suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Oct 2010, 15:45

kingofbeasts scrie:
tito scrie:Si mie mi-a stricat ploaia asta toate planurile....si cand te gandesti ca ploua pana vineri. :(
daca ploua si nu bate vantul e ok de stiuca si salau. :wink: asta din punctul lor de vedere. din punctul de vedere al pescarului se schimba treaba. :D
e ok o p**a :lol: nu prinsasi tat anu pe vreme buna si acu zici ca ii ok pe ploaie, nu te crez, viu sa-mi arati :lol: :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Oct 2010, 15:49

kingofbeasts scrie:
tito scrie:Si mie mi-a stricat ploaia asta toate planurile....si cand te gandesti ca ploua pana vineri. :(
daca ploua si nu bate vantul e ok de stiuca si salau. :wink: asta din punctul lor de vedere. din punctul de vedere al pescarului se schimba treaba. :D
care treaba se schimba ca pe tine nu te poate lua nici tunami de pe girla si daca vine furtuna tu atuncea pleci la peste . deci ce se schimba ? :twisted:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Oct 2010, 15:53

pikeman scrie: e ok o p**a :lol: nu prinsasi tat anu pe vreme buna si acu zici ca ii ok pe ploaie, nu te crez, viu sa-mi arati :lol: :lol: :lol:
io zic sa nu te risti ca @kingofbeasts e in stare sa te tina in ploai toata ziua si daca nu prinde nimeni nimic .

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 16:04

pikeman scrie:
kingofbeasts scrie:
e ok o p**a :lol: nu prinsasi tat anu pe vreme buna si acu zici ca ii ok pe ploaie, nu te crez, viu sa-mi arati :lol: :lol: :lol:
eu zic sa nu te risti. pe vreme buna nu ma pricep asa bine dar ,pe ploaie...... mai sunt si pe aici cativa care stiu ce-mi poate pielea. :D :D
stie lupu ce stie si nu numai el :wink: :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Oct 2010, 17:31

bre, m-ai facui si io treaba pe ploaie, chiar si de o luna'n coa pe la 3-7 grade, dar la biban si clean, asa cum ziceti voi, sa merg la olt amu, ii cert ca fac treaba , la plamani...pneumonie :lol: :lol: :lol:

il provoc pe regele bestial la un duel :lol: pe ploaie, zai ziua si ora dar tine cont ca CeFeRe-ul nu merge decat pana la Arpas :twisted:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 19 Oct 2010, 17:42

pikeman scrie:bre, m-ai facui si io treaba pe ploaie, chiar si de o luna'n coa pe la 3-7 grade, dar la biban si clean, asa cum ziceti voi, sa merg la olt amu, ii cert ca fac treaba , la plamani...pneumonie :lol: :lol: :lol:

il provoc pe regele bestial la un duel :lol: pe ploaie, zai ziua si ora dar tine cont ca CeFeRe-ul nu merge decat pana la Arpas :twisted:
de la voi incoace ca de la noi se cam opreste pe la scoreiu parca..... :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Oct 2010, 17:44

dorin_sb scrie: de la voi incoace ca de la noi se cam opreste pe la scoreiu parca..... :lol:
daca are curaj, sa vie cu masina sa ma ia de la Arpas :lol: :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Oct 2010, 17:56

pikeman scrie: il provoc pe regele bestial la un duel :lol: pe ploaie, zai ziua si ora dar tine cont ca CeFeRe-ul nu merge decat pana la Arpas :twisted:
daca nu ploua ma ofer eu sa va torn pe rind apa rece cu cana macar pe degetele :twisted: :twisted: :twisted:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Oct 2010, 18:17

Mah daca o combinati sambata ,pe Olt pe undeva (si zici ca merita ? :lol: ) , poate vin si eu! Eu ,spre deosebire de altii, sunt dispus sa va torn vin ...intre degetele ...sa nu inghetati! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Oct 2010, 18:59

Sigur,cat o fost vreme faina nu va manca-n tre dejte.Amu va-ngesuie de la spate ala micu' :lol:

Scrie răspuns