suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 10 Noi 2006, 11:47

o sa incerc eu uichendu' asta.avrig-porumbacu'-scorei......si o sa postez......am mai incercat seara cate putin...pe olt in zone in care stiam ca este stiuca ....dar slabut......atacuri de marle si avatei.......
...sunt tare curios daca s-a mai prins salau pe olt.....eu l-am tot cautat fara rezultat....1 singur....de vreo 2-3 luni....
MARlACHI

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 10 Noi 2006, 15:24

Am fost azi vreo 3 ore la Turnu Rosu. Gramezi de moloz si pietris...apa mica. M-am bagat in lanurile de porumb (ceea ce a mai ramas din ele) si am lansat in mai multe locuri de pe malul cu soseaua. 2 marlitze pana in 700 g, dintre care una a apucat oscilanta mai ceva ca un biban. Sper sa isi revina. Pupate si eliberate amandoua, bineinteles. La baltile de la Sebes- Olt, imposibil sa pescuiesti- e santier: excavatoare, bascule, etc...
Pe unde ati mai fost in zona?
Mihai P.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Noi 2006, 16:07

io am iesit peo balta p'aci pe la brasov (ma mancat undeva) si o batut afurisitu de vant de mam enervat rau, numai valuri valuri, sper sa ajung pe saptamana viitoare in zona :wink:

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 11 Noi 2006, 17:31

Salut tuturor :P Nu stiu cum stati voi ,daca v-a intrat ceva saptamana trecuta, dar la mine a fost antrenament.Nu ai loc sa dai la spin de atatia asa zis pescari care dau cu triunghiuri si cu te miri ce (au cate 5-6 sau mai multe bete insirate pe tot malul),bauti si cu chef de cearta.Baltile sunt stoarse de plasari si nici macar marlitele de un an sau doi nu le iarta .Saptamana trecuta am iesit de 2 ori dar in afara de un avatel ( cam 500 gr ) urechiat si trimis dupa parinti ,nimic ,nula ,zero :?: :?: :?: .Voi cum stati ? :roll: :roll: 8)
Vreme buna ,fir intins !

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 11 Noi 2006, 18:47

Da, e foarte adevarat ce spui tu. Asta se intampla peste tot in tara asta. Pacat. Avem o bogatie de care ne batem joc cu nesimtire si mojicie. Ne meritam soarta si mizeria in care ne scaldam. Le doresc la toti "pescarii" acestia de care se tot vorbeste si pe care ii vedem cu totii pe balta sa se innece si sa se duca naibii!
Mihai P.

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

suntem si Sibieni ?

Mesaj de liliacul007 » 14 Noi 2006, 13:30

Salutare :D .....stie careva daca e la fel de mica apa prin zona Bradu???
Ca vreau sa ies sapt viitoare, si nu stiu pe unde sa merg......:roll: :roll: :roll:
Sau cum mai merg si alte locuri...ca am luat o pauza cam mare in ultima vreme si nu mai stiu nik despre Olt..............ms

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 15 Noi 2006, 23:29

salutare....trebuie sa ma incadrez si eu in categoria celor dezamagiti...de data asta dau vina din nou pe ape si pe vreme ...poate daca erau apele ceva mai mari si vremea ceva mai blanda fara vantul penetrant...ar mai fi fost vreo sansa de ceva stiuca pe olt....dar in conditiile....pe care le-am enumerat.......pauza totala....azi in drum spre sibiu...am zabovit cateva zeci de secunde pe podul de la bradu....am obsservat ca au mai crescut apele.....sper sa raman cat de cat stabile ,,,sa mai putem posta si cate o poveste cu stiuci....ca alte specii...le-am cam uitat...doar pozele si amintirile ce mai dau cate un fior ca a fost candva ceva frumos,care sa creasca nivelul adrenalinei..........:-(
pacat ca nu putem transforma(din cate vad )timpul trecut si-n cel prezent.....ca sa nu mai zic de viitor......ca ma pufneste rasul ...un ras necajit rau de tot care sa acopere orice urma de parere de rau....cica ceea ce ne facem cu mana noastra.....se numeste...........................lucru manual.......cred ca si ce fac altii de se resfrange asupra noastra.........tot asa se numeste.................... :x
MARlACHI

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 15 Noi 2006, 23:31

liliacul007 o sa te tin la curent cu cotele apelor Oltului in urmatoarele zile....pana in uichend :D
MARlACHI

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 19 Noi 2006, 21:08

Am facut duminica o incursiune pe Olt, profitand de vremea superba de afara. La Avrig, pe bratul mort, deja au inceput baboiarii si nici vorba de blinkerit pe singurul luciu de apa lipsit de vegetatie. Sub baraj- apa foarte mica. Am intalnit inca 3 confrati in ale spin-ului, care au prins ca si mine: 0
In schimb, din pacate, s-a reluat sportul national de iarna- hatza.
La coada barajului, peisaje superbe si o multitudine de locuri pretabile de stiuca, biban, avat si chiar salau, insa nicaieri, nu am vazut nici macar o saritura sau o bolboroseala a apei. De pe mal, din barca, NADA. Vobler (de la Salmo la Rapala), oscilanta (de la Gipo la Berti) si rotativa 4 si 5 (de la Dam la Mepps), chiar si twister nu au dat nici un rezultat. In concluzie, mult aer proaspat si peste in vise. Bye
Mihai

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2006, 22:16

:cry: aceleasi dezamagiri in Porumbacu si Sarata si pe tot oltul intre cele doua locatii...si baboiari la greu , chiar au retinut un pix cat palma mea de lung, oricum nici ei nu luasera nimik si se plangeau...asai in weekend :evil:

P.S> @liviu ai fost duminica la Sarata cu un matiz albastru? :?:

Scrie răspuns