suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 25 Sep 2006, 14:45

Cum a fost ue asta pe Olt ?
aveti careva ceva rezultate ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

carare gheorghe
utilizator nou
utilizator nou

-LA FURAT CA IN CODRU.

Mesaj de carare gheorghe » 25 Sep 2006, 19:29

-Nu are rost sa va spun cine sunt sau de unde sunt vedeti singuri .
-In wikendul ce a trecut mi bine zis pe 21 - 24 sep am fost la SCOREI pe baraj unde ca de obicei anul acesta nu am avut nici barem o trasatura nici la rapitori nici la pasnici timp de trei zile.(DIN BARCA)
-IN SCHIMB AM AVUT O SURPRIZA DE PROPORTII ,MERCURI SEARA A VENIT LA TABARA NOASTRA UN CETATEAN ECHIPAT CU UN BAT PENTRU RAPITORI PREZENTINDUSE DREPT PATRONUL BALTII CU PLATA VIZAVI DE BARAJ.TINANDUNE DE VORBA VREO 2 ORE.
=VINERI NOAPTEA AN JURUL OREI 1 ACELAS<<PATRON >>A VENIT CU O LANTERNA DE BRICHETA SI NEA TREZIT CU SCANDAL CA SAI DAM PLASELE CHEAR DACA AM LUAT PESTELE DIN ELE AMENINTANDUNE CA VINE CU MAI MULTI SI NE INEACA PE TOTI.
=ANTRADEVR NOI AM VAZUT TOATE PLASELE LOR SI NU O DATA CU SUTE DE METRI DE MONOFILAMENT CU CARE SCOT PESTELE DIN BARJ SI AL BAGA IN JUMATATEA DE BALTA UNDE NU AI VOE SA PESCUESTI PENTRU CA ESTE DESPARTITA DE PLASA DEASA,NEA MAI SPUS CA ASA SAU MAI INECAT 2 ANUL ACESTA IN BARAJ.
-VA PUP SI FIR INTINS PE UNDE MERGETI SIBIENI. :oops:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

suntem si Sibieni ?

Mesaj de liliacul007 » 25 Sep 2006, 20:40

Da, nasoala faza cu braconajul facut chiar de cei care teoretic ar trebui sa fie de partea legii.......desi se stie4 asta de toata lumea, nimeni nu face nimic.....filiala ia banii si atat....au mare grija sa lase pescuitul inchis in prohibitie....DAR inchis doar pentru pescarii sportivi....pentru cei care braconeaza nu e niciodata inchis(nici macar iarna la -20 grade....
Alta faza....nu stiu daca stiti de lacurile de la Valea Aurie(SIBIU)......multa lume zicea ca nu prea sunt pesti acolo...GRESALA......sunt, adica mai bine zis au fost......ca s-au gasit nishte destepti de la primarie(sau de unde or fi fost, ca nimeni nu stie ) si au secat ambele lacuri....unul inca mai are ceva peste acoperit de apa.....si acum stau si dau la hatza.... :x ...da, au scos de acolo fitofag la 20 KG..(vazut cu martori, fara povesti), si multi alti pesti....
Precizez ca anul acesta s-au prins in lacul mare cel putin 2 crapi pe la 4 kg fiecare(unul la pluta, cu macaroana, si altul la plumb, tot ma macaroana), deci la ac, nu braconati.....si de ceva vreme au fost aduse si stiuci si salau de pretenii pescari, cu scopul de a creste si a se inmultii....pacat de ei.....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Sep 2006, 08:04

poate nu am inteles bine ...
in sus de barajul de la Scorei , lacul e impartit in 2 , din care jumate e privat ?????????
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Sep 2006, 11:33

salutare.in sfarsit am reusit si eu sa fac o partida de pescuit pe anul asta si rezultatele au fost bunicele avand in vedere ca nu am pescuit de prea multe ori.biban inca mai este dar nu asa de mare cum era odata,somoteii au mai crescut fata de anul trecut,carasii sunt hotaritzi peste 250g dar cleanul se ascunde nu i-am vazut ochisorii anul asta sa sper ca la anul poate cand vin iar in tara.toate cele bune si fir intins.

pescuitorul
veteran
veteran

ptr dl. Carare Ghe.

Mesaj de pescuitorul » 26 Sep 2006, 15:06

dl. Carare va rog sa imi trimiteti pe mesajul privat nr dvs de tel sa va contactez in legatura cu ceea ce s-a intamplat.
Va multumesc mult.

Tavi
veteran
veteran

Re: ptr dl. Carare Ghe.

Mesaj de Tavi » 26 Sep 2006, 15:15

pescuitorul scrie:dl. Carare va rog sa imi trimiteti pe mesajul privat nr dvs de tel sa va contactez in legatura cu ceea ce s-a intamplat.
Va multumesc mult.
Suntem (banuiesc) mai multi interesati de situatia de la Scorei
Daca se poate, macar pe scurt, aici pe forum, va rugam

kip
junior
junior

sibiu dumbrava

Mesaj de kip » 26 Sep 2006, 15:23

A incercat cineva sa merga la lacurile din Sibiu din Valea Aurie! Eu acolo am prins biban frumos.... cand fceam armata! acum doi ani!
Dar in Astra? desigur fara sa ma vada paznicii :lol:
E si claen dar cel mai mult m-am distrat cu bibaneii!!

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 26 Sep 2006, 22:52

Referitor la lacurile de la Valea Aurie, nu mai e nici un lac in care sa mai fie apa( eventual cel din muzeul satului, dar e 700.000 ziua...)Pentru cei de aici, in special pescarii din cartier, s-a zis cu pescuitul pentru vreo 2-3 ani..... :x :x :x
Cat despre ultimele capturi, as putea mai degraba sa mentionez ultimul rateu......o stiuca mare....mare.....mi-a taiat firul.....dar nici macar nu am putut sa o aduc spre mal......a luat fir....pana a luat de tot( si cu ea si voblerul meu.... :shock: ...pe lagna acel rateu, s-a mai intepat un clean la 350 gr.....nesemnificativ.....

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 27 Sep 2006, 07:28

@liliacul007 atentie cu postarile duble!

ti-am sters ultimul mesaj pt. era postat de 2 ori!

Scrie răspuns