salutare

.barca era gonflabila de calitate ca alea de armata cu motor ce mai sau a fost

ca am sunat a doua oara a patra zi,pana am convinso pe nevastamea si dusa a fost a luat-o altul sa-l frec,mi-o ciuda :evil:si cu toate astea era sa mai fac si o gafa

,am luat un batz de muscarit de carbon din patru bucatzi 2.70m de la abu garcia cu mulineta abu garcia snur,forfac,si'' traista'' ptr el toate erau set,clasa 5-6 la 119euro+5muste cadou toate noi noutze cu asigurarea cas calitate de la cel care vindea,incantat il iau si ma duc acasa eram in al noualea cer

si cand ma calmez dupa vreo 3beri

incep sa-l iau la purecat sa vad ce-i de el,si surpriza mulineta avea piese de plastic,era defecta frana,snurul facea figuri era de slaba calitate,si uite asa din groapa in groapa ma ia nervi mai dau pe gat vre-o 2beri si nu dorm toata noaptea de nervi,nevastamea suparata.ma duc a doua zi sa inapoiez ''sculaaa'' si sa intreb cum ii posibil asa ceva cand eu am cerut calitate nu plastic,si alt tip care era acolo incepe sa imi explice ca de fapt cine mi-a vandut nu lucra de mult in domeniu si venise sa tina locul,imi iau bani inapoi si ma duc sa ma uit mai bine la alte betze si surpriza vad alta mulineta dar toate rotizele de fier calitate 35euro,batz clasa5-7 cu maner de fier 2buc mai tzapanos nu asa de usor ca celalat 49euro,forfac(din acela conic )3.59euro,snur de profi 34euro si fac socoteala si era cu 15euro mai mult de cat era celalat, ii explic la celalalt tip ramane masca si da din umeri.plec impacat cu gandul ca mi-am recuperat bani si cu intrebarea

oare in tara tot asa de scumpe is betzele de muscarit ca vreau sa ma apuc si eu de sportul asta si is incepator CE SPUNETZI

MERITA