suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: ptr fishi
ok,voi fi acolo dar si in prohibitie(spinning-stiuca)pescuitorul scrie:cu permisul vizat la ajvps fagaras poti pescuii in toata tara mai putin delta si dunare ptr ca intre asoc. afiliate exista reciprocitate in toata tara..in rest cei cu permis de la asoc de apartament doar pe apele pe care au autorizatie(doar in judet).Si cea mai mare teapa e ca vinietele nu se comercializeaza.deci nu au ce cauta in alte parti ca de abia se asteapta sa fie taxati.
Te asteptam pe apele noastre dar...............................dupa perioada de prohibitie.
ma bucur ca incet-incet ajungem poate la idei mai bune (comune in mare masura)...divergentele pot sa apara in mare masura de la o exprimare gresita.....sau pur si simplu de la o "oftica" de moment...(sa-l vad pe acela care nu si-a "suduit" frate sef sau mai stiu ce persoana cu care are contact in anumite momente)...
iar aici nu cred ca am vazut vreo discutie care sa tina de "smecherii".....sau orice de genul asta(baieti,blocuri gri,etc
)
...apropo ...chiar i-am recomandat lui nickydarnico sa dea linistit la stiuca ...oare de ce?(ca sa-i ia filiala betele ...sa nu mai poata pescui si sa prindem altii pe viitor mai mult?
)
.......faza cu avatii....are vreo 2+1 taisuri...............dar adevarul pleaca de undeva de la pruncia lor...de 10-20 de cm...si chiar peste cand rup momelile vii ale pescarilor ce dau la plute in gurile de canal(95% nici macar nu stiu ce sunt-albituri cu gura mare , cleni,mutanti......deh-e peste- e bun)
Are cineva experiente pe asa-numita "balta lunga" de la racovita...?Are legatura cu oltul si cica "sar stiucile pe mal asa sunt de multe"
S-auzim de bine!!!Fir intins!!!
iar aici nu cred ca am vazut vreo discutie care sa tina de "smecherii".....sau orice de genul asta(baieti,blocuri gri,etc

...apropo ...chiar i-am recomandat lui nickydarnico sa dea linistit la stiuca ...oare de ce?(ca sa-i ia filiala betele ...sa nu mai poata pescui si sa prindem altii pe viitor mai mult?

.......faza cu avatii....are vreo 2+1 taisuri...............dar adevarul pleaca de undeva de la pruncia lor...de 10-20 de cm...si chiar peste cand rup momelile vii ale pescarilor ce dau la plute in gurile de canal(95% nici macar nu stiu ce sunt-albituri cu gura mare , cleni,mutanti......deh-e peste- e bun)
Are cineva experiente pe asa-numita "balta lunga" de la racovita...?Are legatura cu oltul si cica "sar stiucile pe mal asa sunt de multe"

S-auzim de bine!!!Fir intins!!!
MARlACHI
Imi place stiuca de Sibiugrecu_kid scrie:Fishi nu inteleg de ce tre sa bati atata drum cand ai stiuca gramada la Oltet si Vistea....stiuca ai sub toate barajele... si in toate barajele.... imp. e sa ai putina stiinta si sa puna botu ¨Regina¨ (si acolo chiar ca nu te deranjeaja nimeni)....

Am eu o pasarica cu baltile din Sibiu.

Din partea mea si mai multe (daca eliberezi ce-i sub limita) si chiar peste limita daca musca mai multe.... Iar eu pt cultura generala a tuturor sunt din Hunedoara si am fost coleg de facultate cu ploiesteanul ¨Elninho¨... nu sunt sibian... dar sibiul are o comoara nepretuita (Oltul) si oameni care se lupta sa pastreze aceasta comoara..... Daca nu ma credeti mergeti in alte judete sa pescuiti si o sa va convingeti... Va rog ... ca si voi.... sa aveti grija de aceasta comoara cat puteti.... Abia astept sa vin sa pun niste voblere sa innoate... ca pe aici rapitorii sunt departe
FIR INTINS!!!
FIR INTINS!!!
- nickydarnico
- senior
adevarat postezi tu !
lucrez cu un asa zis pescar , care se duce frecvent in gurile de varsare ale canalelor de fuga si prinde fate cu nemiluita.
La una dintre iesirile mele , ma-m nimerit la Avrig sub baraj si in canalul de fuga , "gagiul" . ma duc la el si il intreb cu merge si el bucuros nevoie mare , imi arata intr-o galetusa "pestii" si zice :
-"am 92 luati deja "
si vorbind asa ii intra un clentoi , dar nu mai mare de cat o albitura si ii zic :
-"ba ala ii clean , da-i drumul ca ii pacat" si nici nu merita pentru o mushca (daca nu se strica pana acasa) sa omori un peste , care la 3 kile iti intipareste o amintire pe viata. el cu un zambet de om prost , imi spune :
-ce vrei ba ? o mushcat la momeala
..... si tot atunci , a prins si un avat tot asa mic si nici nu si-a dat seama si iar ia-m zis sa il elibereze ca ....... si nimic . ( ma intreb , daca ii face-am un vant , era criminal ?)
Ii pacat ca sunt printre noi si asa pescari
, ca respectivul vizeaza an de an .
pescuitorule eu unul ma bag si foarte curand o sa iau legatura cu tine sa vb ce si cum trebuie facut !
eu o sa fac tot ce pot pt o buna orientare a celor "pierduti " de pe calea dreapta !
haide-ti sa ne unim si sa le aratam (la toti care fac , cam ce-i taie capul ) ca vrem sa avem ape bogate in peste si liniste pe balta !

