Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Hell
- veteran

-
sa dea domnu sa f*^%ta la amenzi astia pana ii usuca pe toti, sa le scoate pescuitul din cap, fara masuri de genu asta niciodata nu se va ajunge la un respect fata de natura
Daca de vorba buna nu se poate....sa FORTZEZE
Lasa sa le bage amenzi pe gat, dece in alte tarii paratu face servici?? si drept urmare au ape curate si cu peste??
Sau la noi nu se poate?
Cati dintre voi ati fost asa orientativ la un control cu baietii de la ajvps?? sa vedeti cum este cand iti faci serviciu si ulterior sa te trezesti cu 7 tzigani toti cu topoare in mana, revoltati ca dece nu i lasi sa dea la hatza
Dece alte tari nu tolereaza etnia rroma??? Las ca ii toleram noi, si ei ne fac de rahat peste tot....
subscriu la ce zice Dan
....... de pe partea mea sa fie 12.000 amenda
-
liviu
- utilizator constant

haha...pai da...primesc amenzi...si?
....cei care primesc...cine a spus ca le si platesc
?..si pana se gandesc maimarii nostri(cica) s-au mai golit apele de o gramada de reproducatori.........loooooooool
asa e cu primitivismul romanesc..pan' sa apara vreo lege care intr-adevar sa fie si [usa in aplicare se mai tulbura si limpezesc apele de cateva zeci de ori.........iar cand? se va intampla acest lucru vom fi deja obisnuiti deja cu aborigenii nostri braconieri.......

mai luam si noi cate un pestisor pe langa ei.......
MARlACHI
-
Pony
- junior

-
Salutare! M-am intors. Pentru cine nu isi aminteste, sunt Pony, pescar aspirant de spinning, din Sibiu

. Vreau sa va informez despre achizitiile mele si astept o parere de la voi. Asadar, sunt proaspatul posesor al unui bat Cormoran Bull Fighter de 2.40 m 10-30 gr (actiune parabolica) si al unui Shimano Catana BX UL 2.40 m 2-10 gr. Mulineta este un Golden 20 cu 5 rulmenti. Credeti ca sunt potrivite pentru meleagurile noastre sibiene? (90 % din iesiri sunt la Olt). Astept sugestii pentru fire (unul pentru Cormoran si unul pt Catana). Sporuri!
Pestele care nu latra musca
-
Hell
- veteran

-
himano Catana BX UL 2.40 m 2-10 gr
Trabucco Trout
Cormoran Bull Fighter de 2.40 m 10-30 gr
Power Pro de la 8 la 15 lb
Incearca si SpiderWire, am auzit numa lucruri bune despre el

-
SVF
- veteran

Bine ai revenit Pony.Incearca mono trabucco de 0,18 si sufix super braid de 15lb.
-
adiwolf
- veteran

MACHINEGUN CAST Samurai Spirit 6LB

-
shirkan
- veteran

-
ilie scrie:Bine ai revenit Pony.Incearca mono trabucco de 0,18 si sufix super braid de 15lb.
ti-am urmat si eu sfatul si am luat sufixul asta pe care-l tot lauzi
imi place textura lui e foarte maleabil,la 15lb pare destul de subtireanu,(da! corespunde standardelor mele, in totalitate) sa vedem ce face pe apa,inca nu l-am udat,de-abe' astept,mai e ceva pana in 31 martie cand ii dau cu fir galben pe la gura la cumatra

-
shirkan
- veteran

-
si pana atunci mai cioplesc si eu vb. ca mi-a intrat in mana, m-a inspirat mult galeria home made
am finalizat 9 jerkbait-uri,super reusite
-
SVF
- veteran

"Sufix" am folosit de 20 lb. mai mult,mi-a placut cum s-a comportat pe fundul pietros al Oltului,dar si pe baraj,in conditii in care alte fire se scamosau sau se" piscau"imediat.De asemenea si-a pastrat culoarea ceva mai bine ca un Pro de exemplu.Acum sper ca si tu sa fi multzumit de el asa cum am fost eu.Fir intins.

-
Pony
- junior

-
Multam de sfaturi! Mai am putin de lucru la lista de cumparaturi pentru naluci, iar apoi voi posta o comanda pe unul din magazinele online. V-am urmat sugestiile, iar la fire m-am hotarat la Trabucco si Sufix. In zilele ce urmeaza vreau sa rezolv si cu permisul. Am inteles ca se emit doar de asociatii (insotit de carnet de membru). Ieri am trecut pe la magazinul din giratoriul de la M. Viteazu si am vorbit cu tipul de acolo. Mi-a spus ca si ei emit permis, costa 82 Ron, si este valabil pe apele de deal, de munte, Shopa si...Achtung!

- pe barajul de la Boca del Rio. Hmmm...este oare cea mai buna oferta de pe piata? Ma tenteaza G. Raului pentru ca anul trecut am avut niste rezultate (cu batz de imprumut) frumusele acolo la bibi si clean.
Pestele care nu latra musca