suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 20 Oct 2010, 12:36

Intr-o zi pescuiam la Avrig ,in aval de baraj cam 1km si la un moment dat am observat sub o salcie cum muscareste un clean. Ei bine m-am hotarat sa-l prind, m-am chinuit vreo ora cu toate voblerele pe care le aveam la mine, chiar am lasat acolo 2 din ele. Dar satisfactia a fost totala cand am reusit sa-l pacalesc si am facut acest lucru cand in acel loc manca salaul, inainte prinsesem 3 strapi si unul mai rasarit acolo. Dar vazind cleanul care ataca sub salcie, am renuntat la salau si am facut ceea ce am scris mai sus.
Daca nu prinzi peste asta nu inseamna ca el nu e pe acolo, incearca sa-ti imbunatatesti tehnica, trage cu ochiul la cei care prind si sunt pe langa tine, citeste pe aici...ai multe de invatat. Si eu pescuiesc doar de un an cu plastice moi si cand vad ca nu merge, schinb nalucile, tehnica. Am observat ca putini stiu sa pescuiasca cu silicoane, multi plimba siliconul ala prin apa. Asa ca nu lua drept litera de lege sfaturile unora care spun "nu merge acolo, nu e peste", multi o spun fie ca nu stiu sa pescuiasca si cred ca daca nu au prins ei nu prinde nimeni, iar altii chiar prind peste acolo si spun asta pentru ca acel loc sa nu ajunga...autostrada, invata sa citesti apa si rezultatele nu vor intarzia sa apara. De aceea eu consider ca pescuitul nu e 99% noroc, cred ca mai mult de 50% e stiinta. Nu o sa prinzi vara avat, cand acesta ataca in pelicula apei, cu oscilanta grea de somn, pe fundul apei. Daca s-ar intampla asa atunci poti spune ca pescuitul inseamna....noroc 99%.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 20 Oct 2010, 14:03

kingofbeasts scrie:
pikeman scrie:
kingofbeasts scrie: daca ploua si nu bate vantul e ok de stiuca si salau. :wink: asta din punctul lor de vedere. din punctul de vedere al pescarului se schimba treaba. :D
e ok o p**a :lol: nu prinsasi tat anu pe vreme buna si acu zici ca ii ok pe ploaie, nu te crez, viu sa-mi arati :lol: :lol: :lol:
eu zic sa nu te risti. pe vreme buna nu ma pricep asa bine dar ,pe ploaie...... mai sunt si pe aici cativa care stiu ce-mi poate pielea. :D :D
stie lupu ce stie si nu numai el :wink: :D
king,era unu in f1 ca tine,cand ploua castiga tot :D

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 20 Oct 2010, 15:15

as vrea eu sa fiu ca Michael Schumacher dar nu-s chiar asa bun. :D :cry: totusi incerc sa ma apropii de perfomantele lui pe cat posibil. :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Oct 2010, 16:49

:lol: Zamfii ,nu te supara ca le-am tinut eu la fiecare cite un loc :P
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2010, 17:18

kingofbeasts scrie:as vrea eu sa fiu ca Michael Schumacher dar nu-s chiar asa bun. :D :cry: totusi incerc sa ma apropii de perfomantele lui pe cat posibil. :D
ar trebui sa ma spariu ? ... nu facem concurs de viteza :lol: poate de pescuit viteza, asta daca te tzi dupa mine :twisted: :lol: :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Oct 2010, 18:47

Arbitru trebe? :roll: :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2010, 19:14

zamfi scrie:Arbitru trebe? :roll: :P
asta se baga in sama, numai numai il loam si pe el, sa invete locurile si trucurile de pe la noi ca de fiecare data cand o vint, a dat gherla :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Oct 2010, 19:22

:shock: Adica o mai fost si nu o zas ninik?Ahaaa.No darar sa ploua cu galeata taman in zaua cand o fi arbitru,sus pe pila cu steguletzele-n mana :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2010, 19:37

asa so laudat, ca o mai trecut, acu nush daca o dat cu betzu in balta dar de rusine ca no prins o sa zica - ca NU :lol:

creca ies dumenik, dar nush daca vreau sa ma impedic de careva pana la o anumita ora :twisted: :lol: :lol: :lol: ca multi nu stiu trucuri pe zona acolo, si dau la ghici, dupa stiuca :lol: :lol: :lol:

daca stiu ca vin sigur numa C&R -ilisari accept omini de care sa ma impedic :lol:

Elias, vorbim, poa ne intalnim :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Oct 2010, 19:55

Bai artistilor :lol: Anul asta am trecut pe acolo cu sotia sa-i arat minune de tehnolgie pe Olt...N-am pescuit! Insa anul trecut am fost de doua ori si am dat doua gherle :P Multumiti? :roll:

Duminica...Interesant...Da' eu nu urc mai sus de Scoreiu . Si asta pentru ca ajung in zona Brasovului si astia au clone periculoase pe acolo! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns