suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 04 Ian 2010, 20:53

@Pikeman Am taiat si eu plase, si o sa mai tai, cate gasesc. Eu ma refeream la faptul de a merge organizati, intr-o actiune fara a anunta si un "organ" competent. In acel moment pot cei care au bagat plasele sa anunte acel organ ca se baga plase, si din vanator sa devii vanat!

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 04 Ian 2010, 21:01

soarta !
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Ian 2010, 21:09

Dar de ce nu-l intrebatzi voi pe Alex ce-l impiedica sa faca o asociatzie noua?Sunt curios ce o sa va raspunda.
Mai astept inca ideile tale" lupule"ptr. starpirea braconajului.Pariu ca la anul in perioada asta va fi aceeasi discutzie?

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Ian 2010, 21:32

ideea de asociatie nu sau club nu prea mai are priza(desi si eu as fi fost pentru) dar autoritatile,pe de alta parte , sunt platite si din banii nostrii ceea ce face sesizarea lor cu atat mai justificata. bun daca fac numai eu scrisori in nume propriu cineva printr-un birou o sa zica "altul care latra la luna incearca sa faca valuri , faceti-i un raspuns politicos sa taca dracu din gura ca n-avem timp de prostiile lui!" . asta a fost si unul din motivele care m-a facut sa postez pe alt topic model de adresa ccatre unele autoritati ,in ideea ca vor mai fi si altii care o vor trimite .treaba e ca pentru ca o problema sa fie tratata cu seriozitate ea trebuie sa aiba un anumit grad de reprezentativitate , deci trebuie sa fie de la multi in sus cei ce o sesizeaza ca sa aiba un efect minim.
de fapt ce tot vorbrsc eu degeaba si consum timp si energie cand (bine zicea cineva pe aici ) mai bine ma apuc de goblenuri , sau mai bine de atelier (home made lures)

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Ian 2010, 21:36

ps . alex ar trebui sa-si puna painea in joc pentru fanteziile noastre (pentru ca pentru el cu asta echivaleaza o asociatie noua) iar la o adica la cat de bine ne coalizam in ideicand ar veni vorba de practica ar trebui sa instaleze prea multe oglinzi in jurul lui care sa tina loc de membrii

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Ian 2010, 21:38

ilie scrie:Pariu ca la anul in perioada asta va fi aceeasi discutzie?
aceeasi discutie va fi cat timp e peste in apa si saraci pe mal 8) :twisted:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 04 Ian 2010, 21:39

@king , "dati-mi un punct de sprijin si voi misca pamantul!" prea te dai repede batut acum .Facem si lures de alea da sa vedem de se misca ceva , astept si eu un raspuns la intrebarea pusa de ilie . 8)
fir intins !

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Ian 2010, 21:44

o buna metoda de a diminua braconierii ar fi o falsa campanie mediatica care sa induca ideea ca pestele din olt e infestat cu nu-sce virus si o gramada de oameni sunt prin spital dupa ce au consumat peste ,icre si preparate de revelion, iar dintre ei vreo 3-4 au murit , nustiu cati sunt in coma . mai mult zilnic se interneaza tot mai multi si se ia in calcul introducerea in carantina a celore afectati. :idea: 8) :twisted: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 04 Ian 2010, 21:56

psssss
eu am auzit de un tip care sia investit intro pusca cu luneta
doamne fereste
cica are treaba doar cu uni

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 04 Ian 2010, 22:00

kingofbeasts scrie:o buna metoda de a diminua braconierii ar fi o falsa campanie mediatica care sa induca ideea ca pestele din olt e infestat cu nu-sce virus si o gramada de oameni sunt prin spital dupa ce au consumat peste ,icre si preparate de revelion, iar dintre ei vreo 3-4 au murit , nustiu cati sunt in coma . mai mult zilnic se interneaza tot mai multi si se ia in calcul introducerea in carantina a celore afectati. :idea: 8) :twisted: :lol:
Buna idea, sau ar trebui sa i "'curentam noi pe ei

Scrie răspuns