suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Ian 2010, 14:24

@miky ,
Mai mult ca sigur nu sunt multi care sa riste ceva pentru 6 mil. numai ca alex a facut timp de mai multi ani controale pentru alea 6 mil.! si chiar mai mult merge si pazeau mai multe zile , zi noapte , doar doar ii prinde pe plasari .De ce atunci se pute si acu nu ?
Si ba sa te bagi si sa nu-ti para rau pentru ca e vorba de apele noastre si eesti si tu pescar ca si restu dar cu o singura rugaminte , fara cearta !

@fishi ,
chiar daca esti din brasov esti binevenit ca si cum esti unul de al nostru , cel putin din partea mea .

@Pescuitorul,
Tot respectu pentru ce ai facut pana acum si pun pariu ca si restu te respecta pentru ce ai facut .Eu cred ca toti incercam sa gasim o solutie altfel ce rost mai aer sa tocim tastele. Hai si tu cu o solutie ca esti cel mai in masura si sarim toti in "barca asta noua ca aia veche inca ia apa ".

E chiar atit de greu sa cadem de acord si sa discutam problemele care ne framinta ?
Sa vedeti ce bine sa inteleg hitarii , frumos unu linga altu nu se cearta , isi dau rind ...............da aici unu zice "popa " altu zice " batmann" , vorba unui alt coleg . :D
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2010, 14:31

Alex,greseala mea.Scuze.Credeam ca atunci cand am vorbit la telefon,si nu o data,ai salvat nr.Asta in ideea ca doream sa particip.Dar poate atunci tu nu doreai asta,si ai fost prea educat ca sa-mi spui ca ma bag singur in seama.Iar eu ca prostul te-am mai cautat si pe la sediu sa vorbim. :?
Asa ca acum... da-mi voie sa-ti dau si eu ignore.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 06 Ian 2010, 14:35

@mino

multumesc mult

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Ian 2010, 14:38

Numai , nu va certati !, :cry:
fir intins !

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 06 Ian 2010, 14:44

stimabilule
in ideea asta poti sa dai orice . apa pe olt tot va curge.
ideea era ca nu te-ai bagat in seama. era doar o chestie sa nu te implic in ceva ce iti poate creea neplaceri(tie sau familiei)din hobby-ul tau .si in al doilea rand trebuie sa ridic nivelul de munca la niste oameni platiti ptr asta inainte de a va baga pe voi cei care platiti ptr ceva.
cum i-am spus si lui fishi odata, fiecare poate ajuta cu informatii mai mult sau mai putin fierbinti. dar acum degeaba eu cel putin sunt legat de maini de un an plin incoace.

dar in final iti pot spune : ai participat la o adunare si realizez ca ai participat degeaba. mai era acolo si un baietel de vreo 12 anisori si care cred ca a inteles ceva din ce am expus unii. asa ca nu ma astept sa intelegi motivul ptr care nu am salvat numarul nimanui, nici al prietenului tau hell pe care l-ai acuzat ca a cheltuit banii si totusi popularea a avut loc. dar stii vorba lu miky: hell e devina sa o rezolve el.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Ian 2010, 15:02

se poate discuta despre ce e de facut in continuare ori ne apucam de dezgropat ? Ce o fost in 2009 o ramas acolo acum ce facem cu 2010......
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Ian 2010, 15:04

Eu nu stiu vorba lui Miky :lol: :lol: Hai ca deja ne-am intins mai mult decat trebuia.Tu fa-tzi treaba acolo unde esti pus.Deocamdata voi avetzi niste datorii fatza de oameni.Adica de aia cu banul.Referitor la adunare, mi-aduc aminte ca in cea mai mare parte a timpului ne-ai uimit cu tacerea ta.Speram altceva de la tine.La revedere stimabile,te asteapta braconierii,sau ai timp destul ca sa te certzi cu cotizantzii?
Ps:Arunca un ochi in curtea celor de la CRE.Bacau. :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2010, 15:14

Mah baieti...Nu sunt eu ,neaparat, omu' cu pacea, dar...Dar imi facea placere deosebita sa citesc/postez pe topicul vostru.Si inca imi face!Va invidiez deoarece sunteti multi si aveti povesti comune...La mine e mai greu cu judetul Alba... :oops: Orfan de Aiud :lol:
Insa acum sunt putin surprins de o anumita inversunare care reiese din posturi.
Sper ca e ceva trecator, de la vremea asta de afara si lipsa de activitate! :lol: Pana la urma ,ce mama masii , toti ne dorim acelasi lucru si avem aceiasi pasiune, dovada ca "pierdem" timpul pe aici.
Si mah baieti ...e Boboteaza! Unii sar in apa dupa cruci, altii isi rup gioalele la cozi la aghiazma :shock: :lol: Noi...
Vorba lui Tavi: hai sa vedem jumatatea plina a paharului si sa traim ,inca, cu speranta! In rest ,fiecare pe balta face cum ii dicteaza constiinta!
O zi buna si daca aveti si ceva Ioni( pozitivi :P ) pe la voi ...La multi ani ca maine e ziua lor!
Chiar, stiti ca si maine e o zi? :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Ian 2010, 15:37

La multi ani , Zamfi.Ii de la vreme ,ba cu plus ba cu minus . :D , da vine el frigu ala mare .
fir intins !

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Ian 2010, 15:40

zamfi scrie: Chiar, stiti ca si maine e o zi? :wink:
pai o fi ...........da azi mananca bine ! :D
fir intins !

Scrie răspuns