suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 06 Ian 2010, 11:13

ok ok.
stimabililor in primul rand nu vreau sa devin o vedeta sau mai nu stiu ce ......
nu stiu la care cum sa va raspund .
incerc sa fiu cat mai general ptr toata lumea.
in primul rand trebuie sa ii reamintesc prietenului ilie ca azi as pleca din barca daca ar venii cu o alta barca care sa corespunda ideilor mele.Nu uita ca la acea intalnire ti-am spus si ce sansa aveti in fata "fregatei " cu barcuta cu vasle(nu ca le iau apararea sau ceva de genul).deci nu m-am intors la 180de grade dar revin si te intreb tu la ora asta ti-ai lasa serviciul ptr a fi paznic de pescuit pe olt nu cu 6 mil ci cu 10 mil la o noua asociatie(care poate o vor face niste prieteni??!!)?????In speranta ca din 3 concurenti cel putin a ta va iesii castigatoare pe apele din judet ???!!!
Prieteni problemele sunt mult mai delicate si grave decat credeti.Daca ar depinde de mine sau as fi eu cauza ar fi extrem de simplu.Si va intreb doar un singur lucru. Daca ar fi sa fiti paznic de pescuit cu nu conteaza cat si sunteti in control si gasiti 4 baieti cu plasa.cum actionati ?? in primul trebuie sa te duci sa te prezinti si sa iei masuri (daca singur impotriva lor vei putea ). de exemplu in cel mai fericit caz cei trei pleaca efectiv de langa tine ce vei face???Iti spun verde in fata ce vrei omule ?lasa-ne in pace.mai ai niste variante . suni la politie(care unii cunoasteti) sau la jandarmi . egal cu zero . vor pleca si te lasa cu ochii in soare(asta in cel mai fericit caz).arma de serviciu???!!!avand in vedere ca plasarul va ajunge la procuror si scapa cu 2 mil si tu tot la nenea procu (daca folosesti arma care ai primito)ajungi s-ar putea sa mori cu dreptatea in mana.asta va spun din experienta mea care am primit o rezolutie in care spunea nenea ca eu mi-am arogat dreptul de ...(angajat) la ajvps fara sa ma intrebe absolut nimic(asta in ideea ca braconieru isi recunoscuse fapta prin declaratia data).sa ajung in instanta sa vad la dosar ca raspunsul meu la o adresa a politiei era atasat si adresa nu mai exista.si ei pretindeau ca raspunsul meu e aiurea!!!
Jandarmeria te sprijina dar cand ai ponturi sigure , nu pot venii zi de zi cu tine in speranta ca vei gasii ceva. si cand ai pontul daca nu actionezi rapid s-ar putea sa ii pierzi.
Treburile nu sunt asa de usoare cum s-ar vedea de pe malul raului ca pescar ca trebuie sa dai telefon si gata ai mai scapat de unii.
Si ptr unii chiar nu vreau sa dau bine pe monitor.
Si ca sa intelegeti niste aspecte va reamintesc ca pestele de la cap se impute. Acum decide fiecare in functie de ce stie cine e capul.
Si in 8 ani nu am incercat sa imi fac munca numai din birou. Daca o faceam din birou poate azi nu mai auzeai de mine ca nu aveai de unde.Te rog mai stii vreun coleg de al meu??? si as vrea domnule ilie sa iti spun ca munca de teren am facuto 85% in timpul meu liber nefiind remunerat nici macar un leu in plus la salariu.si in acest sens eu am documente , poze , filmari . asa ca ma poti caracteriza cum doresti , sincer iti spun nu stau in caracterizarea ta sau a altora. chiar dorm linistit.

