Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
acu 3 ani pescuiam in germania cu bani putzini si peste multsoriniusc scrie:Ed, acum 2 ani si acum 3 ani tu unde ti-ai facut permisul? Ca anul trecut probabil l-ai facut la reprez. anpa...
Sau in categoria " bovinelor" intra numai cei care au cotizat de anul asta la ajvps? Cine ti-o bagat pe gat Sopa? Daca vroiai plateai, daca nu, nu...
Si cazul cel mai rau, daca nu ai avut permis si ai mers la pescuit, atunci nici n-ai dreptul sa comentezi pe aici...Zic daca n-ai avut permis...
Numa' bine.
Adi, cred ca m-ai inteles gresit. Nici mie nu-mi convine, e evident o aberatie sa dai posibilitatea unei asociatii sa conditioneze eliberarea permisului de plata taxei de membru. Dar nu cred ca incalca legea prin asta, ci doar se folosesc de legea care e facuta in favoarea lor.adiwolf scrie:Tavi,Tavi scrie:........, trebuie sa ia permisul de la asociatii in conditiile impuse de acestea, daca vrea sa aiba permis.
........
de ce trebuie sa accept conditiile impuse de asociatii atata timp cat ele incalca legea?? ahh, da, uitasem legea nu spune nimic in acest sens, adica nu zice nici da si nici ba.
pai in cazul asta, nu crezi ca atata timp cat noi suntem cei care dau banii sa si faca cum vrem noi??
mino scrie:Edy , mai bine tampit si cu permis decit fara ! si decit sa dau la eco banii mai bine .......... da fiecare face ce vrea cu banii lui .Si intradevar sint si eu un timpit sau cum mai vrea fiecare sa ma faca .edâ„¢ scrie:
nu intzeleg un lucru,cat de tampit potzi sa fii sa itzi faci permisu la o asociatzie
![]()