suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 05 Sep 2006, 15:14

Mai domunu Liviu pe unde mai tragi la stiuk?
Ca eu am fost azi la bradu si nu am luat decat 2 si laea la kil!
O carca de rateuri , vreo 10 dar asta e pesc pe la Bumbu!
Ca sa prinzi una ratezi 5 printre braduti!
Multa mica tare , ca nu stiu ce sa intamplat cu alea mari!
La Avrig pe bratu mort care mai este treaba? Stii ceva?

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 05 Sep 2006, 15:15

Am uitat sa zic , am fost sambata la Sarata-Porumbacu si am luat si acolo una de 1 kg si un rateu cam la fel!

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 09 Sep 2006, 07:23

AM FOST PE BRATUL MORT...APA MARE... A MERS...A ATACAT STIUCA BINE....1 PRINSA ....5 SCAPATE CA TAMBA DIN CARE UNA ....LA O ROTATIVA DE 5 CU CARABINA MARE(FARA STRUNA)...SI-A FACUT-O CADOU.....FAINA RAU DE TOT ...DAR TREBUIE SA MAI SI SCAPE..........IAR PARTENERUL DE PESCUIT CAM LA FEL(ASTA IN DECURS DE VREO 2 ORE)....ZILELE URMATOARE....AM MERS PREGATITI....APA MICA...00000 ATACURI...S-A RETRAS PE OLT.....!!!?A INCEPUT SA PAPE SUB PORTI....DAR DEH...CAM MUUULTA AGATATURA PE ACOLO...DAR E 'TUK MARE...DESEARA INCERC UN LOC DE SOMOTEI............POATE VINE SI BUNICU' LUI LA PAPA
MARlACHI

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 13 Sep 2006, 09:05

Ieri 12.09.2006 am vazut o stiuca de 10 palme iar cel care a prins monstrul declara ca are 14 Kg. Cu aproximatie va pot spune ca avea 1,20 - 1,40 m. Tot din declaratiile pescarului a fost prinsa la pestisor in montura. Am facut poza cu tel. mobil dar din pacate nu pot descarca pozele, nu am soft si nici cablu. Daca reusesc sa le descarc, am sa le pun in galeria foto. UN EXEMPLAR EXTRAORDINAR!!!
Stiuca a fost prinsa sub baraj la Avrig.

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 19 Sep 2006, 22:53

da asa e....exact greutatea si lungimea--,,,,, am auzit mai multe variante......dar o sa fac o comparatie intre capatana ei si a uneia de 12 kile pe care o am si atunci o sa cam stiu .....autorul zica ca a avut 1,47 si 14 kile ...altii ziceau de 10,12 16 kile...deh :D ..dar sti cum se deformeaza realitatile....oricum de apreciat---- "faina rau de tot" ...........mi-a placut cum s-a exprimat......."am agatat la baza un carasel si l-am aruncat pe langa mal".......nu e adeptul unor astfel de tehnici.....bravo lui.... :D :D :D .....bafta asta........SI INCA UN LUCRU DEMN DE REMARCAT SI PE CARE L-AM SCRIS PE FORUM ....URACA STIUCA SUB PORTI-"MONSTRII"-S-AU SCAPAT CU CEVA ZILE INAINTE INCA DOUA CAM DE CAELEASI DIMENSIUNI........BAFTA CELOR CE INCEARCA :D :)
MARlACHI

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 22 Sep 2006, 14:36

Bai astia pai acuma cand plec eu din tara incep sa apara dinozaurii la olt ! Mama ei de teaba ! Liviu asa pui macar una deoparte si pentru mine cand ma intorc undeva in noiembrie!

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de liliacul007 » 23 Sep 2006, 11:42

DA, sunt si eu din sb.....si merg frecvent pe Olt la pescuit la Clean.....
Abia acum am intrat si eu pe acestt site...

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 23 Sep 2006, 12:14

Salutare...eu sunt din valea aurie si obisnuiesc sa merg destul de des la clean.....am mers de multe ori si la Avrig, am prins acolo clean de 700 gr la musca artificiala si la vobler...pe OLT, prin repezisuri si pe sub copaci....
E nasoala faza cu braconajul, dar asta e....acum nu am mai fost de vreo 2 luni la peste, dar o sa merg sapt viitoare....
Bine ca mai e cineva care merge la peste si din sb... :D

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 23 Sep 2006, 17:21

Ata ete! Braconajul ne omoara pe toti dar nu avem ce sa facem , trebuie sa traim si noi pe langa ei sau ei pe langa noi! Peste este si cu ei si fara ei , problema este ca cine tre sa ii prinda nu isi face datoria decat atunci cand ne ia banii (AJVPS) !
Dar lasa ca ne facem noi mari si o sa fie bine!
Mai liviu , ce se mai aude de somn pe la Avrig!
Sa mai luat ceva in ultima vreme sau numai stiuca?

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

suntem si Sibieni ?

Mesaj de liliacul007 » 24 Sep 2006, 14:42

Vreau sa mers acum, martea ce vine dupa clean, in zona Avrigului...sper sa iasa ceva.......merg exclusiv la artificiale..... :roll: ....

Scrie răspuns