Ptr cei care doreau fisa postului va spun ce scrie in ea referitor la activ de pescuit.( Asigura paza fondului pisc si controlul activ de pescuit si de exploatare a acestuia, de prevenire si combatere a braconajului si furtului piscicol., ia parte la patrulele mixte organizate , organizeaza patrule . e obligat sa participe la solicitarile organelor ptr prevenirea braconajului.

aaa Fishi nu mai imi aduc aminte exact faza cand m-ai sunat , e mai putin important (nu stiu daca am fost sau nu atunci), ideea e ca la situatia care a fost in acest an la pescuit si nu am mai avut niciun drept de control pe Olt in cazul nostru ptr ce vroiai sa mai vezi control pe ape???sau de ce pe noi ?
daca aveai aceasta pretentie intreaba-te de ce nu ai fost tu in control caci aveam aceleasi drepturi in 2009 sau poate eu un plus ca lucram undeva sa ma stia lumea(dar asta egal cu 0)
dar ca sa stii pana la urma si finalul , desi nu aveam drept am facut actiuni cu jandarmii, ca ei inca mai aveau acest drept luat si lor in ultima parte a anului.actiuni care au avut si rezultate( ca era sa ne calce cu maisna sau altele nu mai conteaza ,ca atunci unii cu gura mare dormeau bine la caldura. si nu uita NU aveam nicio obligatie). Dar mai bine decat voi sunt mai constient de toata munca mea de 8 ani care am incercat sa gasesc solutii sa nu se duca deloc de rapa.Dar chiar cu tot sistemul ticalosit din Romania nu ma pot bate nici singur nici macar impreuna cu voi.

sper sa fi fost pe placul(sau mai putin) tuturor acest post.
ps: ca fapt divers : ilie stii care e diferenta intre tine si badie ???el a participat la actiuni(a fost mult mai interesat ca tine)si chiar era sa fie impreuna cu noi linsat de corvus corone cornix la .....

Nu nu fac parte din niciun club.si daca chiar tot sunt rau si fac rau si prin postari promit sa ma abtin

o zi buna si sa speram ca anul asta se va schimba ceva

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Ian 2010, 11:35

da, deci se impun niste aspecte aici de precizat:

de bine de rau Miky este unul din cei care a pus mana si a facut ceva..da recunosc, mai multi au pus banii, dar mana nu, e o mica mare diferenta

fishi...BAC-ul de la Cartza e in jud Brasov, de ce nu ai vorbit cu jandarmul care a organizat actiunea cu mascatii de la Oltet, cred ca ai numarul, il am eu daca nu, si shootgun il are

despre Alex nu vreau sa zic de bine sau de rau, dar tin minte ca acum aprox 1 an in iarna era scuturat in masina de o haita de tigani pentru ca ia confiscat unuia batzul care sa dus in Avrig si a adus intariri, chiar vroiau sa ii rastoarne cu masina in Olt, intre timp a aparut politia care a aplanat conflictul dar fara actiuni impotriva tiganilor

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 06 Ian 2010, 11:40

Bah ce discutie de ****....
Toti astia care scriem pe aici vrem cam acelasi lucruri. Ape mai bune, mai pescoase, braconieri cat mai putini, legi mai bune, respectarea lor...
Io nu cred ca e vreunul din voi plasar, hatar, patron de balta sau mai stiu io ce dusman al pescarului
Imi explica si mie de ce mama dreac ajungem sa invinovatim si sa ne certam intre noi ?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Ian 2010, 11:43

