suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
eu zic sa le iei direct din magazin . daca nu vrei, vezi ca sunt pe cabelas.Albuletu Alexandru scrie:care dintre voi baieti imi poate da un site de pe caresa comand si eu niste mepps syclops ca pe unde le-am gasit eu( ma refer la magazine de pescuit) mi s-au parut scumpe: 25 ron buc.
merci.
dar pe linga pretul afisat mai platesti transportul si mai pierzi si timp asteptind dupa ele, si nu iesi cu mare cistig . daca vrei musai ,vezi ca sunt pe aici citva care aduc de pe cabelas ia legatura cu ei . iaca un link
http://www.cabelas.com/product/Mepps-Sy ... ps+cyclops
-
- veteran
Azi dupa amiaza, sub baraj la Avrig, pe o zi de toamna superba, fara pic de vant am luat 19 bucati, din care mai mult de jumatate peste dimensiunea legala. Am incercat initial pe partea stanga, dar fara nici un atac, asa ca ne-am mutat pe partea mai linistita. Totul pana a apus soarele si vremea s-a racit brusc.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
- veteran
super tare,dar ce anume??Adrian SB scrie:Azi dupa amiaza, sub baraj la Avrig, pe o zi de toamna superba, fara pic de vant am luat 19 bucati, din care mai mult de jumatate peste dimensiunea legala. Am incercat initial pe partea stanga, dar fara nici un atac, asa ca ne-am mutat pe partea mai linistita. Totul pana a apus soarele si vremea s-a racit brusc.
- liliacul007
- utilizator constant
- liliacul007
- utilizator constant
-
- utilizator constant
[quote="liliacul007"]Da chiar 19 ce ??? cleni? stiuci ? bibani?.......si daca ai luat 19, mai da si tu detalii despre momeala, etc.....atacuri, driluri......sa fie povestioara picanta......
)
Despre gura raului.......e cam frig pe acolo.........mai stie careva cum e apa de mare? ca ultima data era cam scazuta.......[/quote]
Mai obaeti ceva care are cap si coada ca doar no prindeMAIMUTE

Despre gura raului.......e cam frig pe acolo.........mai stie careva cum e apa de mare? ca ultima data era cam scazuta.......[/quote]

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.