suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 26 Apr 2007, 21:09

doamne ajuta si nu te supara ca am postat asa de urat :oops: dar nu mai suport toti fraieri care dau iama in pesti . :evil: :evil: :evil:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 27 Apr 2007, 13:09

nici o problema dar incearca sa fii mai cumpatat ca n vei reusii prin asa ceva sa faci ordine sau educatie oamenilor.
asta este natia de romani si nu avem ce face
actiune pe olt azi: doar 7 insi si toti la rapitori

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 27 Apr 2007, 14:08

si au fost amendati ?

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 28 Apr 2007, 00:07

Oare unul din cei 7 a prins acel salau de 2 kg la Avrig sau o fi fost altul????Si salaul e rapitor, dar deocamdata doar dupa stiuca e voie.........:evil: :evil: :evil:
Astea sunt informatiile mele..........stiuca nu am auzit sa se prinda......
Cat despre Sopa......probabil ca de 1 mai va fi acolo plin de gratare si undite in apa..... :shock: :roll: :?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 28 Apr 2007, 15:59

fratilor sibieni ...big problem...Pescuitorulcred k te priveste si pe tine asta azi am venit de la turnu rosu....auzi faza ieri seara doi insi baga 2 setci de alea de nylon...azi dimineata am ajuns pe la 6 dimineata acolo....primu lanseu prima marlitza...i dau drumu ....lansez iara ...hop agatzatura....trag trag si iara trag...si apare o plasa din balta....trag si o scot afara...in ea nimic..(ce bine) :twisted: ....cobor mai jos spre sat(defapt chiar langa podu de la sat....hop inca una...si asta goala....le adun pe amandoua...si i cer un foc la un baiat de pe colo....le dau foc...si vine unu...."copile de te prinde aia din SIBIU care or bagato iti rup falcile..." :roll: .....plasele or ars :twisted: ...dar acum cheste faina cine erau aia ....oricum ai mp

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 28 Apr 2007, 18:49

HellRAISER scrie:... dar acum chestie faina cine erau aia ....oricum ai mp
HellRAISER,
:respekt:
dar daca tot ai facut-o, zi-ne tot ... macar sa-i stim si noi, ...
cred ca merita sa-i afle lumea, ... ca altceva oricum n-or sa pateasca...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 29 Apr 2007, 09:47

HellRAISER ai o bere mare de tot de la mine si sa mor daca nu te felicit din tot sufletul pentru ultima activitate pe care ai savarsit-o. Bravo!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 29 Apr 2007, 10:24

nu prea pot sa va zic....am patzito odata,.....acum am grija...is si branco pe ici....de aia miam schimbat username-ul

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 30 Apr 2007, 22:20

fratilor :cry: :cry: .....cu rupere de inima va spun k am vazut azi ceva ce nu va veti putea inchipu :cry: :cry: :cry: i .....branco la spinning. :cry: :cry: :cry: ..da ..... ati citit bine...se ia voblere :evil: :evil: ....nu spun k se poate copia ff usor.....is dezamagit.....oricum am informat ajvps ...astept raspuns
@PESCUITORULE

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 30 Apr 2007, 22:45

HellRAISER scrie:fratilor :cry: :cry: .....cu rupere de inima va spun k am vazut azi ceva ce nu va veti putea inchipu :cry: :cry: :cry: i .....branco la spinning. :cry: :cry: :cry: ..da ..... ati citit bine...se ia voblere :evil: :evil: ....nu spun k se poate copia ff usor.....is dezamagit.....oricum am informat ajvps ...astept raspuns
@PESCUITORULE
hmmmm de ce am o banuiala ca are legatura cu carasu la bataie :roll:

Scrie răspuns