suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ilie iti raspund eu. Ca sa infiintezi o asociatie, cu trei angajati, un sef , un contabil si un paznic, e nevoie de minim 1000 membri cu 100 lei/pers. (Fara sa in includ taxa ANPA) Am inclus doar salarii (cu taxe salariale) benzina pentru 2 controale/ sapt si telefoane mobile. Nu masina, sediu, calculator, imprimanta, nimic.
Cam greu de strans 1000 membri intr-o asociatie noua. Sti ca din obisnuinta cei mai multi merg si cotizeaza la "Asociatie" .
Mai realista vad ruperea Asociatiei de vanatori si folosirea banilor doar pentru pescuit.
Cam greu de strans 1000 membri intr-o asociatie noua. Sti ca din obisnuinta cei mai multi merg si cotizeaza la "Asociatie" .
Mai realista vad ruperea Asociatiei de vanatori si folosirea banilor doar pentru pescuit.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
-
- veteran
adriane ai dreptate
greu sa ai 1000 de oameni mai ales cand noi,cei cu rapitori ,suntem putintei(oricum indeajuns)in comparatie cu cei care
isi iau bete din targ cu 20buc
isi iau mulinete cu 15 buc
fire cu 15lei si alte accesorii ieftine
acesti pescari care i vedeti si voi ca umplu zona pe baraj sau sub baraj sau altundeva ,impart si benzina cu inca 3 vecini din bloc
dupa care...umplu locu cu 15-20 de bete
crezi ca acestia,fara sai jgnesc,au vreun interes sa formeze o asociateie
unde trebe sa respecte regulile?cu 2 bete?
cu eliberat de pesti sub masura?
astia ar da bani pe o badoaca de bere,da sau 2..dar nu sa ptr o asociatie,in randul oamenilor civilizati care sa aive si responsabilitati,ce mod de educatie dau ei celor mici care i iau dupa ei pe ape?jale
greu sa ai 1000 de oameni mai ales cand noi,cei cu rapitori ,suntem putintei(oricum indeajuns)in comparatie cu cei care
acesti pescari care i vedeti si voi ca umplu zona pe baraj sau sub baraj sau altundeva ,impart si benzina cu inca 3 vecini din bloc
astia ar da bani pe o badoaca de bere,da sau 2..dar nu sa ptr o asociatie,in randul oamenilor civilizati care sa aive si responsabilitati,ce mod de educatie dau ei celor mici care i iau dupa ei pe ape?jale
......kingofbeasts scrie:o buna metoda de a diminua braconierii ar fi o falsa campanie mediatica care sa induca ideea ca pestele din olt e
total gresit o solutie ar fii cursurile intensive de goblen viteza si ikebana in spatiu toate gratuit pt braconieri tot utile ar fi si cursurile de resemnare si lamentare inutila pt pescari .
sa nu ne adresam autoritatilor ca nu are rost politia nu vine in control si nu are rost sa sunam de la anpa un vine nimeni in concluzie sa nu sunam de la jandarmi nu vine sa nu sunam ajvps ..... ... ... sa facem reclamatii .... sa nu facem ca nu se intimpla nimic ....sa nu deranjam .... cam la asta se rezuma toate discutiile pe aici. asa ca sa ne relaxam si noi si sa stam cuminti sa ne lamentam fiecare ca nimeni nu face nimic iar daca cineva are o propunere sa o faca ca ori cum nu se va rezolva nimic . nici eu nu mai inteleg nimic de cite ori am scris acest cuvint.
inca ceva ilie se va discuta asta nu doar la anu pe vremea asta ci inca 200 de ani daca vom sta sa ne plingem de mila fara sa facem nimic . eu am propus o cale de a atrage atentia autoritatilor .asta a fost ideea mea sa ne facem auziti .ideea ta era sa ne relaxam cu un goblen...
acum ca gluma si sa nu ma judecati prea aspru pt ideea murdara propun sa ne relaxam cu totii cu laxative pe maluri sa la fie scirba sa mai calce careva pe acolo si astfel sa rezolvam problema
astept ideile tale ilie

