suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 23 Oct 2010, 11:43

Pikeman, sincer mi-as dori sa mai fiu in zona sa va pot spiona, din pacate sunt la vreo 300 de km distanta si nici macar cu luneta nu am reusit sa vad ce mosmoane faceti. :lol:
Ultima mea partida de pescuit a fost un calvar...am pescuit practic 15 minute, restul timpului (4 ore) m-am chinuit sa scot masina din namol. Am fost pe Arges si pe locul unde am prins salau ultima oara se instalase o draga care scotea nisip tocmai de pe acel loc, asa ca am plecat vreo 6 km in aval si am ramas impotmolit intr-o padure.Si pe o distanta de cativa km nu era nici tipenie de om, noroc cu maceta din porbagaj...am taiat ceva lastari ca sa pot iesi de acolo si acum am febra musculara...greu sport pescuitul asta :cry:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Oct 2010, 14:28

Ai ghine mi-o mers azi :lol: Avatzei,bibaloi,shalom de vis :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Oct 2010, 14:44

elias scrie:Ai ghine mi-o mers azi :lol: Avatzei,bibaloi,shalom de vis :lol:
bre , te tzi de fente, sau ii sarios? :? :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Oct 2010, 15:00

Plus o stiuca de 7-8kg.luata de un tip pe partea halalanta.La pescutz bineintzeles.Ce-am zis mai sus i serios man,pontu'i pont,nu? :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Oct 2010, 15:18

elias scrie:Plus o stiuca de 7-8kg.luata de un tip pe partea halalanta.La pescutz bineintzeles.Ce-am zis mai sus i serios man,pontu'i pont,nu? :lol: :lol:
mmm. ma asteptam sa fie mai bun pontu :lol: dar na, de distractie o picat bine :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Oct 2010, 15:25

Eu is multumit,mi-a picat bine iesirea asta. :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Oct 2010, 21:20

pikeman scrie:
@lupu-gri (sau sters, ce culoare ii asta gri, stearsa asa) io nu viu ca mi rusine de rusinea voastra, intelegi, sa umilesc eu la voi pe terenu vostru, bashca mi frica sa nu calcati pe o doapa de bere si sa va duceti in olt, nu face bine la tzurloaie :lol: botezu' l-am luat si io, dar noh, din fericire nu o fu cu bota rupta, in rest nu ii de ras, cand se intampla langa hidro mai ales

te las for za moment , dar revin cu mijtouri proaspete :lol: :lol: :lol:
ce tu ai vorbe de saga cu mine? pai bine faci ca nu vrei sa vi astfel ai sansa sa scapi basma curata si pe noi nu ne pui in situatia de a ne comporta necivilizat cu musafirii! pentru ca daca vrei sa pingaresti malurile batrinului ALUTUS cu doapele tale de bere ne vedem nevoiti sa te expulzam pentru vecie la Cernobil(sper ca am scris corect).
io totusi propun sa facem un guvern al pescarilor sibieni care sa acorde pasapoarte si drept de pescuit pentru venetici doar in anumite conditii:
1 infractorul (pescarul venetic :lol: ) nu are voie sa consume alcool!
2 infractorul ( vezi termenul explicat la punctul 1 :lol: ) nu are voie sa polueze malul cu capace de bere ( se pot intimpla accidente :lol: , adica cade singur in olt :lol: )
3 infractorul :lol: (de data asta nu mai rid in paranteza rid direct)nu are voie sa se scalde in olt in lunile cu apa rece :lol: :lol: :lol:
4 infractorul :lol: nu are voie sa isi rupa ,, bota " exceptie de la regula e doar atunci cind o face de ciuda ca el nu prinde si sibieni prind :lol: .
ruperea botei se va face de catre infractor in prezenta unui stimat public sibian format din pescari de seama prezenti pe forum la o data stabilita de catre acestia si la ora de maxima audienta. la vizionarea evenimentului pot participa si invitati de seama din alte judete si in unele cazuri prieteni ai infractorului care vor avea grija ca acesta sa nu recidiveze in tentativa sa de sinucidere pescareasca . infractorul va jura cu mina pe PP -ul sau ca nu va mai calca pe malul oltului in veci vecilor .

infractorul nu ere derptul sa faca ,,MIJTOURI " :lol: :lol: :lol: i se permit vorbe de saga :lol:

voi reveni cu alte detalii si amanunte in postarile viitoare daca va fi cazul :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Oct 2010, 21:31

pikeman scrie:P.S. traba ta lupule, aveai sansa de a invata de la un maiestru, o entitate in pescuitul romanesc, dar cum ai dovedit ca ai coama sura, ca esti mai alunecos decat un sarpe si mai marshav decat o vulpe, adica - cum ca "lupu isi schimba parul dar naravu ba" te las in continuare cu - capturile tale minione :lol: :lol: :lol:

PS mai @PIKEMAN ( :lol: )
ma lipsesc de a invata de la entitati :lol: :lol: :lol: . eu credeam ca esti o SOMITATE da no m-am inselat ! :oops: gresala mea :oops:

citat din @ pikeman(poti remarca ca am scris cu litere MINIONE) :
"lupu isi schimba parul dar naravu ba" te las in continuare cu - capturile tale minione :lol: :lol: :lol:

zise MAN , dar pe muteste :lol:
FINDCA PIKE NU VORBESTE

:twisted: :twisted: :twisted:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Oct 2010, 21:55

Albuletu Alexandru scrie: o sa-i prind eu in actiune si pe pikeman si pe grey-wolf si am sa le fur din "smecherie".

:D
felicitari pentru avat !

pe mine poti sa ma prinzi , ca lupu umbla mult pe toate malurile oltului . daca vezi un om carunt cu un bat in mina care se strecoara printre tufe ca un lup , ala sunt io. si daca ma auzi ca urlu ca lupu inseamna ca am prins PIKE la lingura :lol: dar iti spun un secret : pe pikeman nu ai nici o sansa ! soiu asta de peste e greu de prins ca sta mai mult pe sub hidrocentrale (zice el io nu stiu sigur ) si sta in olt si paleste cu bota pe sarmani bibici si cleni si i sparie cu capace de bere :shock:
io gindesc asa ca lupu si zic sa te ti departe de el si daca te uiti la el prin luneta musai sa fie montata pe trepied :lol: :lol: :lol: ( intre luneta si trepied musai sa fie si ceva de calibru 50 si cu glont pe teava) ca ,,entitatile " astea sunt periculoase rau si te invata la beutura :lol: :lol: :lol:
PS :
daca vrei sa il gasesti da cu capace de bere ca vine sigur :twisted:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2010, 22:35

cata logoree, ii clara, lupu stie a prinde peste precum Garcea a scrie :lol: :lol: :lol:

io atat iti zic ma lupule, io mi's de la Brasov, io nu ies cu "haita" la peste ca io am "baietii" din downtown de sub Tampa, aia de ii vezi la TV ocazional cand se mai imbata

i'a-uite-i in actiune, la pescuit

http://www.youtube.com/watch?v=0NcJ_63z ... re=related

nu prea vezi picior de lup pe zona cand sunt ei acolo :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns