suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 21 Oct 2010, 11:54

@Albuletu Alexandru
Hai sa-ti vand un pont...vezi ca duminica iese pikeman la pescuit, la Avrig. Asa ca ia-ti un binoclu si vezi ce mosmoane face. :D

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 21 Oct 2010, 14:34

ies si eu duminica,daca vreti va las sami faceti poze :D nu uitati,eu sunt cel mai bun(deci va rog) 8) mai sti,poate ne calcam pe pelerine pe acolo :lol: prind una ,repede repede de 15kg si gata,plec 8) :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Oct 2010, 18:35

no, so risipit, gashca vrea sa dam concurs de biban si clean, si sa evitam aglomeratia de sub baraje, asa ca merem pe alt lac cu bercile :oops:

asta ii, sunt un lash :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Oct 2010, 19:57

Nu mah ,esti clona ! :lol:

Apai raman iara cu Muresul meu nacajit ,desi cred ca se spurca apa :cry:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Oct 2010, 20:29

pikeman scrie: merem pe alt lac cu bercile :oops:

:lol: :lol: :lol:
no , ca scot din context de parca as fi ziarist . am si eu o intrebare nu ai scris gresit ?,, BERCILE " nu erau cumva BERICILE ? sa inteleg ca fugi cu berea si iti e rusine ?,, :oops: " si totusi rizi de noi? ,, :lol: :lol: :lol: "

s-o ticnit lupu :?: :?: :?:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Oct 2010, 20:58

pikeman scrie:no, so risipit, gashca vrea sa dam concurs de biban si clean, si sa evitam aglomeratia de sub baraje, asa ca merem pe alt lac cu bercile :oops:

fiti atenti ce iasa daca ne jucam un pic cu cuvintele si citeva litere :lol:
daca @PIKEMAN se simte lezat imi cer scuze :lol: dar nu m-am putut abtine . am adaugat de la mine doar urmatoarele : ! I U . erau necesare dpdv gramatical , in rest am schimbat ordinea cuvintelor si pozitia citorva litere . acuma daca @PIKEMAN schimba ordinea literelor si iasa ceva de sfintii mei din calendar .... asta este . sper sa va amuzati un pic :lol:

:lol: :lol: :lol: sunt noi astia ! risipitI gashca pe alt lac ! vreaU sa dam concurs cu berIcile , asa ca merem si pe sub baraje sa evitam aglomeratia de biban si clean lashi : :oops:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Oct 2010, 22:03

bre, m-ai enervat anagramist de cuvinte ce esti, deci ca sa inveti odata si pentru totdeauna , si ca sa nu ma mai enervezi @ = engleza AT = romana LA care e cateodata echivalent cu CATRE,

deci daca zici gigi@yahoo.com se citeste gigi la yahoo.com

asa ca @pikeman inseamna "la" sau "catre" pikeman, adica vrei sa mi te adresezi mie

deci daca nu sti gramatica d'asta avansata nu te baga cu I U, ca oricum ti-o iesit un fraza ungureste :lol:

bercile e alea la care se umfla chila si se pune motor in spatte, bericile s-au cam petrecut ca la -5 grade noaptea faci tu pi-pi cuie de la ele :twisted: :lol: :lol: :lol:

@zamfi ... lasa bre ca si asa dadeai gherla la Olt, era pacat sa te umilesc asa usor, noi o sa dam una de noapte la jalau si una de zi pana pe la 8-9 la biban :wink: mai pe la mijlocu saptamanii asa :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Oct 2010, 22:18

pikeman scrie:bre, m-ai enervat anagramist de cuvinte ce esti, deci ca sa inveti odata si pentru totdeauna , si ca sa nu ma mai enervezi @ = engleza AT = romana LA care e cateodata echivalent cu CATRE,

deci daca zici gigi@yahoo.com se citeste gigi la yahoo.com

asa ca @pikeman inseamna "la" sau "catre" pikeman, adica vrei sa mi te adresezi mie

deci daca nu sti gramatica d'asta avansata nu te baga cu I U, ca oricum ti-o iesit un fraza ungureste :lol:

bercile e alea la care se umfla chila si se pune motor in spatte, bericile s-au cam petrecut ca la -5 grade noaptea faci tu pi-pi cuie de la ele :twisted: :lol: :lol: :lol:
no ioi la pikeman bacsi ca sa superat la mine si vrea io se face pipi cu cinci cuie la noapte :cry: chila este cracu ela de la dunere ? ca motor cu spatte nu este! motor cu spate este ca gravitatie si gravitatie stie toate lumea ca este superstitie! :lol: :lol: :lol: clare ?

közeli viszontlátásra! (nu te injur inseamna noroc, salut ,la revedere )

da de unde ai stiut???

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 21 Oct 2010, 22:54

pikeman scrie:no, so risipit, gashca vrea sa dam concurs de biban si clean, si sa evitam aglomeratia de sub baraje, asa ca merem pe alt lac cu bercile :oops:

@Albuletu Alexandru
Vezi ca-i manevra si tot acolo merge, da a vazut ca-i vei spiona mosmoanele si spune ca va schimba locatia. Tu mergi duminica pe Avrig...te asteapta stiuca aia de 15 kg. :lol:
Astia din Sibiu sunt unsi cu toate alifiile, daca ai norocul sa te intalnesti cu ei vei invata repede sa pescuiesti.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Oct 2010, 22:56

ioi, istenem , greu la tine, motoru se tine in spate ca sa tine de cald, intelegi, nu e pentru berca, e pentru schinare :lol:

P.S. io nu is din Sibiu :twisted: deci am scapat , dar am auzit ca grey-wolf ii uns cu tate alifiile si mai ales cu vaselina si slana afumata ,ii foarte alunecos pe dale si se tiu canii dupa el sa il mance...

Scrie răspuns