suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishpolice
junior
junior

Mesaj de fishpolice » 11 Mar 2010, 00:28

ca si demonstratie ca nu se va face nimic pe viitor voi pune la dispozitie informatii legate de braconieri(nume,loc, fapte,poze,clipuri)-desi ei "n-au nici o vina"-vina e lipsa actiunilor unora de a face ceva pentru a fi stopat acest lucru
si pana atunci nici eu nu o sa imi fac permis-va informez daca o sa patesc ceva ............ :D :D :D

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 11 Mar 2010, 00:32

mare dreptate ai cu fondurile de pescuit pentru "baietii cu flintele"....d'apoi tre sa dam si noi cate un leut pentru balul lor......ca s-ar inmulti vietatile fara ei si ce ne-am face................. 8)
MARlACHI

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Mar 2010, 00:35

liviu scrie:vand "gratuit" 40 l motorina asociatiei pentru controale pe malul Oltului!!!!
initziativa exista din partea multor pescari cu logistica si alte treburi asa cum e in strainatate,dar nimeni nu e interesat de asta ptr ca in conceptzia lor le dai peste nas si insinuezi ca nu isi fac treaba si itzi da cu flit cand tu defapt vrei sa ajutzi :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Mar 2010, 00:35

eu nu intzeleg un lucru,cat de tampit potzi sa fii sa itzi faci permisu la o asociatzie care in ultimii ani de zile(6) numai a muls oameni de banii,(uneori mai mult de jumatate din salariu mediu pe economie)chiar asa de bou potzi sa fii
La asta tia raspuns Tavi si altii deci sunt de aceeasi parere cu ei :!:
imi baga si pe gat si sopa unde de ani buni se braconeaza (hatza si plase) ajungand in starea in care este acum,jalnica
La faza asta nu pot zice nimic ca nu ma intereseaza lacurile in discutie :!:
cibinul care este infect,am uitat tzie itzi place sa dai la musca :lol:
Da Edi, imi place sa pescuiesc exact in acel rau, nu inteleg ce este asa de amuzant ca am ales sa pescuiesc la musca pe acel rau.
Deh, poate ca ai tu alt simt al umorului dar eu nu gust gluma asta :!:
hell de raurile astea vroiai sa spui ca is in planurile de management :lol:
Avand in vedere de cele expuse de tine DA! aceste rauri sper sa fie incluse in planurile de management, ca apoi sa am pe cine trage de maneca si sa le bat obrazu ca fac o treaba de rahat. Acum ce sa i fac daca nu am fatza de procuror sau mai stiu eu ce ai mai scris tu
:!:
sau de alea pe care te plimbi tu :lol: unde numai salbaticiunile se plimba :lol:
Decat sa vad pe toti grataristi cum spurca raurile si strica toata linistea specifica naturii, prefer sa vad un cerb, un mistret sau dece nu poate chiar un urs exact in acele locuri descrise de tine :!:
In fond nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine unde pescuiesc eu, si tot odata nu inteleg dece devii acid si de combatant
In loc sa privesti problema asa cum o priveste Ilie,
Cu unu mai putin la spinn pe olt
Vezi, el a fost bucuros de decizia mea ca am parasit oltu :wink:

fishpolice
junior
junior

Mesaj de fishpolice » 11 Mar 2010, 00:38

pai nu trebuie sa le faca neaparat dosare....o simpla camera de filmat pe fataul lor si data cat mai des pe post....la fiecare actiune...si daca nu avem parte decat de o actiune...repetata :D :D :D -c-au si ei morcovu' -ca ii cunosc pe prea multi-.....dar deh,e greu sa porti un tel cu camera la o actiune de genul :D
macar sa ne demonstreze noua ,celor cativa unditari din judet ca s-a miscat puuuuuuuuuuuuuuutiiiiiiiiiiinnnnnnn

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Mar 2010, 00:45

se pare ca la orele de limba romana ai chiulit
Drace aici mai prins, eram pe marginea oltului, pescuiam :lol:
Cat despre partea cu clasici in viata....
Sunt niste tipi de treaba care in peisajul romanesc al pescuitului devin oamenii cu experienta si ne povestesc cum era pecuitul cand erau ei tineri

Sau ar trebuii sa inteleg ca ma iei de undeva de sus de tot
si vrei sa ma faci cu ou si otet ca sa imi vad clar unde mi locul ca doar eu nu am prins vremurile voastre
:?: :evil:

Acum ai 2 optiuni la faza asta
1. Vi si imi spui frumos ca nu mai stiu eu de gluma sau ca eu am inceput cu aciditatea aici
2. Incerci sa o intorci cum vrei tu si ca stiu sa rastalmacesc cuvintele in asa mod in cat sa ies desupra

