Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
edâ„¢
- veteran

-
mersi

se pare ca somoteii au inceput sa manance

e bine,dar de biban ce se mai aude

se mai prinde?.imi potzi spune locatzia ezacta (pe baraj sau sub baraj)mersi
-
liviu
- utilizator constant

somoteii si avatii i-a prins pe lac ...i-am vazut si eu ...m-a ajutat si pe mine sa scot unul....deh parca mai rotofei ca ai lui...........

....sa-si faca aparitia cei mai mari......dar parca s-au ascuns pestii astia pe sub ape,.............................
MARlACHI
-
Paul Adrian
- veteran

-
Referitor la biban, era toamne frumoase acu` citva ani cind la avrig prindeam bibani la vobler, chiar sub baraj, dar acele vremi au cam apus.
M-ati excitat si probabil ca zilele astea intr-o dupa-amiaza am sa dau o fuga pe baraj la avrig sa vad cum stau treburile, imi recomandati un loc anume?
-
rosu r.
- veteran

Sa traiti domnu Liviu ! Ati primit pozele pe mail ? Cum mai este treaba pe baraj ca nu mai stiu nimic ca am fost o sapt la bucuresti ! Maine ma duc saa incerc o stiuca pe la Vistea sa vedem ce iese! Cred ca decat ochii dar asta este ! Mai da cate un semnal cand mai iei cate ceva mai dragut!

-
rosu r.
- veteran

Dragilor care dintre voi ati mai batut apele din jurul sibiului in ultima vreme ca am pierdut legatura cu apele , nu mai stiu nimic ! Pentru Paul sa stii ca la biban am incerat si noi pe baraj dar rezultatele au fost slabe de tot! In schimb am auzit ca are perioade bune pe bratul mort la Avrig sau la porumbacu in zona din fata garii dar numai la pestisor viu ! In rest cine vrea sa dea dupa somotel pe baraj trebe multe rame(negre daca se poate ) si multa rabdare ! De mancat , mananca peste tot idea e sa fie multa liniste si sa stai peste noapte ca altfel ...

!
Oricum una peste alta cine are rabdare prinde si peste

!
Liviu ai mai tras ceva sau nu ai mai fost?
De Bivar ce mai stii ?
-
liviu
- utilizator constant

salutare!
nu am mai tras mare lucru-ceva avatei (mici)...am mai incercat si dupa somn in vreo 2 seri dar...pauza...mai tresaream cand loveau liliecii in fir-

...nu l-am mai vazut nici pe Bivar de mult...azi merg sa dau de locul mult-cautat si dorit....am auzit ca ataca bine avatul....dar mult mai jos...s-a mai luat somotei si sub baraj...(la kil)
.....cum a mers la vistea?...
....tot azi daca se mai opreste ploaia asta pacatoasa...incerc o stiuca la bradu....cica si-ar mai fi dat drumul pe la balti...
"keep in touch"
fir intins!!!!!!!!!
MARlACHI
-
rosu r.
- veteran

Mai la vistea mi-am cam luat-o in mana ca am avut trei atacuri -trei ratari ! Cei drept stiuca mare care ataca din scurt printre braduti si asa am plecat cu buza unflata ! Cand facem un pesc la avat ca poate mai invat si eu cate ceva de la tine ca la cap asta sunt cam in afara subiectului!
-
SVF
- veteran

Bai Razvane,mie imi trimiti mail ca ai luat 3 stiuci la Vistea ,7kg total si pe forum zici ca ai luat-o in mina.Stii vorba aia:Da-mi Doamne un peste mare sa nu fiu nevoit sa mint.
-
liviu
- utilizator constant

ooopssss...........

...............acum care e pescareasca
MARlACHI
-
liviu
- utilizator constant

MARlACHI