edâ„¢ scrie:sa intzeleg ca tu ai venit la discutzii numai sa demoralizezi ??
Asta ai inteles tu ?
nu ma, io ma gandeam ca dimpotriva , o sa va cresca moralul si determinarea, daca pe langa Alex o sa mai aveti unul pe care sa-l aratati cu degetul
edâ„¢ scrie:te pomeni ca si alex e in clubul ala ...
...atunci ramane sa spun ce o spus si fishi ''Succese tie si lui Alex in combaterea braconajului.''
Alex n-are nici o legatura cu clubul, habar n-are...
tu insa esti rautacios cu postarea asta,... nu-i bai, sa fie primit !
pe mine pana acuma nu m-ati vazut pe forum laudandu-ma nici cu club sau asociatie, nici ca ma lupt prin transee cu braconierii , batandu-ma cu pumnii in piept asa cum o faceti multi pe aici...
fiecare e liber sa-si inteleaga actiunile si pasiunea in felul lui !
asa ca urarile astea cu dispret si aroganta ma lasa rece, io le iau ca urari de bine !
motiv pentru care va doresc si voua aceleasi succese de mai bine, mai ales ca, voi prin actiunile voastre coerente antibraconaj, i-ati si imputinat si i-ati si speriat pe cei care or mai ramas sa braconeze ! Vizibil ! :mrgreen:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2010, 11:57

miky scrie: Nu, dar e si el acolo vinovat in secundar ca e angajat in sistemu respectiv cu carte de munca...
ma io zic ca si casiera aia din spate care taie chitante e de vina, ca si ea e in sistem
Ba mai mult, daca lasam ajvpsul asta un pic si ne gandim mai amplu, daca ne uitam bine, lucrurile merg cam de kkt in tara asta, peste tot si in toate... si tot din cauza unui sistem, evident... Considerand ca traind si muncind aici, faci si tu parte din acest sistem,... asa ca imi pare ca si tu esti de vina ca lucrurile merg prost in tara...
deci clar si din cauza ta ( in secundar evident :D) lucrurile care ne inconjoara is kkt !
aici mai trebe sa spui si tu ca si io fac parte tot din sistemu asta, si deci is de vina, si Adiwolf la fel, si uite asa incet incet nu-s decat doo variante: ori il identificam si aratam cu degetul pe Alex ca sursa a nemultumirilor noastre, ori ajungem inevitabil la o autocritica plenara si cuvinte patriotarde,... cale de mijloc nu e...
Categoric, si acuma sunt reticent, dar nu cand e vorba de o noua asociatie ci cand o fost vorba de o "alta asociatie care incepea prin a-si propune sa vanda permise intr-un apartament !" adica un alt ECO Pescar local !
dealtfel, eu acuma sunt membru intr-un club de pescari nou infiintat, ale carui obiective macar pe hartie coincid cu intentiile si dorintele mele in materie de pescuit
Aici este partea in care consider ca esti / sunteti subiectivi si vorbiti fara acoperire, doar asa impinsi de naduf si de nemultumiri personale, ...probabil va simtiti mai linstiti si mai relaxati aratand cu degetul pe cineva anume,...
vorba aia,...si la revolutie au fost teroristi,... sa-i vedem !!!
treaba voastra credeti ce vreti,...cum am zis, imi pare rau ca m-am bagat, deci nu consider ca e cazul sa continuam pe subiectul asta,... in final voi aveti dreptate, nu-i asa ?!!!...
Tu zici sa lasam un pic Ajvps-ul...De ce?Pai asta discutam acum,asa cum ne pricepem noi,de la nivelul celor 6,7,9 milioane cu care am fost catalogati.Noi,astia palmashi,no name,fara firma,paznici sau portari,dar cu dorintza de a avea un pescuit mai "curat".Suntem pe "Rapitori",un site de pescuit,nu la "Sinteza zilei",sa analizam situatzia din tzara..Spui ca indirect si eu sunt de vina ptr. situatzia de kkt.Nu cred Miky,eu ca si multa lume de aici,suntem zilnic la servici si ne facem treaba.Vreau prea mult daca le cer si celor de Ajvps,Eco,sau care or mai fi ,sa fie la munca zilnic si ei?
Alex face parte din acest sistem (Ajvps).Am apreciat cand a facut ceva,cat a putut.Am apreciat faptul ca nu era(cel putzin atunci)cu politica lor,asa cum a dat de intzeles.
Dl.Alex,daca cei de acolo de la Ajvps,se tzineau de fisa postului,acum nu eram unde suntem.In kkt.Pai permite-mi sa-tzi aduc aminte aminte ca atunci cand mi-am oferit ajutorul,ai spus ca-i greu,nu se merita,ai oameni,bla,bla.Si acum vii ca ala cu shorici sa-mi spui ca X,Y o participat si eu nu?Doar aveai nr. de telefon,bade.Din pct.meu de vedere esti un om cu doua fetze,care-si cunoaste foarte bine interesul.
@Marius,Cartza nu e cumva in jud.Sibiu?Parca da.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 06 Ian 2010, 12:00

