s-a publicat in montorul oficial si cred ca asta e finalul :tre sa faci parte dintr-o asociatie sa zicem eco pescar,taxa e de 70 ron din care eco are obligatia sa cotizeze acea taxa de 30 ron la anpa,respectiv 45 ron pt elevi-studenti din care 10 ron la anpa,deci prin concluzie nu ai cum sa faci rost de acel permis de 30 ron fara a fi membrumino scrie:
foarte corect , numai ca eu nu vreau sa fiu membru:D .Permisele se dau prin asociatii (zice legea) dar nu stiu , este obligatorie asocierea ? deci intrebarea este sunt sau nu obligati sa-mi elibereze un permis de pescuit plus o taxa de eliberare fara a fi membru sau tre sa fiu membru obligatoriu ?:roll: Sa ma lumineze si pe mine cineva .King tu parca te stiai cu legile![]()
ps: numa taxe si tapari in tara asta![]()
se aude ca baietii sunt pusi pe fapte mari cu controale severe insotiti de jandarmi,ca sunt motivati sa-si ia leafa in functie de cate amenzi dau
primul lucru pe care-l cauta este vizarea permisului,bineinteles respectarea perioadei de prohibitie la fiecare specie de peste(pasnic-rapitor adica stiuca 15 ian-25 mar),este interzis pescuitul rapitorilor la momeala vie cu CARLIG TRIPLU (cica amenda e mare rau)
au inceput sa dea amenzi,acu vreo 2 sapt o cunostinta pescuia la twistareala fara permis,i-au confiscat batul fara drept de a-l primi innapoi chiar daca urma sa vizeze pe viitor plus 600 ron amenda
P.S.is dati draq (foame de bani) ... asta sper sa fie (intr-un fel) spre binele nostru,mai scapam de plasari,hatzari si parasutisti
inca nu e nici o graba ,mai asteptam putin si le vizam si noi