suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ilie,
la ora popularii, clubul nu exista ! acea actiune e rezultatul 100 % al celor care or contribuit in indiferent ce fel,... deci nu se poate atribui nici un dram de merit clubului !
pe langa asta, apa aia nu e a noastra, si e si ea supusa braconajului,...
faptul ca am bagat peste in ea nu e si o garantie ca ea va fi in viitor o apa numa buna de pescuit ! in conditiile actuale, numa Dnezeu stie !
adevaratul rezultat pozitiv al acelei actiuni este ca incontestabil ne-a placut sa o facem si la momentul ei, cei care am avut privilegiul sa fim partasi pe viu, ne-am simtit al dracului de bine !
pana la urma important e ca aia a fost o fapta buna nu una rea, si indiferent de sansele pe care le are sau nu, niciodata nu trebuie sa aiba cineva regrete cand e partas la o fapta buna ! asa ceva niciodata nu strica, cel mult ajuta !
deci , Club - Popularea din septembrie ,... lucrurile n-au legatura... decat pe departe...
la ora popularii, clubul nu exista ! acea actiune e rezultatul 100 % al celor care or contribuit in indiferent ce fel,... deci nu se poate atribui nici un dram de merit clubului !
pe langa asta, apa aia nu e a noastra, si e si ea supusa braconajului,...
faptul ca am bagat peste in ea nu e si o garantie ca ea va fi in viitor o apa numa buna de pescuit ! in conditiile actuale, numa Dnezeu stie !
adevaratul rezultat pozitiv al acelei actiuni este ca incontestabil ne-a placut sa o facem si la momentul ei, cei care am avut privilegiul sa fim partasi pe viu, ne-am simtit al dracului de bine !
pana la urma important e ca aia a fost o fapta buna nu una rea, si indiferent de sansele pe care le are sau nu, niciodata nu trebuie sa aiba cineva regrete cand e partas la o fapta buna ! asa ceva niciodata nu strica, cel mult ajuta !
deci , Club - Popularea din septembrie ,... lucrurile n-au legatura... decat pe departe...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
-
- veteran
fishi scrie:Zona Cartza eu stiam ca apartine de Sibiu(ma rog greseala mea) adica de la Arpash spre Sibiu apartine ajvps Sibiu.pikeman scrie:
fishi...BAC-ul de la Cartza e in jud Brasov, de ce nu ai vorbit cu jandarmul care a organizat actiunea cu mascatii de la Oltet, cred ca ai numarul, il am eu daca nu, si shootgun il are
Povestea cu nenea de la bac de la Carta dureaza de ani de zile si nu i-a nimeni nici o masura.(ca de exemplu ajvps Sibiu sesizeaza ajvps Fagaras ....etc)
Se pare ca sunt deranjante obiectiile mele .....ok,atunci va meritati(miki+prozelitzii ajvps) jepcarii prezenti zi de zi la Avrig ,si astia sunt greu de dovedit,este????
Sunt zeci si sunt prezenti zi de zi.
fishi nu stiu daca exista braconier din carta care sa nu ii fi facut dosar penal de braconaj. am si dubluri la unii. dar sincer iti spun ce mi-au recunoscut ca au primit amenda 60 lei noi.
jepcarii de la avrig la fel. povestea de mai sus(cu rasp procu) e legata doar de unul din ei.
oare de cate ori sa ii mai prind sa se faca ceva???!!!
si uite asa descoperim un cap al pestelui ca la noi in romania are mai mute capete pestele. se pare ca si asta ne e destinat
da bahSorin scrie:Din acelasi motiv pt care forumurile romanesti de pescuit is plinde candel si de dat la gioale .....Tavi scrie:Bah ce discutie de ****....
Toti astia care scriem pe aici vrem cam acelasi lucruri. Ape mai bune, mai pescoase, braconieri cat mai putini, legi mai bune, respectarea lor...
Io nu cred ca e vreunul din voi plasar, hatar, patron de balta sau mai stiu io ce dusman al pescarului
Imi explica si mie de ce mama dreac ajungem sa invinovatim si sa ne certam intre noi ?
chestie de....muicaaaa suntem neam de piatraaaa....mai ales la mansarda si obraz
cred ca ar mai fi o chestie: avem un talent extraordinar de a vedea doar jumatatea goala a paharului si de improsca cu noroi orice.
Daca cineva face ceva bine, nu putem s-o luam ca atare, cautam ceva ascuns, misterios, o conspiratie, un interes...Musai tre sa-i gasim un defect aluia si sa aruncam cu **** in el.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Aici nu e problema lezarii ci felul in care este expusa problema
e o mica diferenta dintre hai sa facem si fa tu sau de ce nu ai facut tu
aci se creaza cearta si amalgamu. Intr-un final forumul este o expunere de idei nu de fapte
sau ma rog si fapte daca sunt filmate
trebuie renuntat putin la atitudinea cu dezgropat mortii si jumatatile de pahar cand toti ne dorim acelasi lucru
apoi daca incepem anul asa
e o mica diferenta dintre hai sa facem si fa tu sau de ce nu ai facut tu

