suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
da..................... ai dreptate .......si tocmai de aceea n-o sa-mi fac nici un permis pana nu vad ceva concludent(o sa sugerez mai multor unditari)........iar in caz contrar.....incerc sa-mi recuperez tva-ul din cotizatie .....iar la anpa-ul asta de tot kk(zic asta ca doar fecalele porcilor de la suintest se scurg in averea lor-azi maine vor mai cere o taxa pentru alimentarea pestelui cu hrana bio-oferita prin bunavointa-CICA- garzii de mediu) 0 lei fara doar si poate-(institutii-hahahhahhahahahahhaha-"care-s ca patrunjelu'n zupa")
iar legat de ambientu' in care pescuim,pe langa ultrabalcanismul unora care "jegosesc malul"----mediul-k institutie ar trebui sa faca ceva pe langa faptul ca respira aerul din mediu tot pe banii nostri?ofofof-prea multe rahaturi cu iz balcanic (NEGATIV)....
iar legat de ambientu' in care pescuim,pe langa ultrabalcanismul unora care "jegosesc malul"----mediul-k institutie ar trebui sa faca ceva pe langa faptul ca respira aerul din mediu tot pe banii nostri?ofofof-prea multe rahaturi cu iz balcanic (NEGATIV)....
MARlACHI
oare de ce?? foamea de bani nemuncitzimino scrie:danstiucaru scrie:si eu zic ca dupa ce se vor emite cartoanele vor fi puse iarasi in vanzare,exact ca anul trecut,sa poti sa le iei separat
dar sa tinut cont la ajeg vps de faptul ca anul trecut sa achitat mai mult de uni dintre noi
oricumnu vor fi controalenu vad cum
anu asta nu cred Dane dar sunt curios care are dreptate .Au legea de partea lor si ii mai rau ca inainte.
pe timpu lu ceasca tot era controlat de securitate nu se fura ca dupa revolutzie,te baga la canal dac furai,acum nu mai are cine sa ii controleze si nu au respect de munca omului corect.....
is ca vaca scapata in lucerna

-
- veteran
eu zic ca o schimbare nu poate veni decat de la nivel inalt,de sus ,dar pe cei din conducere acuma nui intereseaza mediul si pescuitul,au alte belele pe cap,asa ca daca nu am face noi niste miscari de protest,sa rupem niste usi pe la primari,nu se vor implica atat cat tara este in buda ,au alte prioritati(inclusiv furaciuni)
nu se misca la nivel inalt?aicea pe plan intern se muslamalizeaza tot si nu fac ei publice chesti care "nu ne privesc"
apa de ploaie!!!
nu se misca la nivel inalt?aicea pe plan intern se muslamalizeaza tot si nu fac ei publice chesti care "nu ne privesc"
apa de ploaie!!!
asa ar trebui dar in cazul in care ar fi in insolventza(fnspr alba) trebuie sa raspunda ptr fondurile astea si la cine crezi ca ii arde sa raspunda de banii furatziliviu scrie:dar oare informatiile legate de fondurile adunate de asociate nu trebuiesc facute publice prin sugerarea unor mijloace media de a face asta?
ajvps prin definitzie e asociatzie de vanatori si pescari unde interesu e mai mare pe partea de vanatoare decat pe cea de pescuit,vanatoarea papa fondurile pescarilor
discutile sunt vechi asa ca atata timp cat exista ajvps sa nu te asteptzi la altceva,poate atunci sa se miste ceva cand o sa se separe dar o sa fie prea tarziu si prea multzi bani de bagat in ape