A dracu iarna mah, candva jucam conter-strike toti in retea si bagam conferinte pe skype pana noaptea tarziu
Dar acum stam si dam peste nas :cry:
Pacat....pacat

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Mar 2010, 01:05

HellRAISER scrie:
eu nu intzeleg un lucru,cat de tampit potzi sa fii sa itzi faci permisu la o asociatzie care in ultimii ani de zile(6) numai a muls oameni de banii,(uneori mai mult de jumatate din salariu mediu pe economie)chiar asa de bou potzi sa fii
La asta tia raspuns Tavi si altii deci sunt de aceeasi parere cu ei :!:
imi baga si pe gat si sopa unde de ani buni se braconeaza (hatza si plase) ajungand in starea in care este acum,jalnica
La faza asta nu pot zice nimic ca nu ma intereseaza lacurile in discutie :!:
cibinul care este infect,am uitat tzie itzi place sa dai la musca :lol:
Da Edi, imi place sa pescuiesc exact in acel rau, nu inteleg ce este asa de amuzant ca am ales sa pescuiesc la musca pe acel rau.
Deh, poate ca ai tu alt simt al umorului dar eu nu gust gluma asta :!:
hell de raurile astea vroiai sa spui ca is in planurile de management :lol:
Avand in vedere de cele expuse de tine DA! aceste rauri sper sa fie incluse in planurile de management, ca apoi sa am pe cine trage de maneca si sa le bat obrazu ca fac o treaba de rahat. Acum ce sa i fac daca nu am fatza de procuror sau mai stiu eu ce ai mai scris tu
sau de alea pe care te plimbi tu :lol: unde numai salbaticiunile se plimba :lol:
Decat sa vad pe toti grataristi cum spurca raurile si strica toata linistea specifica naturii, prefer sa vad un cerb, un mistret sau dece nu poate chiar un urs exact in acele locuri descrise de tine :!:
In fond nu inteleg de ce te deranjeaza pe tine unde pescuiesc eu, si tot odata nu inteleg dece devii acid si de combatant
In loc sa privesti problema asa cum o priveste Ilie,
Cu unu mai putin la spinn pe olt

aceste rauri care au fost in planul de management al ajvps-ului, nu mai sunt de 3 ani de cand a aparut anpa,ce am vb eu se referea la ultimi 6ani in care nu s-a facut absolut nimic,adic nici in cei trei ani ca a fost ajvps-ul
Vezi, el a fost bucuros de decizia mea ca am parasit oltu :wink:
ba tu chiar nu intzelegi sau te simtzi frustat ca nu te mai baga nimeni in seama daca vb prostii :lol:

aceste rauri care au fost in planul de management al ajvps-ului, nu mai sunt de 3 ani de cand a aparut anpa,ce am vb eu se referea la ultimi 6ani in care nu s-a facut absolut nimic,adic nici in cei trei ani ca a fost ajvps-ul ocrotitorul lor nici in astia 3 cat n-a fost

daca nu te intereseaza anumite lacuri care mi-e si la multzi alti le sunt dragi asta nu inseamna ca ele sunt in afara legii

ma intereseaza unde pescuiesti tu din simplu motiv ca tu ai uitat de unde ai plecat, dar eu nu
da stiu ca acum ai dat de rai si ca dai cu picioru locurilor in care ai facut ucenitzia si locurile care acum sunt asaltate de tot felu de oameni care nu respecta nici o lege, de locurile astea imi pasa si vreau sa se faca ceva in acest sens asta vroiam sa subliniez

daca ai ales sa pescuiesti la fly ramai dedicat acestui sport si fa ceva in aceasta privintza nu te mai baga in seama atunci cand discutam de problemele care ne framanta pe noi baboiarii,spinerii si celor care dau la plumb luand apararea ajvps-ului

decizia ta de a parasi oltul a fost din alta cauza,hai sa fim seriosi

nu am nimic cu tine si nu ma intereseaza ce ai facut si ce nu dar, intzelege ca daca ai facut o incursiune cu pescuitorul pe malu oltului itzi da dreptul de a judeca pe uni oameni (care vor sa faca ceva si arata cu degetu) cu acea privire de sus
in final tot tu pierzi si itzi pare rau

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Mar 2010, 01:13

HellRAISER scrie:
se pare ca la orele de limba romana ai chiulit
Drace aici mai prins, eram pe marginea oltului, pescuiam :lol:
Cat despre partea cu clasici in viata....
Sunt niste tipi de treaba care in peisajul romanesc al pescuitului devin oamenii cu experienta si ne povestesc cum era pecuitul cand erau ei tineri

Sau ar trebuii sa inteleg ca ma iei de undeva de sus de tot
si vrei sa ma faci cu ou si otet ca sa imi vad clar unde mi locul ca doar eu nu am prins vremurile voastre
:?: :evil:

