suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 05 Ian 2010, 00:10

mino scrie:
danstiucaru scrie:deci?haideti sa bem o bere si gata
eu beau DAB
uni stiu
copii nostri pote vor avea o sansa,alt fel de gandire si sper alte posibilitati
de ex.sebastian al meu,da drumu la carasi inapoi in sopa(dupa de i ameteste putin in galeata)
deci educativa copii asa cum trebuie,este singura sansa,ca noi babi batrani nu stim cum si ce si nici posibilitati nu avem
ca bine zici Dane , :bere:
deci dai tu DAB-ul

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Ian 2010, 13:53

@Alex,daca-mi dai banii aia vin.La un control doua pe luna(sunt mai multe?) pot participa.Sau o sa faci cate unul in fiecare zi,asa cum ar fi normal,ca eu ma duc la lucru zilnic sa-mi castig banii,nu vand iluzii oamenilor.Daca eu nu muncesc azi, nu ma plateste nimeni,la voi cum e?Parerea mea e ca nu-i vad rostul unei asociatzii atata timp cat pe apa lumea nu va vede.De la birou nu potzi starpi braconajul.Nici macar ala cu hatza,ce sa mai vorbesc de cel facut cu acordul autoritatzilor locale.Stii la ce ma refer,nu?
ps:Te implor,nu-mi veni cu "n-am bani de benzina",mai bine poate mai ai din alea cu manz si brutarii.Pare mai filozofic si da bine pe monitor :wink:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 05 Ian 2010, 15:13

ilie are dreptate intrutotul

pescuitorule anul trecut ne-am auzit la telefon de cateva ori si chiar ti-am dat un pont bun referitor la Raul(cel cu balta de la Scoreiu).
-
-
-
mi-ai confirmat ca o sa mergi sa verifici.....eu am venit dimineatza la balta lui raul si am vazut cu ce a venit de pe baraj(caras,crapi,3 somni,2 shalai...etc)te-am sunat din nou si mi-ai spus ca nu a fost nimeni noaptea pe baraj!!!!

de unde aveam pontul .......chiar de la raul care m-a invitat sa merg o noapte doua sa scoatem plasele.
acesta mi-a confirmat ca NOAPTE DE NOAPTE 365 \AN la Scoreiu pe baraj sunt aproximativ 8km de monofilament in apa.

Cu toata exagerarea lui raul sau a mea pot confirma ca 600m de mono are si baga numai el!!!!!

Acum poate nu s-a putut atunci dar 365 zile pe an eu cred ca se gasea o zi cand sa poata fi prins omul asta.

Aaaa si mi-am amitit ,nenorocitul ala de la bac de la Carta chiar nu-l vede nimeni ca si asta e noapte de noapte cu plasele ,vinde peste la toata lumea,dute si cere-i cateva kile si ai sa vezi ca are permanent

nik_01
junior
junior

Mesaj de nik_01 » 05 Ian 2010, 21:13

sa va spun si eu o idee: careva care e in tema,care vede mai des aceste magarii ale braconierilor,oare daca am suna la o televiziune locala,sa mearga careva sa faca un reportaj apoi sa se duca la autoritatiile locale(primarie,politie),sunt curios ce minciuni ordinare vor mai zice :roll:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Ian 2010, 22:13

pescuitorul scrie:.........
3 . ilie un paznic are 6-7 mil salariu. daca iti ofer 9 mil iti lasi serviciul si vii la ajvps????daca vrei sa faci ceva ptr pescuit????
îmi cer scuze ca ma bag in ciorba voastră, însa fiind o zona de interes si pentru mine din punct de vedere al pescuitului,imi permit sa vin cu o interpelare pt pescuitorul:
- îmi puteți detalia, eventual prezenta o fisa a postului de paznic??
ce trebuie sa faca acel paznic pentru a castiga cei 6 sau 7 milioane de lei??

va rog, este o intrebare cat se poate de serioasa, deci aștept un raspuns pe măsura si fără divagații.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Ian 2010, 23:27

cu sau fara rautate adi parerea mea e ca paznicul pazeste sediul AJVPS ca altfel nu-mi pot da seama ce poate pazi :cry:

astept si eu o fisa a postului pentru un paznic ajvps :shock:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 05 Ian 2010, 23:56

E bine ca ati reusit sa identificati vinovatul pentru starea de fapt de pe Olt, in persoana lu' Alex...
ma gandesc ca acum, odata ce ne este clar cine-i de vina, nu mai e o problema pentru nimeni, solutia o sa apara usor...
cel putin in teorie !!!...
eu chiar sunt dezamagit tare, cand vad cum puneti problema...
Adiwolf,
lasa-ma sa te intreb si io ceva, inainte sa-ti detalieze cineva fisa postului unui paznic:
tu, pentru cei 6 milioane de lei te-ai simti motivat sa faci tot ce ai vrea tu sa faca acel paznic pe balta ? adica sa se duca singur si sa se ia de gat cu toti tiganii si toti plasarii si hatzarii in miez de noapte, in zori de zi sau oricand ii cazul ? Atat ! sa se ia de gat cu ei, sa-si puna pielea in bat pentru 6 milioane, ca proces verbal nu poa' sa faca, amenda nu poa' sa dea, sa-i impuste n-are voie !
Ilie,
pescuitorul ti-a oferit 9 milioane nu sa-l insotesti in doua controale pe luna, cum il persiflezi tu, ci ca sa-ti lasi slujba ta de-acuma, sa te duci la ajvps, sa te angajezi paznic si sa-ti faci datoria zilnic, serios, asa cum ai vrea tu sa si-o faca un paznic acuma pe 6 milioane...
adica sa te duci si sa fii tu paznicul ala constiincios de care are nevoie acolo ca ajutor, sa se bazeze pe el ... te simti motivat pentru 9 milioane sa faci ce pretinzi tu la altul sa faca pe 6 milioane ?
imi pare rau, la un asa mod de a pune problema, sunt atatea de zis incat devine inutil sa mai zic ceva...
pe de alta parte nu mi-e dor sa intru intr-o polemica care nu e de dorit, mai ales ca, Adiwolf,... tu stii ca suntem de aceeasi parte a baricadei ...
insa,...! daca am ajuns sa gandim asa, si sa vedem in Pescuitorul , vinovatul de pe Olt,...
inseamna ca Apsalba si ai lui... ne-au invins ma !!!...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Ian 2010, 00:20

Gresit ......tocmai invers , miky ,oarecum alex era speranta sau sti pe cineva mai potrivit ?........da .....eu am renuntat sa visez !

ps. de cistigat cistiga braconaju si pierd pestii !
fir intins !

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Ian 2010, 00:42

mino scrie:Gresit ......tocmai invers , miky ,oarecum alex era speranta
poate pentru tine !
io vad destui pe aici care tin mortis sa-i impute si sa-i dea peste nas,... probabil din prea multa speranta ! :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Ian 2010, 00:51

o sa fi surprins de citi susinatori ar avea pentru ca toti luptam pe aceasi parte a baricadei .Nu are importanta cine conduce atit timp cit se vad rezultate .

cum zicea si ilie , platim si mai mult numai sa se faca ceva cu adevarat.

Da nu vrea nimeni sa ne conduca , asta e .
Tachinarile astea pe forum .........se poate trece peste ele .
fir intins !

Scrie răspuns