Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

Tavi scrie:........, trebuie sa ia permisul de la asociatii in conditiile impuse de acestea, daca vrea sa aiba permis.
........
Tavi,
de ce trebuie sa accept conditiile impuse de asociatii atata timp cat ele incalca legea?? ahh, da, uitasem legea nu spune nimic in acest sens, adica nu zice nici da si nici ba.
pai in cazul asta, nu crezi ca atata timp cat noi suntem cei care dau banii sa si faca cum vrem noi??
-
SVF
- veteran

pescuitorul scrie:Tavi in lege spune ca se dau prin asociatii.acum nu mai specifica daca trebuie sa fii membru sau nu.e la latitudinea fiecareia.
nu obliga pe nimeni la nimic nici sa fii nici sa nu fii sau alte cele..
Edi ,atata timp cat si Alex confirma ce spunem noi,nu vad de ce sa ne mai racim gura degeaba.Fiecare e liber sa gandeasca, si apoi "sa se uite la poarta noua " cum vrea el.

Acum si aia 30 ron mi-i se pare ca-i dau degeaba,daramite sa mai platesc si cotizatie de membru.
PS:Sorine,de ce esti asa fericit ca esti membru intr-o asociatie?Convinge-ma te rog si pe mine de avantajele acestui lucru,ca stiiiiiiu ca ai cotizat an de an....

Pana atunci eu o sa merg la pescuit doar cu chitanta de 30ron,caci dreptul de a avea si "acel "carton mi-a fost refuzat de Ajvps....Doar cine are orbul gainilor nu vede ca nu eu sunt cel care incalca legea.
-
sorinB
- veteran

ilie scrie:
PS:Sorine,de ce esti asa fericit ca esti membru intr-o asociatie?Convinge-ma te rog si pe mine de avantajele acestui lucru,ca stiiiiu ca ai cotizat an de an....

Pana atunci eu o sa merg la pescuit doar cu chitanta de 30ron,dreptul de a avea si acel carton mi-a fost refuzat de Ajvps,incalcand legea.Doar cine are orbul gainilor nu vede ca nu eu sunt cel care incalca legea.
Ma vezi pe mine fericit???
Deocamdata nu vad alta solutie, plus de asta am platit 22 ron in care am inclus si permisul, si mai vreau sa merg si la pastrav pe niste ape ale ajvps-ului pe la munte...
Una peste alta de ce sa dau 30 ron cand pot sa dau 22 ron?
Sau vrei sa ma rog de "onoare si curaj" sa-mi dea carton, ca de altundeva in afara de ajvps nu prea vad de unde, fara sa fiu membru...
Aici nici Corado Catani nu mai face ordine

-
SVF
- veteran

Ai platit 22 ron ca ai cotizat anul trecut enorm.Oare pe ce?Cand eu am pescuit cu 30ron.Deci...Ma rog,daca si anul asta ies in avantaj dau o bere.

Sper din tot sufletul sa fiu eu ala care am gresit,si pana la anul Ajvps-ul sa rezolve problemele pescuitului in Sibiu.Eu nu cred ca se vrea,ca de putut sunt sigur ca s-ar putea face lucrul asta.

PS:Alex,multe aveti de demonstrat in 2010 oamenilor astia care cred in voi.
-
sorinB
- veteran

Ce-a fost anul trecut a fost, s-a dus, dar anul asta n-ai cum sa iesi in avantaj, adica sa ai si permis si sa platesti si mai putin de 22 ron...
Deci...eu trebuie sa dau berea
Nu stiu daca se vrea sau nu se vrea ceva la ajvps, eu zic ca se vrea dar nu se poate de unul singur, cert e ca vreau sa merg la pescuit si sa fiu in regula, nu sa vina cineva in control si sa-mi strice toata ziua...
Anul trecut am platit mai mult crezand ca se va face ceva, m-am grabit si asta e...ceva ceva tot am salvat anul asta...
-
danstiucaru
- veteran

eu cred ca merg la ei(ajvps) si i rog sa imi mai incaseze taxa inca o data

poate asa beau si eu o bere de la careva ma railor

-
sorinB
- veteran

danstiucaru scrie:eu cred ca merg la ei(ajvps) si i rog sa imi mai incaseze taxa inca o data

poate asa beau si eu o bere de la careva ma railor

Adica vrei 2 permise, nu?
Si pe langa mai lasi si o donatie, nu? Asa Dane fii rau

-
danstiucaru
- veteran

pai nu,dar ne tot contrazicem vreo 2 contra 5,ca nu suntem mai multi pe forumu asta(care scriem ceva,chiar daca e cu subiect sau nu) si pana la urma nu este important
important este sa vina caldura si sa ne vedem iarasi pe ape,cu unditele,nu conteaza care cum e cu permisu
sincer ,puteti si sa nu va faceti perimis,ca oricum ,ori 150 ori 30 tot pe pixu se duc
asa ca ,vorba unuia de pe forumu asta
hai vara,hai!!!!!!!!!!!!!
eu sa dau tot la lingura?sau la vobler?
-
mino
- senior

eu zic ca la pluta , ca iesi mai in cistig , chiar daca am eliberat pestele am avut doua weekuri cu peste in bat si m-am distrat .Relaxare totala foarte placut .
fir intins !
-
danstiucaru
- veteran

baaaa si eu am avut peste in bat,si am dat cu vobler
bine,hai recunosc ca foarte mici ,marlitele dar...peste ,da
in uichendul trecut am fost si la balta la iancu,nam mai fost de mult si mam gandit ca si acolo o sa incerc niste oartide anul acesta ,chiar daca e taxa,macar nu mai vad braconieri si cu cine am mai vb sau prins ceva stiuci,salai,somni si alte ciprinide
cine a mai fost pe la iancu ,gilu,sau raulu sau dan(intre glamboaca si sarata)