suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Oct 2010, 19:03

stai sa vedem daca iasa ceva . in ori ce caz daca vor concurs oferta mea cu turnatul de apa e valabila si chear supralicitez : la cerere torn si in cizme :twisted: :twisted: :twisted:

:datz: nu dati in mine

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 20:42

pikeman scrie:bre, m-ai facui si io treaba pe ploaie, chiar si de o luna'n coa pe la 3-7 grade, dar la biban si clean, asa cum ziceti voi, sa merg la olt amu, ii cert ca fac treaba , la plamani...pneumonie :lol: :lol: :lol:

il provoc pe regele bestial la un duel :lol: pe ploaie, zai ziua si ora dar tine cont ca CeFeRe-ul nu merge decat pana la Arpas :twisted:
amu, pe tine n-oi putea sa te refuz dar, ofertele de vin si apa da .n-as vrea sa ma opreasca vreun purtator de chpiu pentru ca duhnesc a vin si nici sa pun mainile si picioarele la muiat nu vreau ca sa-mi alunece mana de pe bat la stiuca aia mare sau mai rau sa alunec eu cu totul :lol: :lol:
mai greu o fi cu ziua si ora ca nu ma prea pricep sa invoc ploaia :lol: am lipsit la lectia in care s-a predat dansul ploii :oops:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 20:46

grey-wolf scrie:stai sa vedem daca iasa ceva . in ori ce caz daca vor concurs oferta mea cu turnatul de apa e valabila si chear supralicitez : la cerere torn si in cizme :twisted: :twisted: :twisted:
:datz: nu dati in mine
asta a fost sub centura si se contorizeaza. :D :twisted: dar nu-i bai daca vrei sa fi paharnic sef o sa ipartiti atributiile tu si cu lupul celalalt. unul face ceai fierbinte si allalt imbunatateste si pune in pahare :twisted: :bere:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 19 Oct 2010, 22:51

Eu, din pacate nu mai sunt in zona voastra, pescuiesc acum pe langa Bucuresti si spuneam ca ploaia mi-a stricat toate planurile, nu pentru ca nu s-ar prinde peste, ci pentru ca la locurile care mai tin inca peste...se poate ajunge doar cu tractorul. Asa ca decat sa ma duc pe un loc unde stau umar la umar cu braconierii si sa ma mai si ude degeaba...prefer sa stau acasa. Totusi sambata m-am riscat si am iesit, am prins niste salai si niste strapi pe o apa foarte tulbure (din cauza unei balastiere), stiuca in schimb nu a vrut sa se arate.Mi-e dor de stiucile alea de pe Olt, anul asta a fost cel mai productiv pescuit la aceasta specie...pe Olt.Sper sa nu schimbe cumatra locatia pana in primavara, sau mai rau ,locurile sa fie gasite de electricieni sau aia cu plase monofilament.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 22:55

barca poate fi o solutie pentru tine. cat despre plasari , de cand a inceput sezonul la stiuca se arata mai rar din cate am observat.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Oct 2010, 22:59

kingofbeasts scrie:de cand a inceput sezonul la stiuca se arata mai rar din cate am observat.
mai iesi si tu la peste (sti tu unde merg eu ) si vezi plase destule . penultima data am gasit una de peste 300 metri . un monofilament nou nout . :lol: :lol: :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 19 Oct 2010, 23:37

da , nasol moment . oricum o sa-ti urmez sfatul cu iesitul.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 20 Oct 2010, 11:31

Am fost eu azi la avrig. si sub baraj si la confluenta cu bratul mort. si nimic.
nu reusesc sa dau de doamna stiuca decat, cred eu, intamplator.
nici nu cunosc locurile ca stau in sibiu doar de un an si jumatate, cu timpul stau rau si nu am putut cerceta oltul in deaproape ca domniile voastre.
si nici nu pescuiesc in zonele astea de atata timp ca voi.
deci daca ati putea sa-mi dati si mie niste indicatii despre anumite locuri in care se prinde stiuca as fi recunoscator.
nu vreau locul exact, nu am pretetia asta, nu sunt nebun sau batut in cap.
dar, daca se poate, as dori ceva mai precis decat: " la avrig", "la scoreiu" sau "la baraj".
cu speranta ca nu v-am suparat sau ofensat, va salut si va doresc fir intins.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 20 Oct 2010, 12:00

@Albuletu Alexandru
Daca citeai cateva pagini in urma...descopereai si locatii de stiuca. Inainte si eu faceam aceeasi greseala, mergeam numai in locurile usor accesibile, unde merge toata lumea, in gura barajelor. Anul acesta in schimb am cautat locuri cat mai salbatice si alea mi-au adus satisfactiile cele mai mari. E adevarat ca te va costa mai mult revizia la masina dar merita, in primul rand am descoperit locuri de o frumusete rara si e fantastic cand auzi in jurul tau doar ciripit de pasarele.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2010, 12:28

creca ies vineri, am chef sa dau una de noapte :twisted:

nu stiti sa prindeti peste la avrig :lol: :twisted:

Scrie răspuns