pikeman scrie:
fishi...BAC-ul de la Cartza e in jud Brasov, de ce nu ai vorbit cu jandarmul care a organizat actiunea cu mascatii de la Oltet, cred ca ai numarul, il am eu daca nu, si shootgun il are
Zona Cartza eu stiam ca apartine de Sibiu(ma rog greseala mea) adica de la Arpash spre Sibiu apartine ajvps Sibiu.

Povestea cu nenea de la bac de la Carta dureaza de ani de zile si nu i-a nimeni nici o masura.(ca de exemplu ajvps Sibiu sesizeaza ajvps Fagaras ....etc)
Se pare ca sunt deranjante obiectiile mele .....ok,atunci va meritati(miki+prozelitzii ajvps) jepcarii prezenti zi de zi la Avrig ,si astia sunt greu de dovedit,este????
Sunt zeci si sunt prezenti zi de zi.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 06 Ian 2010, 12:01

Tavi scrie:Bah ce discutie de ****....
Toti astia care scriem pe aici vrem cam acelasi lucruri. Ape mai bune, mai pescoase, braconieri cat mai putini, legi mai bune, respectarea lor...
Io nu cred ca e vreunul din voi plasar, hatar, patron de balta sau mai stiu io ce dusman al pescarului
Imi explica si mie de ce mama dreac ajungem sa invinovatim si sa ne certam intre noi ?
Din acelasi motiv pt care forumurile romanesti de pescuit is plinde candel si de dat la gioale .....
chestie de....muicaaaa suntem neam de piatraaaa....mai ales la mansarda si obraz
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Ian 2010, 12:07

@Ilie and fishi

mea culpa, am visat peste noapte ca e intre Ucea si Arpas , dar defapt e coada lacului de la Scorei, asa e, e in Sibiu :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2010, 12:08

@Miky.
Na ca uitam ce era mai important. :lol: :lol: Nu Alex,ca asta nu mai e important.Clubul vostru.Ma bucur ca ai reusit sa aderi la un club care se incadreaza la aspiratziile tale.Partea buna ca a-tzi inceput cu dreptul.Adica avetzi o zona populata de voi,norocul a facut sa fie pastrav,si avetzi un loc linistit in care putetzi pescui linistitzi.Mare lucru in ziua de azi :wink:
@Fishi,ai dreptate,Cartza e zona Sibiului.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 06 Ian 2010, 12:18

ilie ca sa imi vezi bine ambele fete iti promit ca daca vreodata vom mai avea drept de control vei fi primul chemat .si bade sa stii ca nu am nr tau , nici al lui badie al nimanui.
pe badie mi-a fost cel mai usor sa il gasesc prin cineva din orasul lui ca sa ne sprijine in acea zi, ca simplu pescar. nu ca si controlor sau cum vrei tu.
am zis ca nu e bine sa va bagati la control din acelasi motiv ptr care i l-am spus si lui dorian pe alt topic.
maine vii cu mine in control, poimaine mergi la pescuit.in cel mai fericit caz pateste masina ta ceva. iti convine?merita riscul???ca simplu pescar care vrei sa faca ceva.
dar acum ca sa iti fac jocul te voi chema si daca vii e super bine daca nu voi spune ca esti la fel ca ala cu sorici.ai 3 incerari

Scrie răspuns