Ciudat, ieri am fost acolo si spectacolul de are zici era facut de "avat" de 200-300gr cele mai mari atacuri fiind de maxim 2kg. in cautarea pestilor , mai ales a shalaului au cazut prada 3 twistere si am renuntat trecand pe avat cand s-a luminat...mam ales cu driluri de avatei de 200gr si am facut greseala fatala...am plecat pe jos la Porumbacu...drum lung, dar la mal ciudatenii mari...apa avea 20cm si era plina de obleti iar mai in fata juma de metru si iarba, ei bine de aici ieseau avatii de 2kg si bagau spaima in obleti...bineinteles incercarile de ai pacali au esuat.horacleus scrie:Absolut frustrant pescuitul pe barajul de la Avrig. Am dat 3 ore cu shaduri, woblere, cicade, linguri si nimic.Frustrant in masura in care spectacolul avatilor(probabil) era in toi.Am vazut avati linga mal care aveau usor 3-4 kg.
Apropo, e voie sa pescuiest cu barca?
Cu toate ca am auzit multe despre avrig in special despre talia pestilor si agatatori eu nu am apucat sa vad decat a doua parte...sau poate trebuia sa merg cu mult in aval fata de hidrocentrala? Stie careva la fix pe unde se prinde bine, in dreptul portilor? macar sa stiu unde as putea lasa niste linguri grele