Acum ai 2 optiuni la faza asta
1. Vi si imi spui frumos ca nu mai stiu eu de gluma sau ca eu am inceput cu aciditatea aici
2. Incerci sa o intorci cum vrei tu si ca stiu sa rastalmacesc cuvintele in asa mod in cat sa ies desupra

A dracu iarna mah, candva jucam conter-strike toti in retea si bagam conferinte pe skype pana noaptea tarziu
Dar acum stam si dam peste nas :cry:
Pacat....pacat
la faza cu clasici am raspuns cu aceiasi moneda cu care m-ai luat tu atunci cand eu vb serios si tu o dadeai in barci

nici una din optziunile de mai sus

da bagam retzele si alte prosti dar eram in aceiasi tabara atunci :lol:

asa se intampla cand schimbi taberele si uitzi de unde ai plecat :?

poate cu timpu o sa intzelegi ca o prietenie adevarata in pescuit si viatza e mai mult decat o discutzie sau un joc impreuna,decat o slana la foc seara ,decat un pescuit la copca cand gheatza trosneste sub tine

e acel respect care il portzi celui care langa pescuiesti si il tratezi ca si pe tine indiferent de partea cui esti

ps:inca nu te vad pierdut dar mai ai de invatzat multe,asa ca lasa naibii salbaticiunea si coboara printre oameni ca daca stai prea mult in ea acolo tzie capu toata viatza :lol: asa ca ptr mine tot baboiar ramai la fel ca mine :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Mar 2010, 01:32

ma intereseaza unde pescuiesti tu din simplu motiv ca tu ai uitat de unde ai plecat
am pescuit in zona turnu rosu 98% din iesirile mele de spinner.
In caz ca tu nu mai iesi pe zona asta este problema ta, eu am fost asta vara mereu in apa pana in brau, fie ca dadeam la musca, fie ca dadeam dupa avat la spinn :lol:
da stiu ca acum ai dat de rai si ca dai cu picioru locurilor in care ai facut ucenitzia
Am dat de rai la Fly??? :lol: :lol: :lol:
noi ne bucuram cand prindem un pastravior sarit de 20 cm si tu numesti rai :lol: :lol:
Stai tu calm ca nu dau cu picioru, am echipament de fly de clasa mai mare special pt avat special pt locurile unde mi-am facut ucenicia :lol: :lol: :lol: :twisted:
locurile care acum sunt asaltate de tot felu de oameni care nu respecta nici o lege, de locurile astea imi pasa si vreau sa se faca ceva in acest sens asta vroiam sa subliniez
Intreabal pe Pescuitorul de cate ori l-am sunat si imi pare rau ca nu pot face rost de lista de la 112 cu cate apeluri au de la mine :lol: :lol: :lol:
nu te mai baga in seama atunci cand discutam de problemele care ne framanta pe noi baboiarii,spinerii si celor care dau la plumb
Adica acum daca m-am dat pe fly, nu mai am ce cauta la stationar sau la spin din simplu motiv ca m-am dat pe fly :?:
luand apararea ajvps-ului
Nu stiu daca am scris si aici dar pe forumul celalalt de sibieni am scris cate se poate de clar
NU JUDECATI PE PESCUITORUL PT FAPTELE COMISE DE AJVPS.
este simplu om ca si noi dupa ce se termina programul de munca :!:
eu la asta ma refeream :!: (sesizez cumva un talent din partea ta de a rastalmaci vorbele :lol: :lol: :lol: )
decizia ta de a parasi oltul a fost din alta cauza,hai sa fim seriosi
Adumi aminte ca eu mi-am uitato :?: :shock:
nu am nimic cu tine si nu ma intereseaza ce ai facut si ce nu dar, intzelege ca daca ai facut o incursiune cu pescuitorul pe malu oltului itzi da dreptul de a judeca pe uni oameni (care vor sa faca ceva si arata cu degetu) cu acea privire de sus
Ed, prefer sa ies pe malul oltului cu pescuitorul si sa INCERC sa fac ceva decat sa.....
care vor sa faca ceva si arata cu degetu) cu acea privire de sus
:evil:
In tot acel timp cat eram pe malul apei, puteam sa stau si eu ca oricare om acasa, linisit, la caldura...mai legam o musca....mai postam ceva pe vreun forum....dracu stie dece am ales sa "pedalez" prin mocirla ca dobitocu in loc sa stau linistit acasa.
aaaaa...da :idea: am ales sa "pedalez" prin mocirla pt simplu fapt ca imi pasa ce se intampla cu locurile unde am crescut :!:

Asa ca, te rog, nu ma mai judeca si ma arata cu degetul ca daca m-am apucat de fly, uit de unde am plecat si nu mai am ce cauta intre baboiari si spineri :!:
Ca am ales alt front, este decizia mea

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Mar 2010, 02:38

acum te las sa vezi unde gresesti........ :wink:

Scrie răspuns