suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Mar 2010, 21:04

:roll: :oops: Mai baetii : Fiecare face unde crede si pe banii care crede cai poate aloca acestui MOFT. :lol1:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Mar 2010, 21:11

Mai baeti GATA cu DINTOASA .,eventual pe toamna . :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 21:28

soriniusc scrie:Ed, acum 2 ani si acum 3 ani tu unde ti-ai facut permisul? Ca anul trecut probabil l-ai facut la reprez. anpa...
Sau in categoria " bovinelor" intra numai cei care au cotizat de anul asta la ajvps? Cine ti-o bagat pe gat Sopa? Daca vroiai plateai, daca nu, nu...
Si cazul cel mai rau, daca nu ai avut permis si ai mers la pescuit, atunci nici n-ai dreptul sa comentezi pe aici... :wink: Zic daca n-ai avut permis...
Numa' bine.
acu 3 ani pescuiam in germania cu bani putzini si peste mult :lol:

de cand e sopa optzionala spune-mi si mie ????ca inainte aplecai capu si injurai in gand cand itzi spunea ca nu e separat

de comentat comentez ca siteul asta s-a infintzat ptr toata lumea nu numai ptr cei care au permis la ajvps

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 21:31

Tavi scrie:
edâ„¢ scrie:

Daca nu, nu mai e bou si tampit dar e braconier. :lol:

adica ala cu plasa mono,parasuta,setca,curent,cosu si bagatu la mana cum se numeste ??????

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 21:32

Tavi scrie:
Daca nu, nu mai e bou si tampit dar e braconier. :lol:

adica ala cu plasa mono,parasuta,setca,curent,cosu si bagatu la mana cum se numeste ??????[/quote]

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 10 Mar 2010, 22:06

stiuca scrie:Mai baeti GATA cu DINTOASA .,eventual pe toamna . :lol:
adica
stiuca abia acuma incepe sa pape

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Mar 2010, 22:31

danstiucaru scrie:pai nu,dar ne tot contrazicem vreo 2 contra 5...
Mi-aduc aminte de Alexandru Lapusneanu :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Mar 2010, 22:51

adiwolf scrie:
Tavi scrie:........, trebuie sa ia permisul de la asociatii in conditiile impuse de acestea, daca vrea sa aiba permis.
........
Tavi,
de ce trebuie sa accept conditiile impuse de asociatii atata timp cat ele incalca legea?? ahh, da, uitasem legea nu spune nimic in acest sens, adica nu zice nici da si nici ba.
pai in cazul asta, nu crezi ca atata timp cat noi suntem cei care dau banii sa si faca cum vrem noi??
Adi, cred ca m-ai inteles gresit. Nici mie nu-mi convine, e evident o aberatie sa dai posibilitatea unei asociatii sa conditioneze eliberarea permisului de plata taxei de membru. Dar nu cred ca incalca legea prin asta, ci doar se folosesc de legea care e facuta in favoarea lor.
Dar asta e realitatea, asta e legea acum. Vezi un pic la ce anume am raspuns asa...

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 10 Mar 2010, 22:59

ilie scrie:
danstiucaru scrie:pai nu,dar ne tot contrazicem vreo 2 contra 5...
Mi-aduc aminte de Alexandru Lapusneanu :lol: :lol:
ma ilie,asta,lapusneanu,o fost sigur vreun fotbalist de succes :shock:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 23:15

mino scrie:
edâ„¢ scrie:
nu intzeleg un lucru,cat de tampit potzi sa fii sa itzi faci permisu la o asociatzie
Edy , mai bine tampit si cu permis decit fara ! si decit sa dau la eco banii mai bine .......... da fiecare face ce vrea cu banii lui .Si intradevar sint si eu un timpit sau cum mai vrea fiecare sa ma faca . :!: :?

daca nu potzi sa asteptzi sa iasa cartoanele de la anpa sa vezi despre ce e vorba si ce se mai intampla si tzia-i facut la ajvps atunci nu gandesti si itzi batzi joc de banii muncitzi de tine, asta vroiam sa spun,si pe asta mizeaza ajvps-ul si restul,ca de era legea lege nu se ajungea la treburi de astea

anu trecut in primavara tot asa inainte de a elibera anpa permisele, ce facea ajvps-ul??? vindea gogosi ca si anu asta iar cei care si-au facut permise atunci tot au luat tzeapa ptr ca mai tarziu cand au aparut cartoanele la anpa, ajvps s-a vazut nevoi sa faca rost de cotizantzi si a scazut pretzul initzial,cei care au platit mai mult au ramas cu ei datzi si anu acesta credetzi ca s-a tzinut cont de cei care au prea mult anu trecut???

eu zic ca nu,prea putzini, sorin a scapat ieftin cu 22 ca si-a batut gura ca de nu o facea o lua in barba ca altzii

mino nu te face nimeni dar asta rezulta la sfarsit cand toata lumea vede pretzu corect :lol:

si ai zis bine fiecare face ce vrea cu banii lui,dar nu judeca atunci un om dupa faptul ca tu tzi-ai facut permis intr-un loc in care el nu are incredere si stie ce face cu banii din buzunarul lui,ajungand la final sa ii dai dreptate

Scrie răspuns