suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
ideea de asociatie nu sau club nu prea mai are priza(desi si eu as fi fost pentru) dar autoritatile,pe de alta parte , sunt platite si din banii nostrii ceea ce face sesizarea lor cu atat mai justificata. bun daca fac numai eu scrisori in nume propriu cineva printr-un birou o sa zica "altul care latra la luna incearca sa faca valuri , faceti-i un raspuns politicos sa taca dracu din gura ca n-avem timp de prostiile lui!" . asta a fost si unul din motivele care m-a facut sa postez pe alt topic model de adresa ccatre unele autoritati ,in ideea ca vor mai fi si altii care o vor trimite .treaba e ca pentru ca o problema sa fie tratata cu seriozitate ea trebuie sa aiba un anumit grad de reprezentativitate , deci trebuie sa fie de la multi in sus cei ce o sesizeaza ca sa aiba un efect minim.
de fapt ce tot vorbrsc eu degeaba si consum timp si energie cand (bine zicea cineva pe aici ) mai bine ma apuc de goblenuri , sau mai bine de atelier (home made lures)
de fapt ce tot vorbrsc eu degeaba si consum timp si energie cand (bine zicea cineva pe aici ) mai bine ma apuc de goblenuri , sau mai bine de atelier (home made lures)
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
o buna metoda de a diminua braconierii ar fi o falsa campanie mediatica care sa induca ideea ca pestele din olt e infestat cu nu-sce virus si o gramada de oameni sunt prin spital dupa ce au consumat peste ,icre si preparate de revelion, iar dintre ei vreo 3-4 au murit , nustiu cati sunt in coma . mai mult zilnic se interneaza tot mai multi si se ia in calcul introducerea in carantina a celore afectati.

-
- veteran
- Rapala Man
- veteran
Buna idea, sau ar trebui sa i "'curentam noi pe eikingofbeasts scrie:o buna metoda de a diminua braconierii ar fi o falsa campanie mediatica care sa induca ideea ca pestele din olt e infestat cu nu-sce virus si o gramada de oameni sunt prin spital dupa ce au consumat peste ,icre si preparate de revelion, iar dintre ei vreo 3-4 au murit , nustiu cati sunt in coma . mai mult zilnic se interneaza tot mai multi si se ia in calcul introducerea in carantina a celore afectati.![]()
![]()
![]()