si rezolva treaba ...ps nu suna daca nu esti sigur...ca alta data nu mai vine.....
banuiesc ca avea telefon omu :-??

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 16 Apr 2007, 18:21

salutare.chestia cu datul drumului pe olt la vale de la avrig e faina cred ca poti sa ajungi departe de boitza km buni si chiar sambata am vazut cum se organiza un rafting pe olt dupa boitza unde a fost un loc de excavare a nisipului mai demult,si respectivi stateau langa barci cu veste si tot ce trebe ptr un astfel de sport,erau 2 barci si venisera cu autocarul. se pare ca cineva organizeaza si sporturi de astea pe aici nu mi-a venit sa cred.dar fara ceva sigur mi se pare o prostie sa iti dai drumul,te miri ce se mai intampla,poate te mai trezesti si la stirile de la ora 17,doamne fereste
nicky ai venit acasa poate ne intalnim si tragem o partida ca eu nu mai plec curand ce spui?

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 16 Apr 2007, 20:07

poi da , sunt in tara. si nici eu nu mai vreau sa plec.
cat despre intalnire, tre sa ne programam o iesire si sa iesim la un blincarit.
ce zici ?da-mi un raspuns cat poti de repede , ca poate maine am si plecat.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 17 Apr 2007, 09:04

cam cand ai tu timp sa ne intalnim sa punem la punct detalile, ca vb ta poate maine am intins-o la un blincarit sau ma poti suna 0740047944 sa vb,cum iti e mai usor.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Apr 2007, 10:25

nicky iara iesi :(( si eu vreu...dar stau pe curu meu vreo 2 sapt...sa ma ti la curent cu ce ai reusit......deci luam nalucile alea......???? :twisted: azi le si comand....jumi juma nu???

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 18 Apr 2007, 12:19

bai fratilor sunt suparat de-mi vine sa-mi sumlg parul de pe piept :x
am fost ieri la pesti si dupa o zi intreaga :1 marla de 100 de g; 4 atacuri si 2 urmariri , dar toate au fost marle pana in 150 de g. le-am vazut.
nu pot sa mai suport !.
si fiti atenti ! pe la ora doua , ajung pe balta doi braconieri (pescari)care au prins si ei 2 marle de aceiasi talie si la cat de pescari sunt , le-au retinut. :shock: :x :x :x poi nu pot sa cred ca exista astfel de oameni.
probabil au deficente mintale (sigur). :lol:
cred ca ar fi timpul sa presam filiala sa ia masuri ! si nu ma refer la , a veni cu centimetrul pe balta, dar ar putea sa protejeze specile de pesti care au posibilitatea sa depaseasca 1,5-3 kg.
serios ,eu le-as da la astia, cate o amenda care sa-i faca sa se gandeasca de doua ori inainte sa omoare un peste.( nu se gandesc ca dintr-o stiuca de 15-20 de cm jumatate ii cap si coada ?,si se duc acasa si cand se apuca sa-i curete, vad ca nu merita si ii arunca in gunoi :evil: :evil: )cred ca ar trebuii pe langa o amenda usturatoare , sa li-se ia si dreptul de a mai pescuii.
imi vine sa mor cand ma gandesc ca nu am nici o vina si trebuie sa accept toate astea , de ce ?pt. ca sunt roman ?, nici aici nu am nici o vina.
t-ui mama-n *** ! fiti atenti ! (sibieni) am vb cu cineva pe malul baltii , (un nebleg din cisnadie) pestele nu mergea , la care el zice :
ba,mai bine ma duceam pe shopa, ca am fost alaltaieri si am prins pui de shalau. WAI CE BUNI SUNT ! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil:
imi arata o marime asa cam ca o shchioapa :x . sa-i omori si alta nu .
hai ca ies ca deja m-am cam enervat si nu mai termin .
sper ca cineva acolo sus , sa ne scape si de asa oameni. :roll:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 18 Apr 2007, 12:24

poi nu poti sa retii o stiuca , un shalau , clean sau un avat la dimensiunile unui oblete mai mare . :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ( ca poate odata isi iese careva din minti si te raunca in balta cu tot cu bete si doamne da sa nu sti inota) :evil:

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 18 Apr 2007, 13:12

Nicky , tu unde ai fost ieri la pescuit pentu ca si eu am tras ieri dupamasa o tura cu barca pe Olt de la Bradu pana la Racovita,tot fara nici un fel de rezultat (a se citi atac)?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Apr 2007, 15:05

aceeasi problema cand am iesit duminica...nicky stie faza....uni pe balta la racovita....marle pna in 200 gr.. eu imi ansamblam batzul...puneam mulineta.....cand sa lansez il aud pe tampit....".BAI baiatule...dute dreaq mai incolo in capu alalalt de balta ca nu mai prind nimic de voi astia cu tzagani de alea artificiale"......si mai zicea dar nu mai are rost sa scriu....
pe langa ca habar nu are sa vb si sa poarte o conversatie civilizata...mai tine si sub dimensiunea legala....eu unu zic ca pe astia nici legea nu i mai educa :evil:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Apr 2007, 15:12

HellRAISER scrie:aceeasi problema cand am iesit duminica...nicky stie faza....uni pe balta la racovita....marle pna in 200 gr.. eu imi ansamblam batzul...puneam mulineta.....cand sa lansez il aud pe tampit....".BAI baiatule...dute dreaq mai incolo in capu alalalt de balta ca nu mai prind nimic de voi astia cu tzagani de alea artificiale"......si mai zicea dar nu mai are rost sa scriu....
pe langa ca habar nu are sa vb si sa poarte o conversatie civilizata...mai tine si sub dimensiunea legala....eu unu zic ca pe astia nici legea nu i mai educa :evil:
treabea sal dai in p...masii si sai zici ca e prohibitie si sa se duca in p...la tasu sa pescuiasca daca nu da la stuk cu artificiale , dreq sai ia ca nam dat de unu duminik pe olt, ca am zis cami parchez lingura intre fixurile lui si il iau la dumnezei daca comenteaza

Scrie răspuns