suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 21 Oct 2010, 23:28

Alexandre, ai priceput? Daca vezi un pescar pe care il alearga cainii...apa-i ala-i grey-wolf. Ti-am spus lasa-i usor, ca incet incet spun tot... asa o sa afli si locurile alea secrete...acolo stau stiucile alea de 15 kile. :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Oct 2010, 07:45

mai railor io nu am timp sa va raspund acum da ma razbun eu deseara cind vin de la lucru!
PS cu slanina mai usor ca creste colesterolul si se depune la jugulara :lol: :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 22 Oct 2010, 12:38

sa fiu io vreau sa ma bag si eeuu putin in sema si nu stiu cum,ca nu prea inteleg mare lucru din discutile de mai sus ca nici nu prea am timp sa cetesc da io nam inteles nimikda vreau sa vorbesc cu voi,asa ,de cheste.allooo allooo,centrala?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 22 Oct 2010, 12:46

danstiucaru scrie:sa fiu io vreau sa ma bag si eeuu putin in sema si nu stiu cum,ca nu prea inteleg mare lucru din discutile de mai sus ca nici nu prea am timp sa cetesc da io nam inteles nimikda vreau sa vorbesc cu voi,asa ,de cheste.allooo allooo,centrala?
Ia baga o poza cu pesti tinuti de ochi :lol: :lol: :lol: , vei fi bagat imediat de seama :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Oct 2010, 13:47

puteti voi sa tot unjeti lupul ca daca-s si io prin preajma nu se aproprie nici un caine de el. nu de alta dar dau drumu la fetita si-i deturnez de pe traseu. :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Oct 2010, 13:50

cat depsre concurs oricum era valabil doar pe ploaie :wink: pe soarele asta orbitor nu ma bag :oops: :roll:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Oct 2010, 17:57

no amu am vint de la munca ! tinetiva bine ca incep sa tun in toata lumea ! :lol:

@ danstiucaru nu pricepi ? nici nu ai ce sa pricepi ca uite astia din brasov si aiud vor sa ne cotropeasca si sa ne ia pestele din ape . dar pe linga asta vor sa ne umple si malurile de dopuri de bere . aceste persoane rau intentionate pe linga ca vor peste si bere mai vor sa ne si prosteasca ca vin doar sub pretextul unui concurs propus de @pikeman(nu vreau io sa pricep na :twisted: )ca el e cel mai tare de pe olt . si se leaga de ai nosti . pai treaba ii asta :shock: . are el in palmares stiuci de 15 kg cite ai tu ? are el nanoflex ca kingofbeast ? o cazut el in olt ca mine si sa fie de risu lumiiiiiiiiiii????? pai pina nu face astea ........ :twisted: :twisted: :twisted:
deci ai inteles ??? :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Oct 2010, 18:13

pikeman scrie:ioi, istenem , greu la tine, motoru se tine in spate ca sa tine de cald, intelegi, nu e pentru berca, e pentru schinare :lol:

P.S. io nu is din Sibiu :twisted: deci am scapat , dar am auzit ca grey-wolf ii uns cu tate alifiile si mai ales cu vaselina si slana afumata ,ii foarte alunecos pe dale si se tiu canii dupa el sa il mance...

mai romane tu ride de mine ? tu crede ca io nu stiu unde se tine motoru ? pai motoru se tine acasa sa nu raceasca ca noaptea e frig pentru ,,schinare " cum zici tu , este bita de anun neaos romanesc ca aia incalzeste cel mai bine si scoate si lenea din oase :lol: :lol: :lol:

si adica cum ai scapat ? crezi ca nu vin eu in brasov si va calamitez apele ? vin si fac baie sa scap de miros de slana afumata si momesc cu miroasele si te las fara somn in olt ca il prind pe tot ! am zis !!! :twisted: :twisted: :twisted:
de stiuca nu ma iau ca te miri ce prind :twisted:
vo stiuca cu picioare si cu dopu de la berici in mina :shock: si in loc sa pescuiesc ma dedau si io la alcoale :lol: :lol: :lol:

PS cu alifie si vaselina sa se dea aia de sunt dosnici :lol: :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Oct 2010, 18:21

kingofbeasts scrie:cat depsre concurs oricum era valabil doar pe ploaie :wink: pe soarele asta orbitor nu ma bag :oops: :roll:
bine ca nu te bagi ! ce concurs ? astia vroiau sa ne imbete si sa ne ieie pestele ! da le o fost frica ca nu tin ei la beutura si o lasat-o moarta :lol: :lol: :lol: . mai io te invat de bine ! sa nu bei niciodata la soare ca te matolesti iute si rau si ne lasa cotropitorii fara peste . :twisted: :twisted: :twisted:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 22 Oct 2010, 18:26

:D :D :D
cu asta are tara asta noroc mai fratilor....ca suntem noi snatosi la bila si ne incarcam bateriile cu pescuitu asta
da io tot nu pricep nemek si basta
:shock:
+pai clarai treaba ca ios ala de prind stiuci de 15 kg ,am lamurito si unde se tine motoru :shock: (sau nu?) nu inteleg ce legatura are pescuitu cu dopurile si cu anumite picioare???ce cucu meu?si mai ziceti si de somni?ces aia?si king cu catelusa lui de sperie ursi si lupiiii(lupul lui grey)da urs cine are? :shock: si cine sa vina asa de deparete pe taramurile noastre ca minam totul?

Scrie răspuns