adevarat postezi tu !

La una dintre iesirile mele , ma-m nimerit la Avrig sub baraj si in canalul de fuga , "gagiul" . ma duc la el si il intreb cu merge si el bucuros nevoie mare , imi arata intr-o galetusa "pestii" si zice :
-"am 92 luati deja "

-"ba ala ii clean , da-i drumul ca ii pacat" si nici nu merita pentru o mushca (daca nu se strica pana acasa) sa omori un peste , care la 3 kile iti intipareste o amintire pe viata. el cu un zambet de om prost , imi spune :

-ce vrei ba ? o mushcat la momeala

Ii pacat ca sunt printre noi si asa pescari

pescuitorule eu unul ma bag si foarte curand o sa iau legatura cu tine sa vb ce si cum trebuie facut !

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
Intradevar erau mai multi ( mai exact 5 - oricum numi place pozaElninho scrie: @Sprosalmorapala> nu stiu cat de indreptatit esti sa vb despre braconaj, poza ta din dreptul userului arata clar o flagranta incalcare a legii, ma refer la cantitatea maxima de peste admisa. Nu mai vorbim de etica practicii Catch and Release.![]()
Sau poate erati mai multi pescari?

- hai sefu, ca e prima data cand fac asta...imi mor copiii de foame acasa
- bine, bine hai pleaca ...data viitoare sa nu te mai prind pe aici(si confisca plasa)
am avut ocazia sa observ ce aveau in camera de confiscari -niste plase si niste bete...vreau sa zic pline de praf ...probabil de acum 5 ani luate...oricum un numar infim fata de ce observi mergand 1 an la pescuit.
Revenind: Felicitari domnilor din Sibiu
FIR INTINS
-
- veteran
Multumim
Multumim Pikeman de aprecieri si ne bucura ca avem printre noi oameni care vad si partea buna a lucrurilor .Din pacate majoritatea nu iau atitudine sa ne sprijine ci bat din gura si de cele mai multe ori minciuni .De exemplu iarna au tot venit ca la Avrig e plin de hatari.Din cate actiuni am facut si va spun sincer ca nimeni nu stie de ele ptr ca la noi sistemul e ceva de genul acum ne sunam si plecam (deci doar noi cei care facem actiunea in ziua respectiva o stim si e bine ca nu e planificata dinainte)sau dupa informatie.Va spun sincer ca am ajuns sa prindem hatari facandu-ne ca pescuim la lingurita ca sa ne putem apropia de ei.Au ajuns sa le fie foarte frica si folosesc sistemul unu pescuieste si doi stau de sase cam de pe unde poate sa vina filiala.
Despre cei cu plasele noi actionam noaptea iar majoritatea dintre pescari dorm la ora la care noi bantuim pe olt.
Cand i-am intrebat pe pescari de permis la 2 noaptea au spus ca nu au vazut in viata lor asa ceva.
In rest salutari si intr-adevar trebuie sa luptam impreuna ca sa reusim ceva.
Despre cei cu plasele noi actionam noaptea iar majoritatea dintre pescari dorm la ora la care noi bantuim pe olt.
Cand i-am intrebat pe pescari de permis la 2 noaptea au spus ca nu au vazut in viata lor asa ceva.
In rest salutari si intr-adevar trebuie sa luptam impreuna ca sa reusim ceva.