suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Mar 2010, 15:48

pescuitorul scrie:scuze ed erau niste ghilimele pe acolo.
dar ai citit ca sunt si asociatii care vor donatie de 10 lei.
eram curios de raspuns :lol:

nu imi trebuie si nici donatzie nu fac :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Mar 2010, 16:03

Alex,acum exact o ora am trecut pe la voi,si am intrebat daca pot primi permis fara sa fiu membru.La caserie era o d-na amabila si in biroul alaturat un tip care,si el amabil mi-a raspuns sa merg altundeva ca aici doar membrii au parte de permise.Buuun.Dar atunci intreb,de ce oare se mai obosesc aia sa scrie ca permisele se dau prin asociatii,chiar daca nu esti membru.Si mai intreb unde altundeva,ca poate stiti voi,si-mi spuneti si mie si promit ca nu va mai deranjez.Mersi mult si nu e nevoie sa faci nici o concesie pentru mine atat timp cat eu unul respect legea.
PS:La anul promit ca vin primul sa ma inscriu in asociatie daca macar un an de zile voi o sa va tineti promisiunile.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 08 Mar 2010, 16:18

ha ha ha
auzi ,deci erau amabili ,a? :P am bagat si eu de seama.ca orice fel de intrebare ai pune,exeleaza prin amabilitate
lasa ma ilie ca til imprumut eu pe al meu(cartonasu)

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 08 Mar 2010, 16:38

Pai asa sunt astia de la AJVPS in general,anul trecut erau numai lapte si miere,mai sa ma puna si la masa cand m-am dus sa intreb de permis,desi eram hotarat sa-l iau direct de la sediul ANPA cu 30ron,ceea ce am si facut,acum ca li s-a mai prelungit agonia un an,au devenit iar obraznici si sfidatori,chipurile n-am incotro si trebuie sa iau permis de la ei..aiurea,o sa-l fac mai avantajos la o asociatie din alt judet si o sa pescuiesc pe apele administrate,"pazite si populate" de AJVPS ARGES :twisted: ca doar e reciprocitate intre membrii asociatilor legal constituite :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 08 Mar 2010, 16:49

[quote="danstiucaru"][quote="stiuca"][quote="danstiucaru"]mai dar forumul acesta chiar a inghetat?
azi miam facut permizu la ajvps ma simt baiatu gigea...doar cami vine sa plang ca nam si carton :D
ceva noutati?nimenea nimik?[/quote] STIUCARULE cit a fost PERMISUL ,la AJVPS,dane mai multe detalii :explode:[/quote]
permisul pe ses si munte(atat cat au ajvps in dotare ca ca ape,aveam lista de ape curgatoare dar no gasesc)costa 82 ron
si chitanta tine loc de cartonu anpa care va fi cam intr-o saptamana disponibil
eu am achitat doar 52 ron ptr ca am platit ceva mai mult anul trecut
la pesti am fost sambata cu un amic,neam ales cu cate o marlita a mea era ata de mica(cea mai mica din viata mea)ca chiat stilou i poti zice,la vobler
in rest salutari la toata lumea si sa asteptam vremuri mai calde :P[/quote] Auzitear doamne ,doamne ca deja m-am saturat. :D :D :lol:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Mar 2010, 18:13

ilie scrie:Dar atunci intreb,de ce oare se mai obosesc aia sa scrie ca permisele se dau prin asociatii,chiar daca nu esti membru.
unde si cine zice asta?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 08 Mar 2010, 18:59

Cauta si vei afla. :lol:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 08 Mar 2010, 20:28

eram sigur ca asa o sa fie ! asta e anu asta , anu viitor daca se schimba iar nu ma mai fac membru daca nimeni nu misca nimic ,da ...........fiecare are de unde alege .Mai ales anu asta ....... :roll: :D

ps . la cite nedreptati sunt in tara asta ............asta e de nebagat in seama . :evil:
fir intins !

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 08 Mar 2010, 21:10

Stie careva cat costa vizatul permisului la Eco Pescar + cartonas si unde mai au sediul?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Mar 2010, 22:12

Ilie, serios, in lege nu scrie sau n-am vazut eu?

Scrie răspuns