suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Oct 2010, 18:54

zamfi si @pikeman(sic :twisted: nu vreau io :lol: ) ei sunt invadatorii pikeman e provocatorul si zamfi se vrea arbitru . da citeste si tu 2 pagini in urma si te lamuresti :lol:
ce dane tu nu stii ce somnul ? somnul e ala care vine tiptil pe la gene cind stai cu ochi inchisi si pescuiesti pe la scorei cu citiva prieteni :lol: :lol: :lol: . am auzit ca are cam 3 kg :lol: :lol: :lol:
e buna definitia somnului?

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 22 Oct 2010, 20:34

grey-wolf scrie:zamfi si @pikeman(sic :twisted: nu vreau io :lol: ) ei sunt invadatorii pikeman e provocatorul si zamfi se vrea arbitru . da citeste si tu 2 pagini in urma si te lamuresti :lol:
ce dane tu nu stii ce somnul ? somnul e ala care vine tiptil pe la gene cind stai cu ochi inchisi si pescuiesti pe la scorei cu citiva prieteni :lol: :lol: :lol: . am auzit ca are cam 3 kg :lol: :lol: :lol:
e buna definitia somnului?
ms ca ma trimiti cu 2 pagini in urma,baiui ca am fost,am citit si tot dejaba ca eu nu pricep ptr ca am un defect la bila :D :D :D
maine sper ca ajung la pesti poate chiar pacalesc si eu vreo camuflata cu cioc de rata.prind vreo 2 de ...si gata(blona cu ochii verzi si "ceva"picioare lungi)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 22 Oct 2010, 21:15

am auzit pe uni cica ca seara de dinainte de a merge la pescuit nu mananca,nu bea,nu fac s..ex si fac doar asane de alea cica dea lu guru?
yoaga de alea?stiti ceva?ca daca trage ma apuc si eu de mancat doar varza si grau :D :lol: :D

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Oct 2010, 21:51

vezi ca aia fac si sex in grup ,au fete frumoase , au o viata sanatoasa , au o gramada de toate cele ,DAR ...........in loc de bere aia beau PI PI :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 22 Oct 2010, 22:20

beau PI PI pe nerasuflate doar sa prind si eu o stiuca :shock: :P

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 23 Oct 2010, 09:50

Tito, din pacate duminica am o nuta la care trebuie sa merg.
asa ca mai aman partida de pescuit.
dar tot o sa-i prind eu in actiune si pe pikeman si pe grey-wolf si am sa le fur din "smecherie".
in alta ordine de idei, am fost ieri la avrig si am luat la confluenta oltului cu bratul mort un avat de 1 kg la popper si o marlita la un spinnerbait de la berti echipat cu un tvister alb.
:D
Nihil Sine Deo

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Oct 2010, 10:04

ohooo, esti maiestru, avat la poper la sfarsit de octombrie ii o treaba...

@lupu-gri (sau sters, ce culoare ii asta gri, stearsa asa) io nu viu ca mi rusine de rusinea voastra, intelegi, sa umilesc eu la voi pe terenu vostru, bashca mi frica sa nu calcati pe o doapa de bere si sa va duceti in olt, nu face bine la tzurloaie :lol: botezu' l-am luat si io, dar noh, din fericire nu o fu cu bota rupta, in rest nu ii de ras, cand se intampla langa hidro mai ales

te las for za moment , dar revin cu mijtouri proaspete :lol: :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Oct 2010, 10:11

P.S. traba ta lupule, aveai sansa de a invata de la un maiestru, o entitate in pescuitul romanesc, dar cum ai dovedit ca ai coama sura, ca esti mai alunecos decat un sarpe si mai marshav decat o vulpe, adica - cum ca "lupu isi schimba parul dar naravu ba" te las in continuare cu - capturile tale minione :lol: :lol: :lol:

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 23 Oct 2010, 11:26

@Albuletu Alexandru
Distractie placuta, da vezi sa nu dai "darul" prea mare...opreste-ti bani pentru naluci.
Vad ca profesorii se urnesc greu, asa ca sunt greu de spionat pe malul apei. Sau poate ies zilnic la pescuit si fac diversiuni pe aici ca sa nu le prinzi smecheriile. Uite inca un indiciu....daca vezi capace de bere pe jos inseamna ca ala e un loc bun, inseamna ca au trecut pe acolo :lol: .Nu mai spune la ce ai prins peste....fa si tu diversiuni, invata sa fii un pescar desavarsit.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Oct 2010, 11:29

bre tzitzo :lol: hai recunoaste ca ne-ai spionat cu benoclu , nu fi rau :lol:

si sigur albulet ii fie o clona de-a ta, fie un spion secret pe care l-ai infiltrat aici sa aflii informatii, si mai scri si tu si te faci ca vorbesti cu el numa sa nu intram la banuiala :lol:

una peshte alta, fir intins :wink:

Scrie răspuns