suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 23 Mai 2006, 00:14

sa speram ca toate discutiile"ce se discuta"... ca si caracter nu au spirit pescaresc... :D
-am auzit de actiunea cu jandarmii...-cum aud de fiecare "pescut" care e prins din olt si nu numai...-eu sunt ala cu criticile... :D asta-sear am numarat vre 17 pescari....la avrig(nu vreau sa par nici turnatoru', nici piaza rea nici ala care care baga-n ele ca sa se afle-n "treaba"-ca m-am saturat de "pescarii" astia pricopsiti care.........."-tu cu pietenii tai de la filiala-"hm......-de parca as sti pe cineva... :-) )
-in seara asta am dat o tura de control...la o voblereala ,..s-a mai ascuns salaul si avatul,....in atacuri....au inceput sa iasa pasnicii la depus in maluri.............am vazut in shimb salau(2-la un kil 200 bukta)la albitura...
p.s.nu stie nimeni nika de 'balta lunga" de la racovita????????????????
.........................................??????
MARlACHI

pescuitorul
veteran
veteran

ptr liviu

Mesaj de pescuitorul » 23 Mai 2006, 09:21

duminica sau luni ai vazut 17 pescari la avrig?
Si unde pescuiau pe oltul vechi sau sub baraj? :!:

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 23 Mai 2006, 09:59

Am o intrebare, daca persoanele mai avizate decat mine ar putea sa ma lamureasca. In prohibitie, e adevarat ca am voie sa dau strict la artificiale, sa zicem la Avrig sub baraj fara sa am probleme? Multumesc
Mihai P.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Mai 2006, 10:09

Atat timp cat nu retii decat stiuca, n-are nimeni ce sa iti faca, fiindca in prohibitia de ses ai voie sa pescuiesti cu artificiale, dupa stiuca.

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 23 Mai 2006, 10:54

Iara intru pe site si reusesc unii sa ma inerveze: Fishi daca ai spus-o ca si gluma... nu cred ca situatia pescuitului din romania ne permite sa facem glume iar daca chiar ai crezut ce ai spus ... cu parere de rau pot sa iti spun ca numai un prost poate sa gandeasca asa.... daca era asa cum spui tu.... nici daca te-ai mai fi nascut o data nu ai fi aflat ca avem legaturi cu filiala..... si nimeni nu vrea sa faca rau gratuit...
Liviu tu trebuie sa iei initiativa nu sa stai si sa scrii pe site.... ori faci ceva ori mai bine taci... nu mai zi nimic.... atitudinea ta e de LAS. Mai bine te-ai duce pana la filiala ai lua leg cu Alex si cand mai vezi atatia pescari sa dai un tel si sa faci ceva... si a doua zi poti sa te lauzi pe site cu o fapta buna.........
Iar la ultima intrebare... daca se poate pescui la artificial in prohibitie.... poti sa te duci linistit ca nu iti are nimeni treaba.... nici filiala, nici paznicul de vanatoare nimeni.... dar atentie sa nu fi ispitit sa dai si altceva :lol:
FIR INTINS!!!!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 23 Mai 2006, 12:56

@Grecu_kid
Prietene esti cam irascibil,nu-ti pare?Era o gluma evident.Sau poate te deranjeaza ca vin din Brasov si pescuiesc pe baltile Sibiului?
Ce pare deplasat este faptul ca esti avocatul lui Alex care printre altele pare de bun simtz .Atata timp cat Alex intra pe forum si da explicatiile de rigoare nu inteleg ce este cu ,,loby-ul'' asta pe care-l faci pt el.Abtine-te prietene .Daca citesti cu atentie postarile mele anterioare o sa vezi(s-au nu!)ca am scris in sens laudativ despre ajvps Sibiu in legatura cu controalele pe TEREN.
SA AI O ZI BUNA!

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 23 Mai 2006, 14:59

Nu ma deranjeaza deloc... eu nici macar nu mai sunt in tara... dar ma doare ca vb si nu face-ti nimic.... inainte se vb sa se mearga sa scoateti voi plasele singuri ... si acum ca aveti ajutor tot nu faceti nimic.... asta ma doare.... E nevoie acolo de putina seriozitate si curaj.... ca de nu va fi vai si amar si de Sibiu... si mi se rupe sufletul.. :( ... iarta-ma daca cateodata sunt mai impulsiv...... cand vin in tara facem un peste.... tu la sibiu si eu la Vistea :wink:

pescuitorul
veteran
veteran

fara suparare

Mesaj de pescuitorul » 23 Mai 2006, 15:00

Sincer va spun nu va mai luati la harta pe ce face unu si ce face celalalt in legatura cu alex.Nu am intrat pe acest site ca sa imi fac reclama plus ca am primit si niste tel ca batjocura dupa ce am intrat aici.sper sa fie doar o coincidenta.
Am intrat doar ca sa dau niste lamuriri pescarilor din judet.
Cu regret constat ca pe acest site sunt chiar unii oameni ai ministerului care nu sunt chiar asa de corecti.!!!!!
Am initiat un topic dar se pare ca ii deranjeaza pe unii daca se spune adevarul asa ca ma las pagubas ptr ca se poate ca intr-o zi acest admin sa stearga mesajele care nu ii convin.
Asa cum am ajutat cu tot ce am putut asa voi face si in continuare .deci hai sa facem ceva si sa nu mai despre alex sau nimeni altcineva.
Va multumesc de intelegere
Intrati pe topicul stiati ca sa vedeti ce atitudine au unii dintre noi. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 23 Mai 2006, 15:19

`Nu stiam... dar am intrat azi dimineata ca am vazut ceva pus de tine si m-a durut tare.... asta e strigatr la cer.... pescuit comercial... pe olt :cry:
La fazza asta am ramas mut si nu am putut zice nimic... mi-am dat seama ca sunt prea mic si prea departe sa pot face ceva..... :( .... Numai voi (pescari sportivi) daca va UNITI veti putea face ceva ......
FIR INTINS!!!! si spor la treaba!
Fishi... nici macar nu sunt sibian....

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 23 Mai 2006, 15:38

Din afara problemei este usor sa dai sfaturi.Este un forum de discutii nu sedinta cu seful..........cred!!!!!

Scrie răspuns