suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 09 Feb 2010, 18:56

mino scrie:
foarte corect , numai ca eu nu vreau sa fiu membru:D .Permisele se dau prin asociatii (zice legea) dar nu stiu , este obligatorie asocierea ? deci intrebarea este sunt sau nu obligati sa-mi elibereze un permis de pescuit plus o taxa de eliberare fara a fi membru sau tre sa fiu membru obligatoriu ?:roll: Sa ma lumineze si pe mine cineva .King tu parca te stiai cu legile :wink:
ps: numa taxe si tapari in tara asta :evil: :explode:
s-a publicat in montorul oficial si cred ca asta e finalul :tre sa faci parte dintr-o asociatie sa zicem eco pescar,taxa e de 70 ron din care eco are obligatia sa cotizeze acea taxa de 30 ron la anpa,respectiv 45 ron pt elevi-studenti din care 10 ron la anpa,deci prin concluzie nu ai cum sa faci rost de acel permis de 30 ron fara a fi membru
se aude ca baietii sunt pusi pe fapte mari cu controale severe insotiti de jandarmi,ca sunt motivati sa-si ia leafa in functie de cate amenzi dau
primul lucru pe care-l cauta este vizarea permisului,bineinteles respectarea perioadei de prohibitie la fiecare specie de peste(pasnic-rapitor adica stiuca 15 ian-25 mar),este interzis pescuitul rapitorilor la momeala vie cu CARLIG TRIPLU (cica amenda e mare rau)
au inceput sa dea amenzi,acu vreo 2 sapt o cunostinta pescuia la twistareala fara permis,i-au confiscat batul fara drept de a-l primi innapoi chiar daca urma sa vizeze pe viitor plus 600 ron amenda

P.S.is dati draq (foame de bani) ... asta sper sa fie (intr-un fel) spre binele nostru,mai scapam de plasari,hatzari si parasutisti

inca nu e nici o graba ,mai asteptam putin si le vizam si noi

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Feb 2010, 19:25

O fost fraiera cunostinta...
Nu avea cum sa-ti ceara permisul daca el nici nu o fost tiparit... :roll:
Si ptr. ce i-o dat amenda si i-o confiscat batul, ca nu avea carnetul vizat, adica nu era membru in nici o asociatie? Imi vine sa rad...
In fine, o sa mai vedem, dar nu scrie nicaieri in lege ca trebuie sa fi membru al unei asociatii ca sa primesti permisul, ci doar ca permisul se elibereaza prin asociatiile de pescari, atat scrie... :wink:
Iar perioada de prohibitie la stiuca era in proiectul de ordin de la 1 februarie - 31 martie...
Asta nu a aparut inca in MO.
Mai asteptam, mai vedem :)

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Feb 2010, 20:28

soriniusc scrie:O fost fraiera cunostinta...
Nu avea cum sa-ti ceara permisul daca el nici nu o fost tiparit... :roll:
Si ptr. ce i-o dat amenda si i-o confiscat batul, ca nu avea carnetul vizat, adica nu era membru in nici o asociatie? Imi vine sa rad...
In fine, o sa mai vedem, dar nu scrie nicaieri in lege ca trebuie sa fi membru al unei asociatii ca sa primesti permisul, ci doar ca permisul se elibereaza prin asociatiile de pescari, atat scrie... :wink:
Iar perioada de prohibitie la stiuca era in proiectul de ordin de la 1 februarie - 31 martie...
Asta nu a aparut inca in MO.
Mai asteptam, mai vedem :)
asa e :lol: inca nu e publicata perioada de prohibitzie la stiuca

iar ala care si-o dat batzu e fraerrrr mareeeee :lol:

tare as vrea sa vad cat pun in plus ca elibereaza permisu fara sa fi membru,sau daca respecta legea in privintza asta :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Feb 2010, 20:33

shirkan scrie: P.S.is dati draq (foame de bani) ... asta sper sa fie (intr-un fel) spre binele nostru,mai scapam de plasari,hatzari si parasutisti

chiar crezi ca scapam de ''ei'' :shock:
o sa fie primele luni galagie mare cu controalele(pana trece prohibitzia) pe urma iar se lasa linistea :lol: :lol: :lol:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 09 Feb 2010, 20:38

se pare ca cu o stampila in carnetu de membru se poate pescui :evil: :roll: iar e lege numai pentru unii ? :evil:

Edy,nu-i mai bine la umbra cu berica si friptanele la umbra pe caldurile din vara ?o sa fie ca si anul trecut , "apa de ploaie"
fir intins !

