suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Mai 2007, 10:50

nu pikeman nu este despre caras.....este despre mreana..mi sa facut scarba cand am vazut cum se "pescuia"...oricum tipi erau dotati cu betze de varf...shimano...toti aveau shimano....mulinete de numa pe internet am vazut.....pacat k sa ajuns la asa ceva....

@pescuitorul....deci ce sa rezolvat ...??? sper k iai prins pe @$%&@ :cry:

pescuitorul
veteran
veteran

sory

Mesaj de pescuitorul » 01 Mai 2007, 19:56

ieri cand a ajuns paznicul nu mai era nimeni. nu l-am crezut si am ajuns eu si intr-adevar nu mai era nimeni.
azi am dat o tura cu barca pe baraj la avrig. am scos 2 plase dar aveau doar 4 carasi dar frumosi. am reusit sa le dau drumul ptr ca erau plini cu icre.
dupa vreo 2 ore cand veneam pe dig 2 insi cam dadeau tarcoale locului dar cred ca au realizay ca am dat o tura caci barca era pe masina.
asta da zi de 1 mai.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 02 Mai 2007, 09:32

sal
am fost in mila 23 si am pescuit pe lacurile si ghioilurile din apropiere , am vizitat o zona foarte frumoasa. ii un paradis de neimaginat ,chiar daca nu am prins foarte multe stiuci , a fost unul din cele mai frumoase sejururi , se pare ca lunile cele mai bune sunt ,august , septembrie, octombrie. (din auzite)
ii multumesc lui "meas" ca o facut posibila o asa iesire. merci!!!! 8)
rezultatul 7-8 bucati de unul , in jur de un kil
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Mai 2007, 15:47

ieri am fost iar...tot asa ...pe la 5 apar tipii....scoate parurile din masina si se duc glontz acolo langa cascada...#@%& mea k iau mreana in prostie dar tot de spate sau de coada ...nici cum de bot....jur k stau odata acolo cand apar astia si make the call ....imposibil.....aia sta pana seara...asta stiu sigur :evil:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 02 Mai 2007, 15:52

Ai face bine sa faci treaba asta!
Ca poate asa pica si baietii in plasa pescuitorului!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Mai 2007, 16:21

nu fac asta decat pt a putea pescui linistit....de cand cu @$%&* astia nu mai iau nimic acolo....tule mama-n @$% ...nici un atac nu am mai avut.

@rosu unde am luat stiuca aia era la vreo 200 m de ei in aval si pe partea aialalta a oltului...

aia cand vin se pun 4 insi unu langa altu 1m distanta intre ei.....si de nu dau de ... :cry: :cry: :cry:

acum tot ce mai pot face este sa sper....k daca nu se potolesc....ma jur k bag agatzaturi in locul ala......cablu de otel k am vazut pe undeva aruncat pe colo :twisted: ....astept pana este oltu mic mic si il bag :twisted: :twisted: .....stiu k dupa aia nu mai pot pescuie nici eu dar cel putin scap de ei de acolo :twisted: :twisted: :x

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 02 Mai 2007, 16:50

iti dau eu o idee poti baga sarma ghimpata facuta spirala cu greutati la capete , sau prinsi si batuti bine . :evil:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Mai 2007, 16:53

Nu baga cabluri in apa!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Mai 2007, 16:59

nu te gandi la curent.....stiu eu ce cabluri bag...numa sa scap de ei k dupa aia le scot....le bag doar sa agetze in ele..... :twisted:

din cate imi aduc eu aminte am zis k voi avea grija de zona aia....deci asta fac acum

@tavi dece sa nu bag...tu esti printre aia???....glumeam :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Mai 2007, 17:05

De ce sa nu bagi cabluri?
Pai ia gandeste-te, azi maine luam si noi exemplul altora care fac actiuni de ecologizare si tre sa le scoatem.

Zici ca le scoti dup-aia. Da de unde stii ca nu vine apa mare si nu le mai gasesti acolo?

Scrie răspuns