suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 17 Oct 2006, 12:22

salut nicky.am si eu o intrebare de intrebare :shock: ,merita sa dau 200euro pe o barca care tine o greutate de 500kg si are motor de 1O``cai`` 8) ,ca nu stiu care sunt scorurile prin tara la barci si ma interesa asa informativ,ce spui :?:vad ca in rest itzi merge bine tot pe malul oltului sper ca la anul poate bagam o partida inpreuna cu barcile :wink: ,poate facem si un rafting pe olt,ne dam drumul de la avrig si sa vedem pana unde ne duc barcile :D .fir intins

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 17 Oct 2006, 15:22

mai nu prea se merita dar parca as lua-o io. ce zici, mi-o aduci mie si-ti dau 200 euro si-o bere? :lol:

La banii astia e aproape gratis.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Oct 2006, 20:24

damio mie. iti dau 210E pe ea serios, e pomana. ai uitat sa specifici daca e gomflabila sau de lemn, ai si motor la ea, ce poti cere mai mult, eu incerc sa achizitionez una pe la 5 milioane dar nush ce sanse am la un raport calitate / pret bun si inca fara motor :roll: asa ca nu mai sta pe ganduri :wink: (atentie la material)

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 19 Oct 2006, 08:48

daca tot ziceai de barci....la asa preturi...si ca sa nu transformam forumul intr-o licitatie...daca poti face rost de mai multe posteaza-le pe forum(banuiesc ca din ue de undeva-ca "e " mai lesne p-acolo)....si nu cred ca o sa fii dezamagit.............asa o sa te duca fiecare in locul lui secret in care se poate ajunge cu barca cand o sa-i faca proba---just kiddin'...... :D
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 22 Oct 2006, 00:02

"ue"...era vorba.....Azi am batutu Oltul in sus si in jos ..........in lung si-n laaaaaaaaaaaaat...............fara bat doar la adunat opinii"...............cred ca nu am mai vazut pescari asa dezamagiti de mult timp.........ape mici,peste-pauza.................that's life-in schimb eu am aflat ceva ponturi la doamna essox............daca e ceva sigur vi le vand......dar sa nu retineti prea mult sau sub dimensiuni
MARlACHI

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Oct 2006, 02:06

@liviu putem sa facem o comparatie de ponturi la cumatra daca vrei ca si eu am tras niste ture...mai ies marti in directia Avrig si vedem daca avem motive sa tragem concluzii :lol: :lol: :lol:

miahi
utilizator nou
utilizator nou

ZI

Mesaj de miahi » 27 Oct 2006, 08:30

Daca tot ati tras concluzii... faceti share fratilor...

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 30 Oct 2006, 13:26

salutare 8) .barca era gonflabila de calitate ca alea de armata cu motor ce mai sau a fost :cry: ca am sunat a doua oara a patra zi,pana am convinso pe nevastamea si dusa a fost a luat-o altul sa-l frec,mi-o ciuda :evil:si cu toate astea era sa mai fac si o gafa :x ,am luat un batz de muscarit de carbon din patru bucatzi 2.70m de la abu garcia cu mulineta abu garcia snur,forfac,si'' traista'' ptr el toate erau set,clasa 5-6 la 119euro+5muste cadou toate noi noutze cu asigurarea cas calitate de la cel care vindea,incantat il iau si ma duc acasa eram in al noualea cer :P si cand ma calmez dupa vreo 3beri :lol: incep sa-l iau la purecat sa vad ce-i de el,si surpriza mulineta avea piese de plastic,era defecta frana,snurul facea figuri era de slaba calitate,si uite asa din groapa in groapa ma ia nervi mai dau pe gat vre-o 2beri si nu dorm toata noaptea de nervi,nevastamea suparata.ma duc a doua zi sa inapoiez ''sculaaa'' si sa intreb cum ii posibil asa ceva cand eu am cerut calitate nu plastic,si alt tip care era acolo incepe sa imi explice ca de fapt cine mi-a vandut nu lucra de mult in domeniu si venise sa tina locul,imi iau bani inapoi si ma duc sa ma uit mai bine la alte betze si surpriza vad alta mulineta dar toate rotizele de fier calitate 35euro,batz clasa5-7 cu maner de fier 2buc mai tzapanos nu asa de usor ca celalat 49euro,forfac(din acela conic )3.59euro,snur de profi 34euro si fac socoteala si era cu 15euro mai mult de cat era celalat, ii explic la celalalt tip ramane masca si da din umeri.plec impacat cu gandul ca mi-am recuperat bani si cu intrebarea :?: :?: oare in tara tot asa de scumpe is betzele de muscarit ca vreau sa ma apuc si eu de sportul asta si is incepator CE SPUNETZI :?: :?: MERITA :?: :?:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

suntem si Sibieni ?

Mesaj de liliacul007 » 04 Noi 2006, 11:39

Salutare.......in luna lui noiembrie, ati mai fost careva la vreo partida de pescuit pe Olt???Care mai e treaba?Tot asa de mica e apa?????
Ultima data am fost la Bradu , dar era apa extraordinar de mica, puteam sa abordez locuri care alta data ma uitam de departe la ele...... :D

ALOHA........... :) :) :)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 04 Noi 2006, 12:09

tot vroia sa ies la porumbacu, dar cu zapada, si mai ales cu vantul asta am renuntat la idee, incerc pe marti, dar cel mai probabil pe langa brasov pe olt, dupa avat si stuk :twisted:

Scrie răspuns