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 09 Feb 2010, 21:09

[quote="soriniusc"]O fost fraiera cunostinta...
dar nu scrie nicaieri in lege ca trebuie sa fi membru al unei asociatii ca sa primesti permisul, ci doar ca permisul se elibereaza prin asociatiile de pescari, atat scrie... :wink:

legile astea se cam bat cap la cap,nu vi se pare,adica nu esti obligat sa fi membru ,dar permisul se elib doar de asociatie ,in concluzie rezulta ca asociatia te obliga sa fii membru in schimbul eliberarii acelui permis = degringolada totala
de tipul ala cu amenda mi-a spus alex de pe milea pe care intamplator il stiu,sunt deacord cu voi ca tipul a fost mare fraier in plus a doua zi si-a "vizat permisul"la eco pescar la mag la alex, daca facea o contestatie cu siguranta era in castig de cauza plus ca s-a abuzat aiurea fara sa se cerceteze

pe hatzari poate ii pune pe fuga un timp cum zice edi,dar cu siguranta nu se starpesc asa usor mai ales ca-si trimit genele din generatie in generatie,is multi ai drak si n-au nici o boala

cum am mai spus mai asteptam,nu disperam,pana atunci se mai incalzeste si vremea

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Feb 2010, 21:26

"se aude ca baietii sunt pusi pe fapte mari cu controale severe insotiti de jandarmi,ca sunt motivati sa-si ia leafa in functie de cate amenzi dau "
am mai fumat noi de astea tot asa ne ameninta
pana no sa vad ,nu o sa cred si de pe partea mea sa fie 12.000 amenda
doar ca o sa faca ei vreo 2-3 controale,le da la ziar si pe poztul local tv si adios....iarasi or sa isi faca de cap
acuma,sa va intreb ceva...permise ptr HATARI unde se elibereaza,ca e plin de ei :shock: :D :shock: :D

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Feb 2010, 21:43

shirkan scrie:O fost fraiera cunostinta...
dar nu scrie nicaieri in lege ca trebuie sa fi membru al unei asociatii ca sa primesti permisul, ci doar ca permisul se elibereaza prin asociatiile de pescari, atat scrie... :wink:

legile astea se cam bat cap la cap,nu vi se pare,adica nu esti obligat sa fi membru ,dar permisul se elib doar de asociatie ,in concluzie rezulta ca asociatia te obliga sa fii membru in schimbul eliberarii acelui permis = degringolada totala
de tipul ala cu amenda mi-a spus alex de pe milea pe care intamplator il stiu,sunt deacord cu voi ca tipul a fost mare fraier in plus a doua zi si-a "vizat permisul"la eco pescar la mag la alex, daca facea o contestatie cu siguranta era in castig de cauza plus ca s-a abuzat aiurea fara sa se cerceteze

pe hatzari poate ii pune pe fuga un timp cum zice edi,dar cu siguranta nu se starpesc asa usor mai ales ca-si trimit genele din generatie in generatie,is multi ai drak si n-au nici o boala

cum am mai spus mai asteptam,nu disperam,pana atunci se mai incalzeste si vremea
shirkane permisele de la anpa nu sunt emise inca

ce itzi dau ei e doar carnetu de membru frumos lucios,asa cum si i-am zis la tanti cand m-a intrebat dac nu vreau sa imi fac permis la eco

sper sa fie cum a zis si adi doar cu 50% mai mult din valoarea permisului de la anpa ca dac e mai mult sau is obligat sa fiu membru, ma apuc de umblat pe unde nici draku nu umbla :lol: :lol:

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 09 Feb 2010, 22:00

pana la urma o sa ne inghesuim multi in locuri din alea uitate de lume :lol:
eu sigur,ca nu ma lasa microbul sa stau acasa mai mult de o sapt. la un moment dat intru in sevraj,asa ca o sa cam incalc legea :twisted:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Feb 2010, 23:35

no lasa sa o incalcam si noi anu acesta pana se stie la fix care e smenu...ca si ei f...t legea cum vor...

Scrie răspuns