suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 30 Oct 2010, 19:14

liliacul007 scrie:Da chiar 19 ce ??? cleni? stiuci ? bibani?.......si daca ai luat 19, mai da si tu detalii despre momeala, etc.....atacuri, driluri......sa fie povestioara picanta...... :)).
Scuze, am uitat sa scriu, dar dupa ce am vazut ca nu merge la rapitori, ne-am mutat pe dreapta Oltului la o partida de obleti. Deci despre obleti era vorba. Iar ca momeala, clar, la kenti. :lol:
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 31 Oct 2010, 09:36

hai ma adriane,acuma o dai la intors :D nu vrei sa ne zici la ce

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 31 Oct 2010, 13:48

Azi 31.10.2010. Spinning la Porumbacu peste pod, pierdut 2 linguri, 1 guma cu tot cu jig, un atac nefinalizat si in rest nimic in 4 ore de pescuit. Restu' de pe acolo la fel se plangeau, niste baieti cu barcile prinsesera 3 (nu stiu ce ca nu am inteles) mai de dimineata, inainte de 8.

Trebuia sa ascult solunarul (care spune ca nu este o zi buna pentru pescuit -azi)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Oct 2010, 14:10

Crezi ca aia cu barcile aveau alt solunar?

barthez0705
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de barthez0705 » 31 Oct 2010, 16:30

Doar alt noroc. ;) Si au fost si putin mai matinali ca mine.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 31 Oct 2010, 17:33

ieri la avrig am pierdut doua linguri si un twister cu tot cu jig.
am prins sub hidrocentrala , pe partea unde sta apa o bucata mare...
o setca :x , pe care nu am putut sa o scot.
a ramas cu jigul infipt in bot :evil: :evil:
altceva nimic!
Nihil Sine Deo

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Oct 2010, 17:51

Albuletu Alexandru scrie:ieri la avrig am pierdut doua linguri si un twister cu tot cu jig.
am prins sub hidrocentrala , pe partea unde sta apa o bucata mare...
o setca :x , pe care nu am putut sa o scot.
a ramas cu jigul infipt in bot :evil: :evil:
altceva nimic!
Ai scapat usor doar cu atata paguba.Acolo se pierd muuult mai multe la o partida.In alta ordine de idei,ieri pe la 6.30 plecau baietzii cu" parashuta"de pe baraj,sus de langa pontonul ala mic.Pe la 7 si ceva a venit si masina Politiei sa-i caute,probabil i-a anuntat paznicul de pe baraj.Zilele trecute niste baietzi faini din alt judetz ma intrebau ce se mai aude cu aia de ar trebui sa faca controale.Se stiu ei care... :evil:Pai ce sa fie cu ei,daca nu mai au nici un interes doar nu-s prosti sa-si consume caloriile degeaba :lol: Si asa sunt paraleli cu fenomenul.Dar o sa apara sigur in primavara cu o noua campanie: permisul de pescuit. :!:

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 31 Oct 2010, 23:28

jale mare la avrig in zona confluentei cu bratul sacadate, aici se organizeaza concursuri de pescuit in forta la hatza si sunt tot mai multi membri cam 3 pe metru patrat, cine stie poate se dau si premii, am si o filmare horor la locul faptei despre acest mod de viatza, nu stiu ce impact ar avea daca l-as posta, oare ar fi tratat cu indiferenta? de ce nu? deci n-are rost sa-mi racesc gura degeaba. Cat despre permisul 2011, o sa stea la naftalina.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 01 Noi 2010, 10:13

mai flacai sambata si duminica ,pe la orele amiezi am pescuit in total vreo 5 ore in care am prins doar 1 marlita,nui vine sa cred ca am prin asa "bine",ori mam prostit ori nu mai este stiuca.am ajuns chiar sa incerc eu sa dau dupa salau,la care sunt "bata lemn tanase",binenteles ca nam prins "vunu macar"(am prins ceva salai mici anul acesta dar pe lacuri nu pe olt).
dupa cum ati spus si voi ,deja am vazut "meseriasi "cu parasutele,nu li sar mai deschide :D :shock: :D

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 01 Noi 2010, 13:08

peste tot pe la avrig sub baraj, si pe o parte si pe cealalta sunt nenorocitii aia care dau la japca.
i-am filmat si eu, dar apoi am sters filmarea ca m-am gandit ca oricum nu conteaza
ma intreb doar unde sunt nenorocitii aia de ar trebui sa faca controale
pt mine astia sunt mai rai decat jepcarii si fomistii de pe balta
cu tot regretul va spun si eu ca si la mine permisul va sta la naftalina la anul
Nihil Sine Deo

Scrie răspuns