suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 23 Noi 2006, 12:37

Mai, nu fiti rai... :shock: Dati-mi o idee de un loc cat de cat in portiunea de la Scorei.
Mihai

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2006, 12:53

_Mihai_ scrie:Mai, nu fiti rai... :shock: Dati-mi o idee de un loc cat de cat in portiunea de la Scorei.
e o balta spre sarata, nu aia cu plata, in weekend is baboiari dar ai destule locuri de dat, in rest nush, nu ma incanta zona, e mult pietris si nu renteaza la stuk, in schimba daca bati malul dinspre sarata spre porumbacu pe partea cu gara ai ceva sanse(si balta e tot pe malul cu gara, malul stang) , pe celalalt mal e balta din colun...cu taxa

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Noi 2006, 12:58

Sub baraj - clasic si plin de pescari
Balta lu Virgil (Colun)- scump si nu stiu daca merita
Aici tre sa ai grija ca mai e un patron care a luat o parte de balta - s-ar putea sa platesti de 2 ori
Balta de catre sat, aprox in dreptu garii - am pescuit o singura data cateva ore, rezultate 0, dar arata misto si e mare
Mai e un bratz mort cobori de la baraj la vale undeva pe stanga, comunica cu Oltu - cred ca e vorba de balta cu pietris de care zicea Pikeman

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 23 Noi 2006, 13:06

Sub baraj, intra-devar, plin de pescari si majoritatea in cautare de baboi...
La Colun, misto, dar ciudat...ori nu stiu eu sa dau...ori nea' Virgil drogheaza pestii.
Balta de langa gara nu o cunosc.
Bratul mort care comunica cu cursul actual al Oltului e super, am luat acolo stiuca, dar e destul de nasol fara barca, pentru ca pe malul dinspre Porumbacu (cum ar veni), e apa mica, iar pe malul dinspre Scorei sunt copaci.
Mai ramane Oltul in jos de hidrocentrala, sperand sa pice vreun avat sau salau.
Voi pe unde v-ti gandit?
Oricum, sunt intr-o Dacie gri mult incercata...un adevarat jeep pentru pesti :roll:
Mihai

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 23 Noi 2006, 13:07

Sorry pt. greseala....tastatura, bat-o vina :oops:
Mihai

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2006, 13:17

tin sa te contrazic, malul sarata-porumbacu l-am batut duminik trecuta, is intradevar zone cu apa mica langa mal, dar la mijlocu distantei is golfulete cu iarba si ceva mai adanci, eventual dai in fata lor, plus ca mai spre porumbacu ambele maluri is flancate de stuf si cu ceva la 20gr poti ajunge catre malul celalalt, io am aruncat o lingura pana acolo, acu o sa incerc si niste twistere :wink: - dar inca is indecis :lol:

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 23 Noi 2006, 13:30

Cred ca ai dreptate, dar cu 20 g, cred ca risti sa pierzi naluca fiindca ai toate sansele sa se agate. Prefer oscilantele, de ex. de la Gipo, care au suprafata mare si greutate pana in 16g. La confluenta cursului vechi cu cel nou, apa e f. involburata, mai ales in dreptul malului dinspre cabana lui nea Gilu si am vazut avat maricel sarind ca la balamuc. Dar asta presupune o incursiune de aproape un km pe jos de la intrarea la balta paralel cu raul... :? Oricum, zona e super. Ma gandesc sa incerc si la viu chiar in mal.
Mihai

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 23 Noi 2006, 13:54

Ok, s-a facut!
Locul vizat, sub baraj poate Avrig poate Scorei, nu sunt hotarit iar locul de obicei il aleg 100% pe drum, nu plec de acasa cu gindul sa merg la dala nr. 4, partea stinga, prima impresie o fac pe podul de la Bradu in functie de nivelul apei, claritate, etc si poate cel mai important lucru, inspiratia de moment!
Tavi, despre bip am sa te tin la curent!

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 23 Noi 2006, 14:18

Oare care o fi explicatia? De ce oare si la Avrig si la Scorei, pescarii se concentreaza mai mult pe dalele de sub hidrocentrala cand la max. 500 m, dalele se termina si malul e prielnic lanseurilor? Nu am inteles niciodata chestia asta.
Mihai

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 23 Noi 2006, 14:35

_Mihai_ scrie:Oare care o fi explicatia? De ce oare si la Avrig si la Scorei, pescarii se concentreaza mai mult pe dalele de sub hidrocentrala cand la max. 500 m, dalele se termina si malul e prielnic lanseurilor? Nu am inteles niciodata chestia asta.
nici eu , si din cauza lucrarilor la baraj zac diverse agatatori fie din metal (sarme groase) fie copaci, cel putin la Avrig, eu prefer sub hidro doar la avat pe suvoi, desi am mai incercat si pe la porti cu 2 monturi de fix de vreo 3 ori :lol: dar anu asta nu

Scrie răspuns