salutari adi .Adrian SB scrie:Ilie iti raspund eu. Ca sa infiintezi o asociatie, cu trei angajati, un sef , un contabil si un paznic, e nevoie de minim 1000 membri cu 100 lei/pers. (Fara sa in includ taxa ANPA) Am inclus doar salarii (cu taxe salariale) benzina pentru 2 controale/ sapt si telefoane mobile. Nu masina, sediu, calculator, imprimanta, nimic.
Si asta cu ruperea in doua era o idee mai veche da ......o ramas in aer nu mai tin minte .E foarte adevarat ca e ce-a mai la indemana pentru ca au si logistica si tot ce trebuie ,dar sa zicem ca nu merge din un stiu ce motive .Mai ramane a doua varianta care dupa calcule matematice nu iese doar ........poate cu reclama agresiva prin toate mediile pentru a stringe membri ca daca pui mina pe apele importante o sa vina toti la tine, ma gindesc eu, si daca vin trebuie garantat ca primesc si ceea ce trebuie in schimb.
fir intins !
-
- veteran
de obicei sunt optimist
dar noi ne vom alege doar cu niste pareri scrise pe forum,atata,poate o sa ne mai intalnim intre noi,asa la o iesire si cam atata.mai mult nu poti face
si daca merg cu 2-3 amici dupa mine la o pescuiala,vedem raul din jurul nostru si ne amaram,ne necajim si atata.nu putem sari la cei care sunt oamneni cu mintea aburita de alcool,niciodata treji,noi cei care avem familii,responsabilitati,nu ne putem risca,ei nu au discernamant si nu au ce regreta daca iti da cu un bolovan in cap
nu putem lua noi masuri,decat sa facem sesizari continue,astai ultima sansa,sa facem o hartie pe care sa o semnam si sa o ducem unde trebuie,sa o predam sa cerem sa se ieie masuri
io duc eu lu ion hansis asta ,dei primar
dar noi ne vom alege doar cu niste pareri scrise pe forum,atata,poate o sa ne mai intalnim intre noi,asa la o iesire si cam atata.mai mult nu poti face
si daca merg cu 2-3 amici dupa mine la o pescuiala,vedem raul din jurul nostru si ne amaram,ne necajim si atata.nu putem sari la cei care sunt oamneni cu mintea aburita de alcool,niciodata treji,noi cei care avem familii,responsabilitati,nu ne putem risca,ei nu au discernamant si nu au ce regreta daca iti da cu un bolovan in cap
nu putem lua noi masuri,decat sa facem sesizari continue,astai ultima sansa,sa facem o hartie pe care sa o semnam si sa o ducem unde trebuie,sa o predam sa cerem sa se ieie masuri
io duc eu lu ion hansis asta ,dei primar

-
- veteran
asa ii cum spui tu dane pana in momentul in care "x" asociatie ia apa aia in primire pai tot "x" asociatie impune respecatrea legii si ala cu poca lui de 20 /buc nu are decit sa merga pe o apa unde nu vine nimeni in control si il lasa sa faca ce-l taie capu si dac nu mai este nici o apa libera la braconat atunci o sa se lase de sportu asta ori plateste amenzi una dupa alta , una dupa alta pina ce se educa tipu sau tipii aia de pun bani la benzinadanstiucaru scrie:adriane ai dreptate

fir intins !
-
- veteran
ilie ai fost la adi la firma????nu mai retin.ilie scrie:Dar de ce nu-l intrebatzi voi pe Alex ce-l impiedica sa faca o asociatzie noua?Sunt curios ce o sa va raspunda.
Mai astept inca ideile tale" lupule"ptr. starpirea braconajului.Pariu ca la anul in perioada asta va fi aceeasi discutzie?
daca ai fost atunci intrebarea ta nu isi mai are rost.
ca asa te intreb si eu : daca lucrezi la fabrica de paine de ce nu iti faci brutaria ta???sau mai pe romaneste tu te-ai sui pe manzul nefatat???si nu uita ca daca lucrezi la paine la framantat si mie nu imi place painea nu vin la tine sa spun ca nu e buna si de ce nu iti faci brutaria ta!!!
ps:1. nu e cu rautatea cu care ai scris anumite postari
2. si o parte din raspunsuri ti le*a dat adrian deja(daca e greu de inteles asta nu mai e problema mea)
3 . ilie un paznic are 6-7 mil salariu. daca iti ofer 9 mil iti lasi serviciul si vii la ajvps????daca vrei sa faci ceva ptr pescuit????
-
- veteran
deci?haideti sa bem o bere si gata
eu beau DAB
uni stiu
copii nostri pote vor avea o sansa,alt fel de gandire si sper alte posibilitati
de ex.sebastian al meu,da drumu la carasi inapoi in sopa(dupa de i ameteste putin in galeata)
deci educativa copii asa cum trebuie,este singura sansa,ca noi babi batrani nu stim cum si ce si nici posibilitati nu avem
eu beau DAB
uni stiu
de ex.sebastian al meu,da drumu la carasi inapoi in sopa(dupa de i ameteste putin in galeata)
deci educativa copii asa cum trebuie,este singura sansa,ca noi babi batrani nu stim cum si ce si nici posibilitati nu avem
ca bine zici Dane ,danstiucaru scrie:deci?haideti sa bem o bere si gata
eu beau DAB
uni stiu

fir intins !