aci se creaza cearta si amalgamu. Intr-un final forumul este o expunere de idei nu de fapte

trebuie renuntat putin la atitudinea cu dezgropat mortii si jumatatile de pahar cand toti ne dorim acelasi lucru
apoi daca incepem anul asa

Nici o rautate si ca dovada sunt primul posesor al chitantei(ca permis nu-i pot spune) pe 2010 la ajvps fagaras ,care cofirma faptul ca pot pescui pe apele de ses din jurisdictia acestora.pikeman scrie:fishi scrie:e okpikeman scrie:Intr-un final forumul este o expunere de idei ......
ok,am o idee,unii sa-si faca treaba iar ceilalti sa-si vada de treaba ......ce zici pikeman?![]()
sper ca nu a fost o afirmatie cu rautate asta de mai sus...e doar o idee, nu?
mai degraba de a improsca cu noroi oriceTavi scrie:da bah
cred ca ar mai fi o chestie: avem un talent extraordinar de a vedea doar jumatatea goala a paharului si de improsca cu noroi orice.
Daca cineva face ceva bine, nu putem s-o luam ca atare, cautam ceva ascuns, misterios, o conspiratie, un interes...Musai tre sa-i gasim un defect aluia si sa aruncam cu **** in el.
cred ca am mai zis treaba asta de 10 ori ....
De ce nu se pot purta discutii in contradictoriu doar pe idei si argumente fara sa trebuiasca sa se convinga nimeni de nimic .....nu stiu
we agreee to disagree....si asta e ....care-i problema?
Nuuuu...la noi pana nu se iau la tranta la modu stupid nu e bine....
De spre asta e vorba , fishi , a fost o replica de-a mea la ce a zis Tavi . Nicidecum nu m-am referit la tine....innebunisi?
daca si noi intre noi nu ne mai intelegem e grav . Da nu cred ca e cazul
A si a mai intrevenit o moda pe forumu asta ....
Intra unu cu numar de postari cat clasele la tren si incepe sa shocheze ...
se ia de unu de altu , ii face pe toti tampiti, japcari .....etc
evident cativa se enerveaza ( am cazut si io in plasa asta mai demult ) la treaba asta si hop , uite un topic ,, fierbinte '' ....in care se tavalesc unii pe altii , grupa mare
Se lasa cu banari sau nu , cu certuri , candel......nu conteaza ....shou e montat
Un otv forumistic ....senzational , nespa ?
Si uite asa nou venitu face instant rost de nitica ,,popularitarte'' .....numa drecu stie de ce avea nevoie de ea , da avea.....
dupa care se da baiat cuminte si ma baga si chestii de bun simt .....
Culmea , da culmea e ca intotdeauna se gasesc si cativa adepti ai nou venitului , prieteni , clone , chiar forumisti ca no...lumeaa-i mare ....
La crap nu mai vorbim ca acolo circu-i si mai vartos ......
De ce pe alte forumuri de afara nu se intampla asa ceva ?
si si aia sustin de toate mai de valore sau mai stupide sau cum or fi...
Scuze pt ca a parasait carosabilul topicului , masina postarii mele ....poate locul ei e altundeva da poate cativa care mai citesc se vor lasa mai putin antrenati in dispute fara rost
Stima,
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.