suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
ok
Dl. tavi sunt de acord dar erau niste aspecte mai deosebite care ma interesau.De aceea vroiam sa discut personal.
Stiu despre cine este vb si este ff greu de depistat respectivul si de aceea vroiam mai multe detalii care nu va intereseaza pe dvs.
Va multumesc de intelegere
Promit sa va tin la curent cu situatia.
PS:
Apropo saptamana trecuta am depistat 2pers cu o plasa mica (10 m) la avrig si asta la sesizarea unui pescar, la ora 21.Asa ca numai impreuna reusim sa ii starpim
Stiu despre cine este vb si este ff greu de depistat respectivul si de aceea vroiam mai multe detalii care nu va intereseaza pe dvs.
Va multumesc de intelegere
Promit sa va tin la curent cu situatia.
PS:
Apropo saptamana trecuta am depistat 2pers cu o plasa mica (10 m) la avrig si asta la sesizarea unui pescar, la ora 21.Asa ca numai impreuna reusim sa ii starpim
salutare tuturor!!!salutare razvane!cu somoteii cam "concediu"....nu le-am mai vazut fetisoara[desi am mai auzit ceva povestioare cu fire textile taiate de somni !!"faini"??????] de mult timp,desi am incercat in vreo trei seri consecutive...cu "de toate"...nu papau....mai nou nu mai trage nici 'tuk pe oltul mort deloc...
D-nul Pescuitorul am o intrebare-ce taxa trebuie platita in plus pentru pescuitul in Delta Dunarii(zona Dunavat)-zilnica,trimestriala si unde se plateste?
P.S.Ati fost careva prin Delta recent?????-ceva capturi-zone bune?
D-nul Pescuitorul am o intrebare-ce taxa trebuie platita in plus pentru pescuitul in Delta Dunarii(zona Dunavat)-zilnica,trimestriala si unde se plateste?
P.S.Ati fost careva prin Delta recent?????-ceva capturi-zone bune?
MARlACHI
-
- veteran
informatie
Ptr. Liviu:
Nu stiu sa iti raspund exact dar te pot ajuta cu un nr de tel. de la AJVPS Tulcea si acolo te vor lamurii cu siguranta in ceea ce priveste pescuitul si taxele din Delta.
AJVPS Tulcea
Tel. 0240/511404 sau 515411
Fir intins
Nu stiu sa iti raspund exact dar te pot ajuta cu un nr de tel. de la AJVPS Tulcea si acolo te vor lamurii cu siguranta in ceea ce priveste pescuitul si taxele din Delta.
AJVPS Tulcea
Tel. 0240/511404 sau 515411
Fir intins
- liliacul007
- utilizator constant
se mai intampla
DA, nu am facut asta intentionat...e din cauza conexiunii....ce rost are sa bombardez toata pagina cu acelasi mesaj...andrei-ovidiu scrie:@liliacul007 atentie cu postarile duble!
ti-am sters ultimul mesaj pt. era postat de 2 ori!

@ pescuitorul
azi duminik, ajungem cu trenu de 2.35 de la Brasov in Porumbacu pe la 5.30, tremuram prin gara si pe dig inca vro ora jumate...se lumineaz...dam de prima masina...liniste lumea doarme...nu mai putin de 6 lansete troneaza indreptate spre Olt, posesorul, unul singur. A doua masina, nu ma sinchisesc sa numar betele, insa prietenul meu exclama uimit cand trecem pe langa masina in care doarme o singura persoana "10 bete la un singur om", cam asta era realitatea, o portiune de 50m de Olt ocupata de o singura persoana...personal nu ma deranjeaza, eu cu batul de spin imi fac un loc de dat, dar altii? in locurile in care sarea avatu cum sa mai fie acum cand ploscaie cate 10 monturi odata de la un singur om...asta e, daca vrei sa prinzi un peste fao in cursul saptamanii 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
azi am fost in zona sebes -balti-nu stiu cand si cum au luat nastere baltile(+gholuri,canale)-dar sunt suficient de adanci incat sa nu poata fi prea bine plasuite-si au peste de tot genul-am observat ca se reproduce pana si avatul bine-atacau si au si sarit 2 tinerei(reintegrati in mediul lor) la lingura-exista atat pasnic cat si rapitor(stiuca, avat/-nu am prins salau-azi a fost prima iesire in zona)-a picat o 'tuk la aprope 3 kile la rotativa-zona super ,peisaje la fel-liniste de asemenea-putin mai greoi e accesul cu masina-dar merita incercat-e eliminat macar stresul legat de cresterea sau scaderea apelor din zona hidrocentralelor-fir intins!
MARlACHI
niste marle..eliberate..prea multa lume sa te joci dea spinningul - galagie mare - si in plus mai si dadeau in locuri cu iarba in fata si adanci de juma de metru la fund 

Always C&R