suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 10:40

titi la totzi ni greu.....

daca nu intzelegi ce am vrut sa spun stai in banca ta.

si alba zicea inainte sa ii plece membri sa isi faca alta asociatzie, ca da permise numai la membri lui si la cine vrea el,pe urma s-a sucit(amu le da cu donatzie)

asta am vrut sa zic atunci cand ''pescuitorul a zis ca e la latitudinea fiecareia''

adica pescuitorul a ajuns sa citeze din varu alba.....

ai priceput, sa vrei sa itzi fac si desen

si nu mai rastalmaci cuvintele ca te pricepi la asta, stiu foarte bine ce zice legea si de asta nu imi fac permis la hotzii de la ajvps sau medias,nu is tampit sa le dau bani muncitzi de mine fara sa faca nimic

asa ca hell, itzi dau ignore :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Mar 2010, 12:24

De unde iti iei tu permisu?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Mar 2010, 12:55

Ed, sa dea domnu sa se aprobe palnurile de management si sa dea raurile in administratia asociatilor...te vad eu atunci cum te duci la pescuit in Alba :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 10 Mar 2010, 13:02

Citez dintr-un mare clasic inca in viata:
"Voi acolo in Sibiu aveti raiul pescarului, de la cel habarnist pana la cel din competitile interne"
:lol: :lol: :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 13:34

HellRAISER scrie:Ed, sa dea domnu sa se aprobe palnurile de management si sa dea raurile in administratia asociatilor...te vad eu atunci cum te duci la pescuit in Alba :lol: :lol:
ce sigur esti pe tine :lol:

te las sa visezi sa se aprobe, vorbim peste 5 ani dac nu 10 :twisted:

Citez dintr-un mare clasic inca in viata:
"Voi acolo in Sibiu aveti raiul pescarului, de la cel habarnist pana la cel din competitile interne
te simtzi cu musca pe caciula :lol:

eu nu intzeleg un lucru,cat de tampit potzi sa fii sa itzi faci permisu la o asociatzie care in ultimii ani de zile(6) numai a muls oameni de banii,(uneori mai mult de jumatate din salariu mediu pe economie)chiar asa de bou potzi sa fii

imi baga si pe gat si sopa unde de ani buni se braconeaza (hatza si plase) ajungand in starea in care este acum,jalnica

hartibaciul care an de an este plasuit si se baga cu cosu la ragalii si cei merg acolo retzin orice fel de peste indiferent de marimea lui

cibinul care este infect,am uitat tzie itzi place sa dai la musca :lol:

valea sadului unde raul este asa de mic vara ca si un copil de 3 ani il trece,si care este la fel luat la mana de profesionisti din sat

ciupari-ul care e plasuit si electrocutat de cei de la baraj si politzaii din zona

hell de raurile astea vroiai sa spui ca is in planurile de management :lol:
sau de alea pe care te plimbi tu :lol: unde numai salbaticiunile se plimba :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Mar 2010, 13:51

[quote="Mihaitza84"]Stie careva cat costa vizatul permisului la Eco Pescar + cartonas si unde mai au sediul?[/quote] :!: Sediul este in Medias :?: :?: :?: :?: Ce legatura are Mediasul cu Sibiul ,nu vad.Permise de la eco fac : Costel in VC Aurie ,Alex ,pe Milea ,colt cu str Eroilor ,in Gara,unde se iasa din pasaj,ce da dincolo de linii,si in STRAND,de unde pleaca scolile de soferii ,peste drum de stadionul Vointa .Despre pret CRED ca ca anul trecut .EU nu fac la Ei :?: :?: :?: :?: :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Mar 2010, 13:53

HellRAISER scrie:Citez dintr-un mare clasic inca in viata:

se pare ca la orele de limba romana ai chiulit :lol:

prin definitzie clasici nu mai sunt in viatza,este o perioada de timp in care anumiti scriitori de mare valoare, a cărui operă își păstrează importanța de-a lungul veacurilor, rămâne în patrimoniul cultural-științific al unui popor sau al lumii. Care concentrează caracteristicile (bune sau rele ale) unui lucru, ale unei acțiuni, ale unei situații etc.; tipic, caracteristic; care este folosit în mod curent

sau:

CLÃ

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Mar 2010, 17:04

Ed, acum 2 ani si acum 3 ani tu unde ti-ai facut permisul? Ca anul trecut probabil l-ai facut la reprez. anpa...
Sau in categoria " bovinelor" intra numai cei care au cotizat de anul asta la ajvps? Cine ti-o bagat pe gat Sopa? Daca vroiai plateai, daca nu, nu...
Si cazul cel mai rau, daca nu ai avut permis si ai mers la pescuit, atunci nici n-ai dreptul sa comentezi pe aici... :wink: Zic daca n-ai avut permis...
Numa' bine.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Mar 2010, 17:24

edâ„¢ scrie:

eu nu intzeleg un lucru,cat de tampit potzi sa fii sa itzi faci permisu la o asociatzie care in ultimii ani de zile(6) numai a muls oameni de banii,(uneori mai mult de jumatate din salariu mediu pe economie)chiar asa de bou potzi sa fii
:lol:
ed, din pacate anul asta legea te obliga sa treci pe la asociatii ca sa ridici permisul.
Asa ca, bou, tampit care cum e, trebuie sa ia permisul de la asociatii in conditiile impuse de acestea, daca vrea sa aiba permis.
Daca nu, nu mai e bou si tampit dar e braconier. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 10 Mar 2010, 17:38

edâ„¢ scrie:
nu intzeleg un lucru,cat de tampit potzi sa fii sa itzi faci permisu la o asociatzie
Edy , mai bine tampit si cu permis decit fara ! si decit sa dau la eco banii mai bine .......... da fiecare face ce vrea cu banii lui .Si intradevar sint si eu un timpit sau cum mai vrea fiecare sa ma faca . :!: :?
fir intins !

Scrie răspuns