Mai mult ca sigur nu sunt multi care sa riste ceva pentru 6 mil. numai ca alex a facut timp de mai multi ani controale pentru alea 6 mil.! si chiar mai mult merge si pazeau mai multe zile , zi noapte , doar doar ii prinde pe plasari .De ce atunci se pute si acu nu ?
Si ba sa te bagi si sa nu-ti para rau pentru ca e vorba de apele noastre si eesti si tu pescar ca si restu dar cu o singura rugaminte , fara cearta !
@fishi ,
chiar daca esti din brasov esti binevenit ca si cum esti unul de al nostru , cel putin din partea mea .
@Pescuitorul,
Tot respectu pentru ce ai facut pana acum si pun pariu ca si restu te respecta pentru ce ai facut .Eu cred ca toti incercam sa gasim o solutie altfel ce rost mai aer sa tocim tastele. Hai si tu cu o solutie ca esti cel mai in masura si sarim toti in "barca asta noua ca aia veche inca ia apa ".
E chiar atit de greu sa cadem de acord si sa discutam problemele care ne framinta ?
Sa vedeti ce bine sa inteleg hitarii , frumos unu linga altu nu se cearta , isi dau rind ...............da aici unu zice "popa " altu zice " batmann" , vorba unui alt coleg .