pikeman scrie:
@lupu-gri (sau sters, ce culoare ii asta gri, stearsa asa) io nu viu ca mi rusine de rusinea voastra, intelegi, sa umilesc eu la voi pe terenu vostru, bashca mi frica sa nu calcati pe o doapa de bere si sa va duceti in olt, nu face bine la tzurloaie

botezu' l-am luat si io, dar noh, din fericire nu o fu cu bota rupta, in rest nu ii de ras, cand se intampla langa hidro mai ales
te las for za moment , dar revin cu mijtouri proaspete

ce tu ai vorbe de saga cu mine? pai bine faci ca nu vrei sa vi astfel ai sansa sa scapi basma curata si pe noi nu ne pui in situatia de a ne comporta necivilizat cu musafirii! pentru ca daca vrei sa pingaresti malurile batrinului ALUTUS cu doapele tale de bere ne vedem nevoiti sa te expulzam pentru vecie la Cernobil(sper ca am scris corect).
io totusi propun sa facem un guvern al pescarilor sibieni care sa acorde pasapoarte si drept de pescuit pentru venetici doar in anumite conditii:
1 infractorul (pescarul venetic

) nu are voie sa consume alcool!
2 infractorul ( vezi termenul explicat la punctul 1

) nu are voie sa polueze malul cu capace de bere ( se pot intimpla accidente

, adica cade singur in olt

)
3 infractorul

(de data asta nu mai rid in paranteza rid direct)nu are voie sa se scalde in olt in lunile cu apa rece
4 infractorul

nu are voie sa isi rupa ,, bota " exceptie de la regula e doar atunci cind o face de ciuda ca el nu prinde si sibieni prind

.
ruperea botei se va face de catre infractor in prezenta unui stimat public sibian format din pescari de seama prezenti pe forum la o data stabilita de catre acestia si la ora de maxima audienta. la vizionarea evenimentului pot participa si invitati de seama din alte judete si in unele cazuri prieteni ai infractorului care vor avea grija ca acesta sa nu recidiveze in tentativa sa de sinucidere pescareasca . infractorul va jura cu mina pe PP -ul sau ca nu va mai calca pe malul oltului in veci vecilor .
infractorul nu ere derptul sa faca ,,MIJTOURI "

i se permit vorbe de saga
voi reveni cu alte detalii si amanunte in postarile viitoare daca va fi cazul