suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 10 Mar 2010, 23:19

Tavi scrie:
adiwolf scrie:
Tavi scrie:........, trebuie sa ia permisul de la asociatii in conditiile impuse de acestea, daca vrea sa aiba permis.
........
Tavi,
de ce trebuie sa accept conditiile impuse de asociatii atata timp cat ele incalca legea?? ahh, da, uitasem legea nu spune nimic in acest sens, adica nu zice nici da si nici ba.
pai in cazul asta, nu crezi ca atata timp cat noi suntem cei care dau banii sa si faca cum vrem noi??
Adi, cred ca m-ai inteles gresit. Nici mie nu-mi convine, e evident o aberatie sa dai posibilitatea unei asociatii sa conditioneze eliberarea permisului de plata taxei de membru. Dar nu cred ca incalca legea prin asta, ci doar se folosesc de legea care e facuta in favoarea lor.

Dar asta e realitatea, asta e legea acum. Vezi un pic la ce anume am raspuns asa...
foarte bine puncatat tavi , asta era si parerea mea numai ca nu reuseam sa ma exprim .Cred ca toata lumea a inteles cum sta treaba anu asta , la anu mai vedem ..........
fir intins !

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 10 Mar 2010, 23:22

1-va exista transparenta in cheltuirea banilor de la asociatie.?
2-daca nu s-au facut controale,pana acum...cand e distrus reproducatorul-ce sens mai au urmatoarele?noi pescarii vrem sa prindem peste....dar cum a fost ca pe autostrada"....pe olt toata iarna......slabe sperante si pentru anii viitori...iar cei ce vor prinde kiar si fara permis, daca e dupa prohibie...dupa mine...n-ar fi nici o paguba/pe iarna......salai ,stiuci,somni,avati,crapi reproducatori-distrusi,prinsi la hatza-de cati am cunostinta....insumeaza lipsa a milioane de alevini care puteau incanta pescariii pe viitor...iar abureala asta cu nume de ANPA-iau banutii nostri chiar daca "e" putini-doar pentru simplu fapt ca au cuvantul "apa" in numele institutiei?-azi maine vom da cate 5-10 lei catre hidroelectrica ca pescuim in apele care ies din turbinele lor..si multe alte aberatii...sau poate vom face cate o repopulare din eventualele amenzi date vreunui "amarestean cu batu' de trestie"-ca sa aiba dragutii nostri hatzari ce sa vanda iarna viitoare-9un mic ex:stiuca 14 kile,salai de 6-7,somni de 12,crap-5,8,14-de caras platica,scobar-mie si lene sa mai enumar)
fire-ntinse-n fire de peste 0,40!!! :x
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 10 Mar 2010, 23:24

si daca imi iau permisul de sofer la pesti....................
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 10 Mar 2010, 23:26

sau hai sa facem asociatia pescarilor fara permis.........mergem cu autobuzul cate 30 odat'.......si la numarul asta sigur nu se intamla nimik in cazul unui control :D :D :D
MARlACHI

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 23:30

liviu scrie:1-va exista transparenta in cheltuirea banilor de la asociatie.?
2-daca nu s-au facut controale,pana acum...cand e distrus reproducatorul-ce sens mai au urmatoarele?

pai asta discutam pe aici, ca nu s-a facut nimic din ce ai enumerat tu mai sus ,iar transparentza nu o sa vezi tu ca doar de, tu nu ai fatza de la prefect in sus esti un simplu pescar (cotizant)

ce sens mai au?? itzi spun eu :lol: ca sa atraga cotizantzi de partea lor :lol: asta e batalia actuala

o sa mai fie aparitzi televizate, controale fulger pana se fac nr de cotizantzi, pe urma se asterne iarasi linistea si fiecare isi vede de arschu lui :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Mar 2010, 23:30

da Tavi, scuze, cred ca te-am inteles gresit.
totusi, am intuit cumva putina resemnare din partea ta??!!

@ mino,

nu pot sa fiu de acord cu tine.
treaba este asa cum vrem noi sau cum permitem noi sa fie, iar daca acuma te resmenezi si inghiti, la anul o sa inghiti mult mai multe

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Mar 2010, 23:40

adiwolf scrie:da Tavi, scuze, cred ca te-am inteles gresit.
totusi, am intuit cumva putina resemnare din partea ta??!!
nu :twisted:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 10 Mar 2010, 23:46

pai da-mi solutia :?:
eu am banuit ca aici ajungem tocmai de aia am batut din taste acu vreo citeva luni da ........nimeni nu se baga nimeni nu vrea sa faca si asta dintre pescari era vorba chiar de o noua intilnire .Acum ne plingem ca sa vezi ca nu ai de unde lua permisu si bla bla-uri in timp ce astia scote-au la greu somnii din gropi cu hita .Normal ca ma resemnez si mi scirba da vreau sa si pescuiesc fara sa ma cert cu vre-un jandarm sau politai care interpreteaza legea in favoarea lui .Nu ai cu cine .......tot timpu este cineva care iti demonteaza totate viziunile.Ii greu sa-i aduni la o partida de pescuit pe toti sibieni de pe forum apai sa mai si faci ceva .Si cu asta consider inchisa tema asta. :?
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 10 Mar 2010, 23:49

si eu zic ca dupa ce se vor emite cartoanele vor fi puse iarasi in vanzare,exact ca anul trecut,sa poti sa le iei separat
dar sa tinut cont la ajeg vps de faptul ca anul trecut sa achitat mai mult de uni dintre noi
oricumnu vor fi controale :!: nu vad cum

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 10 Mar 2010, 23:54

danstiucaru scrie:si eu zic ca dupa ce se vor emite cartoanele vor fi puse iarasi in vanzare,exact ca anul trecut,sa poti sa le iei separat
dar sa tinut cont la ajeg vps de faptul ca anul trecut sa achitat mai mult de uni dintre noi
oricumnu vor fi controale :!: nu vad cum

anu asta nu cred Dane dar sunt curios care are dreptate .Au legea de partea lor si ii mai rau ca inainte. :evil:
fir intins !

Scrie răspuns