suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 04 Ian 2010, 19:16

[quote="grey-wolf"]daca ei nu fac nimic sa nu facem nici noi. sa ne punem palma in c u r si sa stam degeaba.
sau sa ne facem barconieri si noi ??? :twisted:[/quote]

Nu zice nimeni sa nu facem, si eu fac, dar rezultatele sunt aproape nule. Propunerile de rangeri care fac singuri dreptate nu mi se par oK. Veti merge sa scoateti o plasa bagata de altcineva, iar cand veti fi cu plasa in mana va veni "organul" de control si te va prinde in flagrant. Ori veti prinde cativa si veti "bumbaci" (vorba cuiva de pe forum), uitand ca asta este o infractiune, iar daca o faceti trebuie sa tineti cont ca cei care practica spinningul merg de multe ori singuri la pescuit, si s-ar putea sa dati nas in nas cu cei pe care tocmai i-ati batut sau oferit "organelor", ( ei de obicei umbla in grupuri bine organizate si nu prea le pasa de lege)
Asa ca: cata vreme nu avem legile de partea noastra, facem ce putem(si merita), dar nu cred ca vom vedea rezultate in afara de satisfactia proprie!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 04 Ian 2010, 19:56

Eu inca mai astept ca lupul- gri sa-si scoata palma de sub fund si sa vina cu idei.Hai ca nu-i asa greu,nu?

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Ian 2010, 20:05

grey-wolf scrie:multumesc de raspuns pescuitorule.
pt dorin_sb dreptate cu bita nu se poate! am transforma locurile de relaxare in zona de razboi si asta ar fi nasol rau. si nu doar pt masini!
cred ca singura solutie pt moment ar fi stresarea permanenta cu telefoane a posturilor de politie si cu reclamatii [la adresa militienilor] in cazul in care acestia nu iau masuri . chear daca efectele nu se vor vedea imediat macar sa insistam ca in final tot se va intimpla ceva.
daca braconieri ne deranjaza sa ii deranjam si noi :wink:
asta e un raspuns care nu ar fi trebuit dat daca citeai din urma ce am scris valabil pt ilie si iovys

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Ian 2010, 20:07

iovys scrie:
grey-wolf scrie:daca ei nu fac nimic sa nu facem nici noi. sa ne punem palma in c u r si sa stam degeaba.
sau sa ne facem barconieri si noi ??? :twisted:

Nu zice nimeni sa nu facem, si eu fac, dar rezultatele sunt aproape nule. Propunerile de rangeri care fac singuri dreptate nu mi se par oK. Veti merge sa scoateti o plasa bagata de altcineva, iar cand veti fi cu plasa in mana va veni "organul" de control si te va prinde in flagrant. Ori veti prinde cativa si veti "bumbaci" (vorba cuiva de pe forum), uitand ca asta este o infractiune, iar daca o faceti trebuie sa tineti cont ca cei care practica spinningul merg de multe ori singuri la pescuit, si s-ar putea sa dati nas in nas cu cei pe care tocmai i-ati batut sau oferit "organelor", ( ei de obicei umbla in grupuri bine organizate si nu prea le pasa de lege)
Asa ca: cata vreme nu avem legile de partea noastra, facem ce putem(si merita), dar nu cred ca vom vedea rezultate in afara de satisfactia proprie!
:lol: :lol: :lol:

iovys ma scuzi, dar in dreptatea ta esti haios :lol:
plutim pe o corabie in deriva, drept dovada alegerile de anu asta
si ca sa intelegeti deriva asta mai bine uite cum functioneaza iovys:

1. el ne zice noua ca daca vine l'organe cand suntem cu mana pe plasa HAP ne-a parlit ca noi am bagat-o acolo , nimic mai adevarat
2. o pagina mai inainte unu si altu se contrazic ca acelasi l'organe nu face nimic pe apa si d'aia ii plasa acolo :lol:

Acu io ma intreb de ce am taiat de fiecare data plasele cand mi so agatat naluca in ele si nu le-am lasat :oops: mare prostan mi's...ba mai mult trebea sa las si vobleru cadou la plasar

Daca nu puneti mana si asteptati pe l'organe sa o faca mi clar :lol:
Nu trebe "bumbacit" nimeni, astia cu plasele nu prea shad langa ele si daca o fac nu se baga prea usor la comentat cand tu operezi cu brisca ca ei nu stiu cine esti, poti fi pescar sau foarte bine l'organe...vorbesc aci pe apele interioare, ca sunt, ce e drept balti si zone cu activisti organizati, mai ales la Dunare

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Ian 2010, 20:08

ma strofoc sa rasp de mai demult dar netu e asa cum e si tara .adica merge prost am mai trimis un raspuns care nu a aparut si nu stiu de ce .

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 04 Ian 2010, 20:13

grey-wolf scrie:
grey-wolf scrie: cred ca singura solutie pt moment ar fi stresarea permanenta cu telefoane a posturilor de politie si cu reclamatii [la adresa militienilor] in cazul in care acestia nu iau masuri . chear daca efectele nu se vor vedea imediat macar sa insistam ca in final tot se va intimpla ceva.
daca braconieri ne deranjaza sa ii deranjam si noi :wink:
asta e un raspuns care nu ar fi trebuit dat daca citeai din urma ce am scris valabil pt ilie si iovys
sa se amendeze singuri ? :roll: nu prea cred , de deranjat sigur ii deranjezi cu telefonu. :lol:
fir intins !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Ian 2010, 20:17

mino scrie:Am o solutie eficienta fara telefoane , filme , poze si alte dar ......trebuie sa si vrea cineva sa faca asta .

idea este urmatoarea : Asociatie (facuta de pescari pentru pescari ), ape (ex. tot oltu din judet) , masini patrule + politie , si aplicata legea la singe fara mila.Chiar daca asta implica costuri mai mari la permise cum zicea ilie .

o fi greu , o fi usor nu stiu dar asa vad eu "iesirea din criza ".

ar fi aceasta o posibilitate dar nu stiu citi ar fi de acord. au mai fost discutii pe tema asta pe forum care au ajuns sa fie doar discutii in contradictoriu . eu sunt pentru deci suntem 2 sa vedem citi se mai aduna

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Ian 2010, 20:24

da mino daca ar fii cinstiti nu ar trebui sa se amendeze. daca nu poate au un sef care are si el un sef care are si el alt sef care poate isi va face treaba. daca nu macar sa dau si eu tel ca de aia dau bani pe abonament :twisted: sa deranjez autoritatile :twisted:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 04 Ian 2010, 20:35

grey-wolf scrie:d daca nu macar sa dau si eu tel ca de aia dau bani pe abonament :twisted: sa deranjez autoritatile :twisted:
atunci baga mare !

stiu ca or mai fost discutii dar eu incerc sa readuc discutia pentru ca anul trecut a fost un an de groaza sub tutela ANPA.Mai mult ca niciodata acum trebuie facut ceva si sper eu se va gasi cineva sa faca treaba asta , cineva care se pricepe.Stiu pe cineva da nu zice nimic :roll: 8)

ps . noutati ! se prinde avat de 6 k la hata si scobari .
fir intins !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Ian 2010, 20:45

pai nu stiu daca ne gindim la aceeasi persoana dar daca da nu cred ca mai zice la cite i sau dat peste nas si la cite acuze au fost pe acolo . hai sa vedem daca mai vor si alti ca doar noi doi suntem cam putini

Scrie răspuns