suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
[quote="edâ„¢"]salut.
singura care e deschisa in fiecare an ii Sopa asa iti spun cei de la filiala stiu asta sigur ca de 5 ani tot asta imi spun.Si eu sunt ars cu Colun si alte balti private numai sa iti ia bani tot ii mai bine pe Olt.Anul trecut pe vremea asta mergea bine pe bratzul mort de la Avrig, anu asta nu stiu cas plecat din tara, dar am fost in decembrie la Sebes-Olt si am luat scobar dar ce iti pot spune de la prieteni mei e ca merge bine pe Cibin la Mohu dinjos de podul nou construit de aia care cara pamant.A fost acolo un prieten si a luat scobar si clean la ''marma'' cam tot timpul se tot ia si unde se varsa Hartibaciul in Cibin asta e tot ce iti pot spune.Apropo sunt si eu din Cisnadie.
Fir intins
[/quote] Tot din CUBA .DEACORD CU TINE .

Fir intins

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="danstiucaru"]mai dar forumul acesta chiar a inghetat?
azi miam facut permizu la ajvps ma simt baiatu gigea...doar cami vine sa plang ca nam si carton
ceva noutati?nimenea nimik?[/quote] STIUCARULE cit a fost PERMISUL ,la AJVPS,dane mai multe detalii
azi miam facut permizu la ajvps ma simt baiatu gigea...doar cami vine sa plang ca nam si carton

ceva noutati?nimenea nimik?[/quote] STIUCARULE cit a fost PERMISUL ,la AJVPS,dane mai multe detalii

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
de 4 ani se tot ia acolo,dar cei care ii prind merg cu ei la vanzare ca nu is buni de nimic, un fraer cunosc si eu care merge pe acolo si ii vinde,asa ca in loc sa ii lase sa se imultzeasca si sa urce pe hartibaci ii termina acolo unde e mai adanca apa,mi-e scarba de imputzitzi care is cocalari si nu respecta nimic,darar bolile in eistiuca scrie:Tot din CUBA .DEACORD CU TINE .edâ„¢ scrie:salut.singura care e deschisa in fiecare an ii Sopa asa iti spun cei de la filiala stiu asta sigur ca de 5 ani tot asta imi spun.Si eu sunt ars cu Colun si alte balti private numai sa iti ia bani tot ii mai bine pe Olt.Anul trecut pe vremea asta mergea bine pe bratzul mort de la Avrig, anu asta nu stiu cas plecat din tara, dar am fost in decembrie la Sebes-Olt si am luat scobar dar ce iti pot spune de la prieteni mei e ca merge bine pe Cibin la Mohu dinjos de podul nou construit de aia care cara pamant.A fost acolo un prieten si a luat scobar si clean la ''marma'' cam tot timpul se tot ia si unde se varsa Hartibaciul in Cibin asta e tot ce iti pot spune.Apropo sunt si eu din Cisnadie.
Fir intins![]()

-
- veteran
ai dreptate ediedâ„¢ scrie:de 4 ani se tot ia acolo,dar cei care ii prind merg cu ei la vanzare ca nu is buni de nimic, un fraer cunosc si eu care merge pe acolo si ii vinde,asa ca in loc sa ii lase sa se imultzeasca si sa urce pe hartibaci ii termina acolo unde e mai adanca apa,mi-e scarba de imputzitzi care is cocalari si nu respecta nimic,darar bolile in eistiuca scrie:Tot din CUBA .DEACORD CU TINE .edâ„¢ scrie:salut.singura care e deschisa in fiecare an ii Sopa asa iti spun cei de la filiala stiu asta sigur ca de 5 ani tot asta imi spun.Si eu sunt ars cu Colun si alte balti private numai sa iti ia bani tot ii mai bine pe Olt.Anul trecut pe vremea asta mergea bine pe bratzul mort de la Avrig, anu asta nu stiu cas plecat din tara, dar am fost in decembrie la Sebes-Olt si am luat scobar dar ce iti pot spune de la prieteni mei e ca merge bine pe Cibin la Mohu dinjos de podul nou construit de aia care cara pamant.A fost acolo un prieten si a luat scobar si clean la ''marma'' cam tot timpul se tot ia si unde se varsa Hartibaciul in Cibin asta e tot ce iti pot spune.Apropo sunt si eu din Cisnadie.
Fir intins![]()
![]()
sa prinzi peste ca sa il vinzi...naspa
-
- veteran
permisul pe ses si munte(atat cat au ajvps in dotare ca ca ape,aveam lista de ape curgatoare dar no gasesc)costa 82 ronstiuca scrie:STIUCARULE cit a fost PERMISUL ,la AJVPS,dane mai multe detaliidanstiucaru scrie:mai dar forumul acesta chiar a inghetat?
azi miam facut permizu la ajvps ma simt baiatu gigea...doar cami vine sa plang ca nam si carton![]()
ceva noutati?nimenea nimik?
si chitanta tine loc de cartonu anpa care va fi cam intr-o saptamana disponibil
eu am achitat doar 52 ron ptr ca am platit ceva mai mult anul trecut
la pesti am fost sambata cu un amic,neam ales cu cate o marlita a mea era ata de mica(cea mai mica din viata mea)ca chiat stilou i poti zice,la vobler
in rest salutari la toata lumea si sa asteptam vremuri mai calde