suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Noi 2010, 20:57

Din pacate perfect adevarat. :?

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Noi 2010, 21:10

elias ai scris inainte sa modifici ,, ULTIMUL STINGE LUMINA "

eu zic ca ultimul mai bine fura becul si intrerupatorul :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 02 Noi 2010, 21:11

silent scrie:Bine, sa asteptati pana vine ajutorul de "mai sus" o sa asteptati mult si bine... Dati vina pe politicieni dar asteptati rezolvarea problemei de la ei, nu o sa va mandriti mult timp cu locurile voastre de pescuit ca astia ajung si acolo.

Nu inteleg, va doare mana sa chemati politia cand vedeti braconieri? Si daca nu fac mare lucru, ceva tot fac, sau mai bine stati deoparte?

Azi fura din Olt, maine fura de la tine din casa, cu tigani astia nu ai ce face cu vorba buna, trebuie sa iei atitudine, pana nu le e frica nu se schimba, unde s-a facut civilizatie cu vorba buna? Nicaieri.

Sa va intreb ceva, daca ei sunt 5,10 si mergem acolo 20-25 de pescari ca deobicei la Avrig sunt 20 de pescari ce pot sa faca?

p.s. macar sa chemati politia, macar atat, e treaba lor sa vina, pentru japca iei intre 5-10 ani puscarie!
,intelege ca nu rezolvinimik cu forta,nu asa se rezolva problema acesta care dureaza de asa multa vreme,sau de acuma vrei sa nu mai mergi la pesti decat in gasca de 5 insi?maine poimane te prind si tin sa te anunt ca sunt foarte foarte razbunatori si nu au constiinta sau obligati asa cum ai sau le vezi tu,ptr nu conteaza familia sau altceva ,iti da in cap si salutari....nu intelege ca sunt un tip fricos,sunt mai micut eu dar sunt foarte rau la nervi,nu mie frica dar eu am familie si altele...nu sa ma bat la pescuit....dar noi...noi platim niste TAXE ptr ce si cui,ca asta ma "doboara"pescuiesc de la varsta de 6 ani si maine poimane implinesc 40 si am vazut destule lucruri rele pe apa,sunt satul credema

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Noi 2010, 22:24

danstiucaru scrie:.........nu au constiinta sau obligatii asa cum ai sau le vezi tu,ptr nu conteaza familia sau altceva ,..........
...noi platim niste TAXE ptr ce si cui,..............
general valabil pt toti ceilalti infractori din tara asta, indiferent de speta.
si din pacate nu se rezolva nimic nici cu forta si nici discutand pe forumuri.
o rezolvare ar fi ca atuncea cand se pune stampila sa se caste bine ochii si sa nu se mai uite in plasa sau in farfurie, sa invete ca burta umflata pe moment duce la saracie si privatiuni pe termen lung.
iar ong-urile alea de care nu mai putem si ne doare curul de atata invataminte si bunastare ce au adus cu programele lor de tocat bani, ar fac intradevar ceea ce trebuie pt populatie
.........................................................................
dar asta in alta tara si in alte vremuri :evil:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 02 Noi 2010, 22:46

adiwolf scrie: .........................................................................
dar asta in alta tara si in alte vremuri :evil:
trist dar adevarat

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 03 Noi 2010, 10:35

Mie scarba de tara asta, sincer...

In 2, max 3 ani emigrez, alta solutie nu am.

Eu nu ma mai duc la avrig, never, ca numai ma enervez, stiu ca aveti dreptate, si stiu si faptul ca sunteti constienti ca si eu am dreptate, dar va intreb ce se poate face? Adica chiar nimic?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Noi 2010, 15:49

Ba da.Sa pescuiesti in continuare si eventual intr-o zi buna sa mai si prinzi.Apoi cand te saturi de tot,poti sa emigrezi.

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 03 Noi 2010, 19:34

ok elias, un sfat foarte destept, adica stai deoparte si astepti pana se reface natura de la sine :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 03 Noi 2010, 20:17

Ok,atunci vezi "cum traim dupa spalarea de creiere,de buci...."
http://www.youtube.com/watch?v=2Q4KsstKavY

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 03 Noi 2010, 23:14

fii optimist..............poate cand vei avea nepotei va fi mai bine........... :D :roll:
pacat insa daca va trebui sa asteptam pana atunci,,,,,,,
pana una alta...cred ca tot pestii se descurca cel mai bine singuri..........................ca se mai si prinde din cand in cand...
saracii.trebuie sa se adapteze tarii,crizei,crizatilor,pescarilor ...tot mai numerosi si cu tot mai putine cunostinte de natura,pescuit,civilizatie,,,,,etc..........uita-te ce e pe maluri......ca sa iti poti da seama daca meritam...ceea ce ni se intampla......
macar ne bucuram ca sunt apele mai curate am vazut cativa raci din nou pe Oltul nostru batran si ingaduitor ca sa nu mai zic de scoici...insa sper sa nu devina curate si de pesti...ci doar de gunoaie...fie ele si umane... :D :o :D
e greu....cu civilizatia asta de la noi......gasesti locuri cu peste....asa cum gasesti virgine in cluburi............ :twisted: :D
MARlACHI

Scrie răspuns